INGUAH BUDAK CORPORATE LAWYER?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara perusahaan
/

Pengacara perusahaan

Salaku pengusaha, anjeun kedah seueur ngalakukeun. Ieu parantos dimimitian ku pendirian perusahaan anjeun: kumaha anjeun nyusun perusahaan, sareng bentuk hukum mana anu cocog? Pertimbangan kedah dipasihkeun pikeun ngabagi kapamilikan, tanggung jawab sareng nyandak kaputusan. Kontrak anu leres ogé kedah dicindekkeun. Naha anjeun parantos gaduh perusahaan anu mantep? Upami éta ogé, anjeun pasti bakal nungkulan hukum perusahaan. Barina ogé, aspek hukum salawasna ngagaduhan peranan penting dina perusahaan. Seueur anu tiasa robih dina perusahaan anjeun mangtaun-taun. Salaku conto, kaayaan pikeun atanapi dina perusahaan anjeun tiasa meryogikeun bentuk hukum anu sanés pikeun perusahaan anjeun. Salaku tambahan, anjeun panginten kedah nungkulan sengketa antara shareholder atanapi mitra dina perusahaan anjeun. Salaku tambahan, ngahiji atanapi akuisisi sareng perusahaan sanés ogé lumangsung sacara teratur. Bentuk hukum mana anu anjeun pilih sareng kumaha anjeun ngalereskeun paséa dina tingkat hukum? Misalna, naha kontrak kedah dihentikan atanapi kontrak anyar disimpulkeun?

menu gancang

Pengacara perusahaan kami siap pikeun anjeun

Unggal perusahaan unik. Ku alatan éta, anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun perusahaan anjeun.

Law and More

Béja ti standar

Upami éta dugi ka éta, kami ogé tiasa ngagugat anjeun. Kontak kami pikeun kaayaan.

Law and More

Kusabab tanaga

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Law and More

Perjangjian pemegang saham

Naha anjeun badé ngadamel aturan anu misah pikeun pemegang saham anjeun salian ti artikel asosiasi anjeun? Tanya kami pikeun bantuan hukum.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Kalayan sadaya patarosan anjeun dina bidang hukum perusahaan, anjeun parantos sumping ka tempat anu pas sareng pengacara perusahaan ti Law & More. di Law & More urang ngarti yén salaku pengusaha anjeun hoyong aub dina wirausaha sareng ngembangkeun ideu sareng sanés perkawis hukum. Pengacara perusahaan ti Law & More tiasa ngurus urusan hukum di perusahaan anjeun, sahingga anjeun tiasa pokus kana naon anu anjeun resep lakukeun: ngajalankeun usaha anjeun nyalira. Law & MorePengacara urang ahli dina bidang hukum perusahaan sareng tiasa nyayogikeun anjeun nasihat hukum ti mimiti kagabung dugi ka waktos likuidasi perusahaan anjeun. Kami tarjamahkeun hukum kana istilah praktis, sahingga anjeun leres-leres nguntungkeun tina naséhat kami. Upami diperlukeun, ahli hukum urang ogé bakal senang ngabantosan anjeun sareng perusahaan dina prosés naon waé. Pondokna, Law & More tiasa ngabantosan anjeun sacara sah pikeun masalah ieu:

  • ngadegna hiji pausahaan;
  • ngabiayaan;
  • gawé babarengan antara pausahaan;
  • merger jeung akuisisi;
  • negotiate sarta litigate dina sengketa antara shareholders jeung / atawa mitra.

Naha anjeun kalebet hukum perusahaan? Punten kontak Law & More, pengacara kami bakal senang ngabantosan anjeun!

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Perusahaan kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More gambaran

Rencana léngkah-léngkah pikeun pengacara hukum perusahaan

Pengacara hukum perusahaan di Law & More nganggo cara ieu:

1. Kenalan

Panasaran ngeunaan naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun sareng perusahaan? Punten kontak Law & More. Anjeun tiasa kenal sareng ngalebetkeun patarosan anjeun ka ahli hukum kami ku telepon atanapi e-mail. Upami hoyong, aranjeunna bakal ngajadwalkeun janji pikeun anjeun di Law & More kantor.

