kontak LAW & MORE
BATAYAN KAMI DI SERVISI AND DIRI

wincik kontak Eindhoven

alamat: De Zaale 11
Kodeu Pasang: 5612 AJ Eindhoven
Nagara: Belanda

E-mail: [email dijaga]
Tel: + 31 40 369 06 80
Kamar Dagang: 27313406

wincik kontak Amsterdam

alamat: Overschiestraat 59
Kodeu pos:: 1062 XC Amsterdam
Nagara: Belanda

E-mail: [email dijaga]
Tel: + 31 20 369 71 21
Kamar Dagang: 27313406

Kami teguh hukum dinamis nganggo karakter internasional. Kami nyarios basa Walanda, Inggris, Perancis, Jerman, Turki, Rusia sareng Ukrania. Sungut urang nawiskeun jasa dina sajumlah daérah hukum pikeun perusahaan, pamaréntah, lembaga sareng individu. Klién kami asalna ti Walanda sareng luar negeri. Urang dipikanyaho pikeun komitmen urang, diaksés, disetir, euweuh jalan anu poyok.

jam muka

klantenvertellen-2022

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.