Saban wirausaha atanapi pribadi swasta kedah nganyahokeun kana ngadegkeun perjanjian gawé bareng. Eusi perjanjian kudu ditetepkeun sacara ati. Ku cara ngagambarkeun perjangjian janten tugas pikeun spesialis. Barina ogé, dina prakték éta sering kajadian yén henteu sadayana rinci-gancang diémutan. Perjangjian kerjasama standar gampang pikeun didownload sareng unduh online. Saperti perjanjian standar sapertos sigana solusi anu murah sareng gancang, tapi sanés.

Naha anjeun TEU KOMPETENSI KOPERASI?
ASKU UNTUK PENTING

Pasatujuan Sabilulungan

Saban wirausaha atanapi pribadi swasta kedah nganyahokeun kana ngadegkeun perjanjian gawé bareng. Eusi perjanjian kudu ditetepkeun sacara ati. Ku cara ngagambarkeun perjangjian janten tugas pikeun spesialis. Barina ogé, dina prakték éta sering kajadian yén henteu sadayana rinci-gancang diémutan. Perjangjian kerjasama standar gampang pikeun didownload sareng unduh online. Saperti perjanjian standar sapertos sigana solusi anu murah sareng gancang, tapi sanés. Sanaos niat anu alus sareng perjanjian sateuacanna, sering aya klausa dina kontrak sapertos anu teu jelas atanapi kabuka pikeun sababaraha tapsiran saatosna.

Maka sababna penting pikeun milarian nasihat ti pengacara gawé bareng khusus. Bakal nyegah ambiguitas sareng prosedur mahal di hareup. Kami tiasa mamatahan anjeun nalika rundingan sareng, upami anjeun ngaharepkeun, ogé ngagambarkeun anjeun. Anjeun museurkeun nasihat? Teras punten wartosan kami.

Kontrak gawé bareng

Tafsiran kontrak usil kerjasama, patarosan naha kontrak parantos leres dilaksanakeun sareng akibat tina minuhan kontrak salah kontrak téh waé. Kontrak gawé bareng nyaéta salah sahiji spesialis na Law & More.

Naha anjeun peryogi bantosan dina ngadamel kontrak gawé babarengan? Naha pasatujuanna teu acan katetepkeun sareng anjeun badé mungkas kerjasama? Atanapi anjeun gaduh sengketa salaku hasil tina perjanjian? Ieu mangrupikeun patarosan anu ahli pengacara kontrak kerjasama urang bakal bagja ngabantosan anjeun. Kami ngagaduhan ka sadaya anu dipikabutuh pikeun nyayogikeun anjeun solusi anu pangsaéna.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Topik dikendali ku Law & Moreahli hukum kalebet:

• drafting sareng nganilai kontrak permanén sareng samentawis;
• nolak kontrak (panutup, ngabubarkeun, annulment);
• nempatkeun pihak anu sanés sacara standar upami henteu patuh sareng perjanjian gawé bareng;
• ngatasi sengketa anu timbul tina kasatujuan;
• negosiasi eusi kontrak gawé.

Law & More nyaéta hiji perusahaan internasional ngeunaan ruang lingkup sareng hakekatna. Ieu ngandung harti yén salian perjanjian kerjasama nasional, fokus kami ogé dina perjanjian internasional. Pasatujuan internasional butuh perhatian tambahan ngeunaan hukum sareng peraturan anu aya sareng terjemahan tina istilah anu sah. Kami ogé aktip kanggo ngamimitian-ku ngabantu aranjeunna sareng peluncuran anu suksés.

Perjangjian gawé bareng

Ngadamel perjanjian kerjasama

Salaku spesialis dina widang gawé babarengan, urang nyauran pikeun ngadamel atanapi ngawas seueur jinis pasatujuan. Di handap ieu anjeun bakal mendakan sababaraha conto:

• kontrak padamelan;
• istilah sareng kaayaan umum;
• perjanjian shareholder;
• perjanjian sewaan sareng nyewa;
• perjanjian pinjaman artos;
• gedong kontrak;
• perjanjian ngagaleuh sareng dijual;
• perjanjian konsolidasi;
• kontrak agénsi;
• perjanjian non-panyingkepan;
• ngetroskeun kontrak;
• ngalereskeun perjanjian;
• perjanjian distribusi.

Upami anjeun ngupahan Law & More pikeun narik kasepakatan gawé bareng, urang bakal ngobrol sareng anjeun pikeun milari naon anu dipikahoyong. Teras we bakal nalungtik kemungkinan sareng nyiapkeun perjanjian pikeun anjeun kalayan ati-ati.

Kami biasa dianggo sareng gancang sareng leres henteu kedah ngantosan kanggo ngajawab patarosan anjeun. Naha anjeun peryogi bantosan dina ngadamel kasepakatan? Eusian bentuk kontak tina Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl