Naha anjeun TEU KOMPETENSI KOPERASI?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Perjangjian gawé bareng
/

Pasatujuan Sabilulungan

Saban wirausaha atanapi pribadi swasta kedah nganyahokeun kana ngadegkeun perjanjian gawé bareng. Eusi perjanjian kudu ditetepkeun sacara ati. Ku cara ngagambarkeun perjangjian janten tugas pikeun spesialis. Barina ogé, dina prakték éta sering kajadian yén henteu sadayana rinci-gancang diémutan. Perjangjian kerjasama standar gampang pikeun didownload sareng unduh online. Saperti perjanjian standar sapertos sigana solusi anu murah sareng gancang, tapi sanés. Sanaos niat anu alus sareng perjanjian sateuacanna, sering aya klausa dina kontrak sapertos anu teu jelas atanapi kabuka pikeun sababaraha tapsiran saatosna.

Maka sababna penting pikeun milarian nasihat ti pengacara gawé bareng khusus. Bakal nyegah ambiguitas sareng prosedur mahal di hareup. Kami tiasa mamatahan anjeun nalika rundingan sareng, upami anjeun ngaharepkeun, ogé ngagambarkeun anjeun. Anjeun museurkeun nasihat? Teras punten wartosan kami.

Kontrak gawé bareng

Tafsiran kontrak usil kerjasama, patarosan naha kontrak parantos leres dilaksanakeun sareng akibat tina minuhan kontrak salah kontrak téh waé. Kontrak gawé bareng nyaéta salah sahiji spesialis na Law & More.

Naha anjeun peryogi bantosan dina ngadamel kontrak gawé babarengan? Naha pasatujuanna teu acan katetepkeun sareng anjeun badé mungkas kerjasama? Atanapi anjeun gaduh sengketa salaku hasil tina perjanjian? Ieu mangrupikeun patarosan anu ahli pengacara kontrak kerjasama urang bakal bagja ngabantosan anjeun. Kami ngagaduhan ka sadaya anu dipikabutuh pikeun nyayogikeun anjeun solusi anu pangsaéna.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Topik dikendali ku Law & Moreahli hukum kalebet:

  • drafting sareng nganilai kontrak permanén sareng samentawis;
  • terminasi kontrak (panapusan, ngabubarkeun, annulment);
  • nempatkeun pihak anu sanés sacara standar upami henteu patuh sareng perjanjian gawé bareng;
  • kaayaan sengketa timbul tina perjanjian;
  • negosiasi kontén gawé bareng.

Law & More nyaéta hiji perusahaan internasional ngeunaan ruang lingkup sareng hakekatna. Ieu ngandung harti yén salian perjanjian kerjasama nasional, fokus kami ogé dina perjanjian internasional. Pasatujuan internasional butuh perhatian tambahan ngeunaan hukum sareng peraturan anu aya sareng terjemahan tina istilah anu sah. Kami ogé aktip kanggo ngamimitian-ku ngabantu aranjeunna sareng peluncuran anu suksés.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More Photo

Ngadamel perjanjian kerjasama

Salaku spesialis dina widang gawé babarengan, urang nyauran pikeun ngadamel atanapi ngawas seueur jinis pasatujuan. Di handap ieu anjeun bakal mendakan sababaraha conto:

  • kontrak pagawean;
  • istilah sareng kaayaan umum;
  • perjanjian shareholder;
  • perjanjian sewaan sareng nyewa;
  • perjanjian injeuman artos;
  • kontrak gedong;
  • pameseran jual beuli;
  • perjanjian consignment;
  • kontrak agénsi;
  • perjanjian non-panyingkepan;
  • kontrak penguasaan;
  • ngalereskeun pasatujuan;
  • pasatujuan distribusi.

Upami anjeun ngupahan Law & More pikeun narik kasepakatan gawé bareng, urang bakal ngobrol sareng anjeun pikeun milari naon anu dipikahoyong. Teras we bakal nalungtik kemungkinan sareng nyiapkeun perjanjian pikeun anjeun kalayan ati-ati.

Kami biasa dianggo sareng gancang sareng leres henteu kedah ngantosan kanggo ngajawab patarosan anjeun. Naha anjeun peryogi bantosan dina ngadamel kasepakatan? Eusian bentuk kontak tina Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.