Perjangjian gawé bareng

Saban wirausaha atanapi pribadi swasta kedah nganyahokeun kana ngadegkeun perjanjian gawé bareng. Eusi perjanjian kudu ditetepkeun sacara ati. Ku cara ngagambarkeun perjangjian janten tugas pikeun spesialis. Barina ogé, dina prakték éta sering kajadian yén henteu sadayana rinci-gancang diémutan. Perjangjian kerjasama standar gampang pikeun didownload sareng unduh online. Saperti perjanjian standar sapertos sigana solusi anu murah sareng gancang, tapi sanés. Sanaos niat anu alus sareng perjanjian sateuacanna, sering aya klausa dina kontrak sapertos anu teu jelas atanapi kabuka pikeun sababaraha tapsiran saatosna.

Maka sababna penting pikeun milarian nasihat ti pengacara gawé bareng khusus. Bakal nyegah ambiguitas sareng prosedur mahal di hareup. Kami tiasa mamatahan anjeun nalika rundingan sareng, upami anjeun ngaharepkeun, ogé ngagambarkeun anjeun. Anjeun museurkeun nasihat? Teras punten wartosan kami.

Kontrak gawé bareng

Tafsiran kontrak usil kerjasama, patarosan naha kontrak parantos leres dilaksanakeun sareng akibat tina minuhan kontrak salah kontrak téh waé. Kontrak gawé bareng nyaéta salah sahiji spesialis na Law & More.

Naha anjeun peryogi bantosan dina ngadamel kontrak gawé babarengan? Naha pasatujuanna teu acan katetepkeun sareng anjeun badé mungkas kerjasama? Atanapi anjeun gaduh sengketa salaku hasil tina perjanjian? Ieu mangrupikeun patarosan anu ahli pengacara kontrak kerjasama urang bakal bagja ngabantosan anjeun. Kami ngagaduhan ka sadaya anu dipikabutuh pikeun nyayogikeun anjeun solusi anu pangsaéna.

Topik dikendali ku Law & Moreahli hukum kalebet:

  • drafting sareng nganilai kontrak permanén sareng samentawis;
  • terminasi kontrak (panapusan, ngabubarkeun, annulment);
  • nempatkeun pihak anu sanés sacara standar upami henteu patuh sareng perjanjian gawé bareng;
  • kaayaan sengketa timbul tina perjanjian;
  • negosiasi kontén gawé bareng.

Law & More nyaéta hiji perusahaan internasional ngeunaan ruang lingkup sareng hakekatna. Ieu ngandung harti yén salian perjanjian kerjasama nasional, fokus kami ogé dina perjanjian internasional. Pasatujuan internasional butuh perhatian tambahan ngeunaan hukum sareng peraturan anu aya sareng terjemahan tina istilah anu sah. Kami ogé aktip kanggo ngamimitian-ku ngabantu aranjeunna sareng peluncuran anu suksés.

Ngadamel perjanjian kerjasama

Salaku spesialis dina widang gawé babarengan, urang nyauran pikeun ngadamel atanapi ngawas seueur jinis pasatujuan. Di handap ieu anjeun bakal mendakan sababaraha conto:

  • kontrak pagawean;
  • istilah sareng kaayaan umum;
  • perjanjian shareholder;
  • perjanjian sewaan sareng nyewa;
  • perjanjian injeuman artos;
  • kontrak gedong;
  • pameseran jual beuli;
  • perjanjian consignment;
  • kontrak agénsi;
  • perjanjian non-panyingkepan;
  • kontrak penguasaan;
  • ngalereskeun pasatujuan;
  • pasatujuan distribusi.

Upami anjeun ngupahan Law & More pikeun narik kasepakatan gawé bareng, urang bakal ngobrol sareng anjeun pikeun milari naon anu dipikahoyong. Teras we bakal nalungtik kemungkinan sareng nyiapkeun perjanjian pikeun anjeun kalayan ati-ati.

Kami biasa dianggo sareng gancang sareng leres henteu kedah ngantosan kanggo ngajawab patarosan anjeun. Naha anjeun peryogi bantosan dina ngadamel kasepakatan? Eusian bentuk kontak tina Law & More.

ngabagikeun