pernyataan cookie

Naon cookies?

Kuki mangrupikeun file téks anu sederhana sareng alit anu disimpen dina komputer, telepon atanapi tablet anjeun nalika didatangan dina situs wéb na Law & More. Kuki ogé kaasup Kaca-kaca dina Law & More situs web. Inpormasi anu disimpen di jerona tiasa dikirim deui ka server dina kunjungan sakaligus pikeun website. Ieu ngamungkinkeun situs wéb pikeun ngakuan anjeun, siga kitu, salami kunjungan salajengna. Fungsi anu paling penting tina cookie pikeun ngabédakeun hiji tamu anu sanés. Ku sabab kitu, cookies sering dianggo dina situs wéb anjeun kedah log in. Contona, cookie mastikeun yén anjeun tetep asup log nalika nganggo situs wéb. Anjeun tiasa nampik panggunaan cookies iraha waé, sanaos ieu bakal ngawatesan pungsionalitas sareng betah panggunaan wéb.

Cookies fungsional

Law & More nganggo cookies fungsional. Ieu mangrupikeun cookies anu disimpen sareng ditapak ku situs wéb sorangan. Cookies fungsional diperlukeun pikeun mastikeun yén situs web fungsina leres. Cookies ieu disimpen rutin sareng moal dipupus upami anjeun mutuskeun henteu nampi cookies. Cookies fungsional henteu nyimpen data pribadi sareng henteu gaduh inpormasi anu anjeun tiasa dilacak. Cookies fungsional contona sapertos anu tiasa dianggo pikeun nempatkeun peta geografis ti Google Maps dina halaman wéb. Inpormasi ieu henteu namina sakumaha anu jéntré. Salajengna Law & More parantos nunjukkeun yén urang henteu ngabagi inpormasi éta sareng Google sareng yén Google henteu tiasa ngagunakeun data anu diperyogikeun aranjeunna ku website pikeun tujuan sorangan.

Google Analytics

Law & More nganggo cookies ti Google Analytics supados tiasa ngawas prilaku pangguna sareng tren umum sareng kéngingkeun laporan. Salila prosés ieu, data pribadi tina sémah situs diolah ku cara ngagunakeun cookies analitis. Cookies analitis ngaktifkeun Law & More pikeun ngukur lalu lintas dina situs wéb. Statistik ieu mastikeun yén Law & More ngartos sabaraha sering halaman wéb anu dianggo, naon anu dipilarian pengunjung sareng halaman mana dina halaman wéb anu paling sering diteangan. Salaku hasilna, Law & More terang halaman mana halaman anu populer sareng anu fungsina kedah ningkat. Lalu lintas dina situs web dianalisis supados tiasa ningkatkeun situs web sareng ngajantenkeun pangalaman pikeun sémah dina website anu pikaresepeun. Statistik anu dikumpulkeun henteu dilacak kanggo jalma sareng henteu disebatna sakedik-gancang. Ku ngagunakeun Law & More situs wéb, anjeun satuju ka ngolah data pribadi ku Google ku cara sareng tujuan anu dijelaskeun di luhur. Google tiasa nyayogikeun inpormasi ieu ka pihak katilu upami Google sah diwajibkeun pikeun ngalakukeunana atanapi henteu leres sakumaha pihak katilu ngolah inpormasi atas nama Google.

Cookie pikeun integrasi média sosial

Law & More ogé ngagunakeun cookies pikeun ngaktifkeun integrasi média sosial. Situs wéb ngandung tautan jaringan sosial Facebook, Instagram, Twitter sareng LinkedIn. Tautan ieu ngamungkinkeun pikeun ngabagikeun atanapi ngamajukeun halaman dina jaringan na. Kodeu anu diperyogikeun supados éditan link ieu dikirim ku Facebook, Instagram, Twitter sareng LinkedIn nyalira. Antawisna, kode ieu nempatkeun cookie. Ieu ngamungkinkeun jaringan sosial ngenalkeun anjeun nalika anjeun asup kana jaringan sosial. Salajengna, inpormasi ngeunaan halaman anu anjeun bagikeun dikumpulkeun. Law & More teu ngagaduhan pangaruh kana nempatkeun sareng ngagunakeun cookies ku pihak katilu éta. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal data anu dikumpulkeun ku jaringan média sosial, Law & More ngarujuk kana pernyataan privasi Facebook, Instagram, Twitter sareng LinkedIn.

Hapus cookies

Upami anjeun henteu hoyong Law & More pikeun nyimpen cookies via situs wéb, anjeun tiasa mareuman ditampa cookies dina setélan browser anjeun. Ieu mastikeun yén cookies henteu disimpen deui. Tapi, tanpa cookies, sababaraha fungsi dina wéb teu tiasa dianggo leres atanapi teu tiasa dianggo pisan. Kusabab cookies disimpen dina komputer anjeun nyalira, anjeun ngan ukur tiasa ngahapus sorangan. Pikeun ngalakukeunana, anjeun kedah konsultasi manual panyungsi anjeun.