Kami teguh hukum dinamis nganggo karakter internasional. Kami nyarios basa Walanda, Inggris, Perancis, Jerman, Turki, Rusia sareng Ukrania. Sungut urang nawiskeun jasa dina sajumlah daérah hukum pikeun perusahaan, pamaréntah, lembaga sareng individu. Klién kami asalna ti Walanda sareng luar negeri. Urang dipikanyaho pikeun komitmen urang, diaksés, disetir, euweuh jalan anu poyok.

kontak LAW & MORE

BATAYAN KAMI DI SERVISI AND DIRI

Taros Kami

Rincian kontak Eindhoven

alamat: De Zaale 11
Kode pos: 5612 AJ Eindhoven
Nagara: Belanda

E-mail: info@lawandmore.nl
Tel: + 31 40 369 06 80
Kamar Dagang: 27313406

jam muka Klantenvertellen

Rincian kontak Amsterdam

alamat: Amstelveenseweg 500
Kode pos: 1081 KL Amsterdam
Nagara: Belanda

E-mail: info@lawandmore.nl
Tel: + 31 20 369 71 21
Kamar Dagang: 27313406

Kami teguh hukum dinamis nganggo karakter internasional. Kami nyarios basa Walanda, Inggris, Perancis, Jerman, Turki, Rusia sareng Ukrania. Sungut urang nawiskeun jasa dina sajumlah daérah hukum pikeun perusahaan, pamaréntah, lembaga sareng individu. Klién kami asalna ti Walanda sareng luar negeri. Urang dipikanyaho pikeun komitmen urang, diaksés, disetir, euweuh jalan anu poyok.

Conto jejer anu urang badé nutupan pikeun anjeun nyaéta:

• Kapentingan anjeun salawasna datangna heula sareng kami;
• Kami langsung kaanggo;
• Kami ngecas ongkos lumayan sareng damel sacara transparan;
• Urang gaduh kantor di Eindhoven sareng Amsterdam.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Yara-Knoops-poto-500-567

Yara Knoops

pituah légal

Naséhat Eindhoven