2. Ngabahas perkawis
Salami janjian di kantor, kami bakal kenal deui, kami bakal ngabahas kasang tukang patarosan anjeun sareng naon solusi anu tiasa aya dina masalah hukum perusahaan anjeun. Ahli hukum ti Law & More ogé nunjukkeun naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun anjeun dina istilah konkrit sareng naon kamungkinan léngkah-léngkah anjeun salajengna.

3. Réngking léngkah-léngkah
Nalika anjeun maréntahkeun Law & More pikeun ngagambarkeun kapentingan anjeun, ahli hukum kami bakal nyusun kontrak pikeun jasa. Perjanjian ieu ngajelaskeun susunan anu parantos aranjeunna diskusikeun sareng anjeun. Tugas anjeun biasana bakal dilaksanakeun ku pengacara anu anjeun parantos kontak.

4. Ngatur kasus
Cara pikeun nanganan kasus anjeun gumantung kana patarosan hukum anjeun, anu panginten aya hubunganana, contona, nyusun naséhat, meunteun kontrak, atanapi ngalaksanakeun prosés hukum. Di Law & More, urang ngartos yén unggal klien sareng bisnis na béda. Kusabab kitu urang ngagunakeun pendekatan pribadi. Ahli hukum urang sok narékahan pikeun méréskeun naon waé hukum anu gancang.

Pengacara hukum perusahaanNgamimitian usaha

Upami anjeun hoyong ngamimitian bisnis anjeun, anjeun kedah milih formulir hukum pikeun perusahaan anjeun. Anjeun tiasa milih pikeun bentuk hukum nganggo atanapi henteu nganggo kapribadian hukum. Pilihan ieu nangtoskeun struktur hukum perusahaan anjeun.

Pengacara hukum perusahaan mantuan nangtoskeun bentuk hukum

Upami anjeun milih pikeun bentuk hukum sareng kapribadian hukum, perusahaan anjeun tiasa ilubiung sacara mandiri dina transaksi hukum, sapertos jalma alami tiasa. Perusahaan anjeun teras tiasa nyimpulkeun perjanjian sapertos kitu, ngagaduhan aset sareng hutang sareng dipertanggungjawabkeun.

Conto badan hukum anu gaduh kapribadian hukum nyaéta:

  • perusahaan terbatas swasta (BV)
  • perusahaan terbatas (NV)
  • yayasan
  • persatuan
  • koperasi

BV sareng NV sering dianggo pikeun perusahaan anu ngagaduhan tujuan komérsial. Upami perusahaan anjeun ngagaduhan tujuan anu langkung idealis, éta panginten mangrupikeun pilihan pikeun nyetél yayasan sareng ngaitkeun perusahaan kana éta. Dina BV atanapi NV, perlu narik shareholder. Nanging, anjeun ogé tiasa janten pemegang saham perusahaan. Anjeun ogé tiasa maca langkung lengkep ihwal bentuk hukum anu kasebat dina blog urang 'Bentuk hukum mana anu kuring pilih pikeun perusahaan kuring?'.

Nalika aya hubungan sareng shareholder, penting pisan hubungan ieu dirékam leres. Éta wijaksana pikeun gaduh perjanjian pemegang saham digambar pikeun ieu. Law & Moreahli hukum perusahaan tiasa ngabantosan anjeun nyusun draf atanapi nganilai perjanjian pemegang saham.

Pengacara hukum perusahaan ngabantosan dina ngadaptar perusahaan

Nanging, tiasa ogé milih pikeun bentuk légal tanpa kapribadian hukum, sapertos kemitraan umum atanapi kemitraan. Kalayan bentuk hukum ieu penting yén pasatujuan anu hadé dilakukeun antara mitra atanapi mitra, anu ditetepkeun dina perjanjian kemitraan, contona. Pilihan bentuk hukum ngagaduhan pangaruh langsung kana perkawis sapertos pembiayaan sareng tanggungan. Upami anjeun milih pikeun bentuk hukum tanpa kapribadian hukum, perusahaan anjeun moal tiasa ilubiung dina transaksi hukum sacara mandiri sareng anjeun, salaku conto, tanggung jawab sareng aset swasta anjeun pikeun hutang anu ditanggung perusahaan anjeun.

Conto bentuk hukum tanpa kapribadian hukum nyaéta:

  • proprietorship tunggal
  • kemitraan umum (VOF)
  • kemitraan terbatas (CV)
  • partnership nu

Anjeun tiasa maca persis naon anu dipikabutuh ku badan hukum ieu sareng naon kaunggulan sareng karugian dina blog urang 'Bentuk hukum mana anu kuring pilih pikeun perusahaan kuring?'.

Law & Moreahli hukum perusahaan tiasa ngabantosan anjeun milih formulir hukum anu pas. Law & MorePengacara perusahaan bakal damel sareng anjeun pikeun nangtoskeun bentuk hukum mana anu paling cocog pikeun perusahaan anjeun. Nalika struktur hukum anu dipikahoyong parantos jelas dipetakeun, perusahaan kedah didirikeun sareng didaptarkeun sareng Kamar Dagang. Law & More koordinat prosés ieu pikeun anjeun.

Pengacara perusahaanHukum kontrak dina hukum perusahaan

Sakali perusahaan parantos ngadegkeun sareng nyetél, anjeun tiasa ngamimitian ngalaksanakeun kagiatan bisnis anjeun. Nanging, anjeun bakal perhatoskeun yén aspek hukum ogé ngagaduhan peran penting di dieu. Salaku conto, sateuacan ngalebetkeun hubungan sareng konsumén, anjeun panginten diperyogikeun nyayogikeun inpormasi rahasia. Dina kasus éta, disarankeun pikeun nyusun perjanjian anu henteu dikedalkeun. Maka penting pisan pikeun ngarékam sadaya perjanjian sareng konsumén atanapi panyadia dina perjanjian. Nyusun istilah sareng kaayaan umum tiasa nyumbang kana ieu. Pengacara hukum perusahaan di Law & More tiasa nyusun sareng nganilai kontrak sareng istilah sareng kaayaan umum pikeun anjeun, supados anjeun henteu nyanghareupan kejutan.

Komo upami sadayana dina bidang hukum parantos leres diatur dina perusahaan anjeun, hanjakalna masih aya kamungkinan yén réncangna sanés hoyong damel atanapi henteu sasuai sareng perjanjianana. Supados henteu ngarusak hubungan sareng palanggan atanapi panyadia, disarankeun heula sumping ka solusi anu pikaresepeun. A Law & More ahli hukum tiasa ngabantosan anjeun dina prosés ieu. Nanging, upami henteu mungkin pikeun méréskeun paséa, tindakan hukum panginten kedah dilaksanakeun. Law & More gaduh pangalaman éksténsif dina ngalaksanakeun prosés hukum dina hukum perusahaan sareng ngalakukeun sadayana pikeun ngahontal hasil anu optimal pikeun anjeun.

Dina widang kontrak dina kontéks hukum perusahaan, anjeun tiasa ngahubungi Law & More kalayan patarosan ngeunaan:
  • drafting jeung assessing kontrak;
  • terminating kontrak;
  • nyusun béwara tinulis ngeunaan standar upami aya henteu patuh kontrak;
  • ngarengsekeun sengketa timbul tina kacindekan tina kontrak;
  • negotiating eusi kontrak.

Pengacara hukum perusahaanCampuran & akuisisi

bebeungkeutan

Naha anjeun ngarencanakeun ngagabungkeun perusahaan anjeun sareng perusahaan sanés, contona kusabab anjeun badé ngembang perusahaan anjeun? Teras aya tilu cara perusahaan tiasa ngagabung:

  • ngahiji pausahaan
  • ngahiji saham
  • ngahiji légal

Penggabungan mana anu paling cocog pikeun perusahaan gumantung kana kaayaan spésifik anjeun. Pengacara hukum perusahaan atanapi pengacara hukum perusahaan ti Law & More tiasa mamatahan anjeun ngeunaan ieu.

Panyandakan Alih ku

Pastina ogé mungkin yén perusahaan sanés anu resep kana perusahaan anjeun sareng anjeun ditawarkeun pikeun ngajual perusahaan anjeun ka perusahaan sanés. Naha anjeun positip ngeunaan pengambilalihan sareng anjeun ngémutan transfer bisnis? Kami tiasa ngadukung anjeun dina negosiasi ogé nyayogikeun naséhat sateuacanna. Upami henteu, éta tiasa janten pengambilalihan mumusuhan. Kami nyarioskeun pengambilalihan mumusuhan upami perusahaan henteu damel babarengan dina penjualan saham na sareng perusahaan sanés, nyaéta anu kéngingkeunana, giliran para pemegang saham nyalira. Kami terang kumaha perusahaan anjeun tiasa dijaga tina ieu sareng tiasa ogé nyayogikeun anjeun bantosan hukum dina hal ieu.

Pamariksaan

Salaku tambahan, Law & More tiasa ngabantosan anjeun upami anjeun badé nyandak perusahaan. Nalika anjeun mésér perusahaan sanés salaku perusahaan, penting pisan anjeun ngalaksanakeun karajinan anu ditangtoskeun. Anjeun hoyong sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak kaputusan anu leres ngeunaan hiji ngahiji atanapi akuisisi. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis ieu? Law & MorePengacara perusahaan aya di jasa anjeun.

Kolaborasi sareng perusahaan sanés

Salaku perusahaan, naha anjeun badé kolaborasi sareng perusahaan sanés pikeun ngajaga posisi anjeun di pasar? Atanapi anjeun badé asup ka pasar énggal? Upami anjeun hoyong ngawangun aliansi strategis, urang tiasa mamatahan anjeun ngeunaan résiko sareng manpaatna. Salaku tambahan, urang tiasa ningali sareng anjeun dina bentuk kerjasama mana anu pantes. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan ieu? Punten kontak para pengacara hukum perusahaan di Law & More.

Patarosan remen tanya

Hukum perusahaan mangrupikeun bidang hukum anu ngurus hukum badan hukum sareng mangrupikeun bagian tina hukum swasta Walanda. Hukum perusahaan dibagi deui kana hukum jalma hukum sareng hukum perusahaan. Hukum perusahaan jauh langkung terbatas tibatan hukum badan hukum sareng ngan ukur berlaku pikeun bentuk hukum ieu: perusahaan terbatas swasta (BV) sareng perusahaan terbatas umum (NV). Hukum badan hukum ngeunaan sagala jinis hukum, kalebet BV sareng NV Law & Moreahli hukum perusahaan tiasa ngabantosan anjeun milih formulir hukum anu pas. Law & MorePengacara perusahaan bakal damel sareng anjeun pikeun nangtoskeun bentuk hukum mana anu paling cocog pikeun perusahaan anjeun. Salaku tambahan, Law & More tiasa ngabantosan anjeun ku:

  • ngadegna hiji pausahaan;
  • ngabiayaan;
  • gawé babarengan antara pausahaan;
  • merger jeung akuisisi;
  • negotiate jeung litigate dina sengketa antara shareholders jeung/atawa mitra;
  • drafting jeung assessing kontrak jeung istilah jeung kaayaan umum.

Naha anjeun pangusaha anu nyanghareupan masalah hukum sareng anjeun hoyong ningali éta direngsekeun? Maka éta wijaksana pikeun milampah pengacara hukum perusahaan. Masalah hukum naon waé tiasa gaduh pangaruh kauangan, material atanapi immaterial utama pikeun perusahaan anjeun. Di Law & More, urang ngartos yén masalah hukum naon waé seueur teuing. Kusabab éta Law & More nawarkeun anjeun, sajaba ti légal anu éksténsif sareng spésifik hukum, layanan gancang sareng pendekatan pribadi. Salaku conto, ahli hukum urang ahli dina bidang hukum perusahaan. Sareng nalika ngeunaan perusahaan, Law & More ngagambarkeun pangusaha dina sababaraha séktor, sapertos industri, angkutan, tatanén, Podomoro sareng eceran.

Naha anjeun hoyong terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven? Mangga ngahubungan Law & More, pengacara kami bakal senang ngabantosan anjeun. Anjeun tiasa janjian:

Dina perusahaan terbatas swasta (BV) sareng perusahaan tanggung jawab terbatas publik (NV), kakuatan pangluhurna aya dina pemegang saham (AvA) perusahaan. Ieu ngandung harti yén kaputusan penting, sahenteuna dina perusahaan, biasana dilakukeun ku anu nyekel saham (AvA). Salaku pengusaha anjeun moal tiasa nganggo sengketa antara shareholder dina perusahaan anjeun. Urang ngartos éta di Law & More. Kusabab kitu urang ngajelaskeun sakedik sababaraha cara pikeun nungkulan sareng ngabéréskeun perselisihan shareholder:

• Panganteur. Ngalebet sawala sareng shareholder dina perusahaan anjeun biasana mangrupikeun léngkah anu munggaran. Sugan aya bedana pendapat antara anu nyekel saham tiasa direngsekeun ku cara anu saderhana supados anjeun tiasa gancang ngalanjutkeun jalan normal bisnis di perusahaan anjeun. Ieu tangtosna ogé dimungkinkeun dina bimbingan médiator mandiri sareng henteu bias. Mediasi sering langkung gancang sareng langkung mirah tibatan ngamimitian gugatan hukum. Anjeun ogé tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan mediasi dina halaman kami: https://lawandmore.eu/ Mediation/

• Padumukan sengketa hukum. Tiasa waé tulisan perusahaan anjeun atanapi perjanjian pemegang saham sapertos kitu parantos nyayogikeun padumukan upami aya perselisihan pemegang saham. Dina kasus éta, wijaksana pikeun nerapkeun prosedur penyelesaian sengketa sapertos kitu. Upami artikel asosiasi atanapi perjanjian pemegang saham henteu ngandung skéma penyelesaian sengketa, anjeun masih tiasa nuturkeun skéma penyelesaian sengketa anu sah. Bédana dilakukeun di dieu antara kamungkinan diusir atanapi diasingkeun. Pikeun duanana pilihan, anjeun kedah ngayakinkeun hakim sareng buktos peryogi diusir atanapi diasingkeun. Naha anjeun hoyong terang naon hartosna pilihan ieu sareng naha anjeun tiasa nganggo dina hal anjeun? Punten kontak Law & More. Ahli hukum kami resep masihan anjeun nasihat.

• Prosedur survey. Tujuan tina prosedur ieu, anu dituturkeun dina Kamar Perusahaan di Amsterdam Pangadilan Banding, nya éta pikeun mulangkeun hubungan alus di jero pausahaan, kaasup antara nu nyekel saham. Bagéan Perusahaan tiasa dipénta pikeun nalungtik perusahaan sareng nyuhunkeun ukuran anu langsung, contona gantung (samentara) kaputusan. Panaliti sareng hasilna kacatet dina laporan. Upami ditetepkeun yén aya salah urus, Bagian Perusahaan bakal ngagaduhan kakuatan anu jauh, ku kituna dina hal éta anjeun malah tiasa nyuhunkeun pembubaran perusahaan.

Naha anjeun hoyong terang cara anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun sengketa pemegang saham dina perusahaan anjeun? Mangga taros ka pengacara perusahaan tina Law & More. Ahli hukum kami resep masihan anjeun nasihat sareng, upami perlu, ogé bimbing perusahaan anjeun ngalangkungan prosés médiasi.

Naha anjeun pangusaha atanapi individu swasta nyanghareupan masalah hukum sareng hoyong ningali éta direngsekeun? Maka éta wijaksana pikeun nelepon ka pengacara. Barina ogé, naha anjeun pengusaha atanapi individu, masalah hukum naon waé tiasa gaduh pangaruh kauangan, bahan atanapi immaterial utama pikeun bisnis anjeun atanapi kahirupan anjeun. Di Law & More, urang ngartos yén unggal masalah hukum seueur teuing. Ku alatan éta, teu sapertos firma hukum, Law & More nawarkeun maneh hal tambahan. Padahal kaseueuran firma hukum ngan ukur gaduh élmu ngeunaan bagéan hukum anu kawates sareng rutin ngalakukeun padamelan, Law & More nawarkeun anjeun, sajaba ti légal anu éksténsif sareng spésifik hukum, jasa gancang sareng pendekatan pribadi. Salaku conto, ahli hukum urang ahli dina bidang hukum kulawarga, hukum padamelan, hukum perusahaan, hukum hak cipta inteléktual, hukum perumahan sareng patuh. Sareng nalika ngeunaan usaha, Law & More meta pikeun pangusaha di sagala rupa cabang industri, ngangkut, tatanén, Podomoro sareng ritel.

Naha rék terang naon Law & More salaku firma hukum di Eindhoven tiasa ngalakukeun pikeun anjeun? Teras ngahubungan Law & More, ahli hukum urang bakal senang ngabantosan anjeun. Anjeun tiasa janjian

• ku telepon: + 31403690680 or + 31203697121
• ku e-mail: [email dijaga]
• ngalangkungan halaman tina Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.