BUTUH PENGACARA KONTRAK?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah ti tabuh 08:00 dugi ka 22:00 sareng akhir minggu ti 09:00 dugi ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng ngadamel rencana aksi anu pas
Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

Pengacara Kontrak

Unggal wirausaha atanapi pribadi swasta tunduk kana hukum kontrak sahenteuna sakali. Perselisihan hubunganana sareng interpretasi kontrak, patarosan upami sadayana komitmen anu ditetepkeun dina kontrak parantos dicumponan leres, sareng akibat tina teu leres nyaéta tatanan dinten.

Naha anjeun peryogi bantosan pikeun nyusun kontrak? Naha pasatujuan anu dilakukeun teu acan dititénan sareng anjeun badé ngeureunkeun kontrak éta? Atanapi anjeun gaduh sengketa anu timbul tina kacindekan tina kontrak? Kami bakal bungah janten palayanan.

Conto topik anu kami hoyong ngabantosan anjeun:

  • drafting jeung assessing kontrak;
  • terminating kontrak;
  • nyusun béwara tinulis ngeunaan standar upami henteu ngalaksanakeun kontrak;
  • ngarengsekeun sengketa anu timbul tina kacindekan tina kontrak;
  • negotiating ngeunaan eusi kontrak.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pangacara

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam

Pengacara perusahaan

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Pengacara Kontrak kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More