Perjangjian padumukan mangrupikeun jinis perjanjian khusus. Dina perjanjian padumukan, pihak-pihak ngusahakeun ngadamel perjanjian ngeunaan resolusi sengketa atanapi kaayaan anu can tangtu. Éta ogé mangrupikeun perjanjian yén dunungan sareng hiji karyawan tiasa dianggo sacara sukarela, ku saling satuju, nolak kontrak pagawean.

DRAW UP A AGREEMENT SETTLEMENT?
MASALAH PRODUK PANUTUP

Taros Kami

Perjangjian padumukan

Perjangjian padumukan mangrupikeun jinis perjanjian khusus. Dina perjanjian padumukan, pihak-pihak ngusahakeun ngadamel perjanjian ngeunaan resolusi sengketa atanapi kaayaan anu can tangtu. Éta ogé mangrupikeun perjanjian yén dunungan sareng hiji karyawan tiasa dianggo sacara sukarela, ku saling satuju, nolak kontrak pagawean. Kasatujuan pakampungan tiasa disimpulkeun pikeun sadaya jinis sengketa, tapi biasana sering dianggo dina kasus pamecatan.

Naon perjanjian perjanjian?

Nalika perjanjian padumukan disimpulkeun, dunungan teu kedah nampi ijin pikeun mecat karyawan ti Badan Asuransi Karyawan Walanda (UWV) atanapi ti pengadilan kecamatan. Ieu mangrupikeun alesan anu penting naha pengusaha sareng karyawan dina sababaraha kasus sapertos pikeun nungtungan kontrak padamelan dina dasar kasepakatan ku cara kasatujuan pakampungan. Alesan anu penting pikeun milih jangjangkeun pakampungan nyaéta kanyataan yén pedaran kontrak kontrak padamel tiasa terancang sareng gampang. Hal ieu nyababkeun bédana lumayan dina biaya hukum sahingga janten mangpaat pikeun dua pihak. Nanging, éta tangtosna langkung saé pikeun duanana pihak pikeun ngahontal perjanjian sareng dukungan pengacara. Naha anjeun badé narik pasatujuan pakampungan anu bakal nyegah masalah hukum anu bakal datang? Punten wartosan Law & More.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Pengacara perusahaan kami siap pikeun anjeun

Pengacara perusahaan

hukum perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Béja ti standar

Béja ti standar

Naha aya anu henteu nyayogikeun perjanjian? Kami tiasa ngintun panginget sareng litigate

Kusabab tanaga

Kusabab tanaga

Panalitieun tanaga Alatan anu saé nyayogikeun kapastian. Kami ngabantosan anjeun

Perjangjian pemegang saham

Perjangjian pemegang saham

Naha anjeun badé damel aturan anu kapisah pikeun para pamiarsa anjeun salian tulisan tulisan anjeun? Tanya kami bantuan hukum

"Law & More geus kalibet

tur tiasa empathize

kalayan masalah klien na ”

Eusi perjanjian pakampungan

Dina kasatujuan pakampungan, kaayaan kaayaan perjanjian anu ditanggalan dipundamel. Eusi pasti tina pasatujuan pakampungan gumantung kana kaayaan sareng kaayaan spésifik. Nanging, aya sababaraha hal anu sok ditetepkeun. Mimiti, tanggal akhirna mangrupikeun salah sahiji aspék anu paling penting dina kasatujuan pamukiman. Kadua, periode bewara kedah dipatuhi. Tungtungna, perjanjian kedah dilakukeun perkawis waktos na sésana dugi ka tanggal panutup. Bisa wae yén waktu pengecualian tina hasil anu disatujuan. Dina kasus éta, karyawan henteu deui kedah damel, tapi hakna tetep sésana.

Perjanjian ogé tiasa dilakukeun ngeunaan kasaimbangan cuti anu luar biasa sareng padumukan individu sanésna, sapertos komisi, skema bonus atanapi skéma pangsaosan. Salaku tambahan, jumlah tunjangan alihan ditangtukeun dina konsultasi silih antara dunungan sareng karyawan bakal ditelepkeun dina perjanjian pakampungan. Jumlah tunjangan transisi sering tunduk kana badami jeung pasti pentingna. Ku sabab kitu janten wijaksana pikeun milarian bantosan hukum dina masalah ieu. Tim kami bakal resep ngabantosan anjeun.

kasatujuan pemukiman

Kaayaan patuh kana perjanjian padumukan

Karyawan ngagaduhan hak berkanun pikeun mupus perjanjian perjangjian anu ditandatanganan dina dua minggu. Dunungan kedah ngagaduhan hak karyawan ditarikna dina perjanjian. Salaku tambahan, nalika perjanjian pakampungan réngsé, ngaleupaskeun terakhir dibéré antara pihak-pihak. Ieu ngandung harti yén dunungan sareng karyawan henteu tiasa deui ngaku nanaon salain ti éta ngan ukur ti anu aya anu disimpen dina perjanjian pakampungan. Panyayuhan pamicu ahirna biasana dipasahkeun dina tungtung perjanjian.

Kelayakan pikeun kauntungan pangangguran

Kasatujuan pakampungan kedah sok nyatakeun yén dunungan parantos nyandak inisiatif pikeun nungtun padamelan. Karyawan éta teras henteu bakal janten nganggur. Ieu penting dina usaha para karyawan janten hak nampi kauntungan pangangguran. Kaayaan di handap ieu ogé kedah patepang pikeun mastikeun yén padamel anu berhak nampi kauntungan pangangguran:

• dunungan parantos naroskeun karyawan pikeun satuju kana mecat;
• perjanjian padumukan nyandak akun tina waktos bewara;
• karyawan tiasa ngabuktikeun yén anjeunna parantos milarian sareng milarian padamelan énggal.

Saran - badami - ngagambarkeun perjanjian pakampungan
Tim kami bakal resep mamatahan anjeun, pikeun ngarundingan pikeun anjeun sareng narik kasepakatan perjangjian pikeun anjeun. Kami mamatahan kaalasanana ngeunaan perjanjian padumukan sareng masihan kajelasan. Kami ogé ningali kahayang khusus anjeun sareng mastikeun yén anjeun ngahontal kaputusan anu dianggap alus sareng saé. Nalika negosikeun, kami ngabantosan anjeun pikeun ngahontal hasil kaunggulan anu optimal ku préstasi anu saé

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 tina e-mail na eu-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl