Salaku pengusaha, anjeun kedah seueur ngalakukeun. Ieu parantos dimimitian ku pendirian perusahaan anjeun: kumaha anjeun nyusun perusahaan, sareng bentuk hukum mana anu cocog? Pertimbangan kedah dipasihkeun pikeun ngabagi kapamilikan, tanggung jawab sareng nyandak kaputusan. Kontrak anu leres ogé kedah dicindekkeun. Naha anjeun parantos ngagaduhan perusahaan anu mantep?

Pangacara Hukum KORPORAT
Kalayan pendekatan anu épéktip - LAW & MORE

PILIH PENGACARA HUKUM KORPORAT OF LAW & MORE

cek atra

cek Pribadi sareng gampang diakses

cek Karesep anjeun heula

Pengacara Hukum KORPORAT DENGAN PENDEKATAN EFISIEN - LAW & MORE

PILIH PENGACARA HUKUM KORPORAT OF LAW & MORE

cek atra

cek Pribadi sareng gampang diakses

cek Karesep anjeun heula

Pengacara hukum perusahaan

Salaku pengusaha, anjeun kedah seueur ngalakukeun. Ieu parantos dimimitian ku pendirian perusahaan anjeun: kumaha anjeun nyusun perusahaan, sareng bentuk hukum mana anu cocog? Pertimbangan kedah dipasihkeun pikeun ngabagi kapamilikan, tanggung jawab sareng nyandak kaputusan. Kontrak anu leres ogé kedah dicindekkeun. Naha anjeun parantos gaduh perusahaan anu mantep? Upami éta ogé, anjeun pasti bakal nungkulan hukum perusahaan. Barina ogé, aspek hukum salawasna ngagaduhan peranan penting dina perusahaan. Seueur anu tiasa robih dina perusahaan anjeun mangtaun-taun. Salaku conto, kaayaan pikeun atanapi dina perusahaan anjeun tiasa meryogikeun bentuk hukum anu sanés pikeun perusahaan anjeun. Salaku tambahan, anjeun panginten kedah nungkulan sengketa antara shareholder atanapi mitra dina perusahaan anjeun. Salaku tambahan, ngahiji atanapi akuisisi sareng perusahaan sanés ogé lumangsung sacara teratur. Bentuk hukum mana anu anjeun pilih sareng kumaha anjeun ngalereskeun paséa dina tingkat hukum? Misalna, naha kontrak kedah dihentikan atanapi kontrak anyar disimpulkeun?

menu gancang

Kalayan sadaya patarosan anjeun dina bidang hukum perusahaan, anjeun parantos sumping ka tempat anu pas sareng pengacara perusahaan ti Law & More. di Law & More urang ngarti yén salaku pengusaha anjeun hoyong aub dina wirausaha sareng ngembangkeun ideu sareng sanés perkawis hukum. Pengacara perusahaan ti Law & More tiasa ngurus urusan hukum di perusahaan anjeun, sahingga anjeun tiasa pokus kana naon anu anjeun resep lakukeun: ngajalankeun usaha anjeun nyalira. Law & MorePengacara urang ahli dina bidang hukum perusahaan sareng tiasa nyayogikeun anjeun nasihat hukum ti mimiti kagabung dugi ka waktos likuidasi perusahaan anjeun. Kami tarjamahkeun hukum kana istilah praktis, sahingga anjeun leres-leres nguntungkeun tina naséhat kami. Upami diperlukeun, ahli hukum urang ogé bakal senang ngabantosan anjeun sareng perusahaan dina prosés naon waé. Pondokna, Law & More tiasa ngabantosan anjeun sacara sah pikeun masalah ieu:

• pendirian perusahaan;
• pembiayaan;
• kerjasama antara perusahaan;
• ngahiji sareng akuisisi;
• négosiasi sareng ngadugikeun sengketa antara pemegang saham sareng / atanapi mitra.

Naha anjeun kalebet hukum perusahaan? Punten kontak Law & More, pengacara kami bakal senang ngabantosan anjeun!

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

 Nyauran +31 40 369 06 80

Naha milih Law & More?

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

"Law & More geus kalibet

tur tiasa empathize

kalayan masalah klién na ”

Rencana léngkah-léngkah pikeun pengacara hukum perusahaan

Pengacara hukum perusahaan di Law & More nganggo cara ieu:

1. Kenalan. Panasaran ngeunaan naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun sareng perusahaan? Punten kontak Law & More. Anjeun tiasa kenal sareng ngalebetkeun patarosan anjeun ka ahli hukum kami ku telepon atanapi e-mail. Upami hoyong, aranjeunna bakal ngajadwalkeun janji pikeun anjeun di Law & More kantor.

2. Ngadiskusikeun rencana léngkah-léngkah. Salami janjian di kantor, kami bakal kenal deui, kami bakal ngabahas kasang tukang patarosan anjeun sareng naon solusi anu tiasa aya dina masalah hukum perusahaan anjeun. Ahli hukum ti Law & More ogé nunjukkeun naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun anjeun dina istilah konkrit sareng naon kamungkinan léngkah-léngkah anjeun salajengna.

3. Ngalaksanakeun rencana léngkah-léngkah. Nalika anjeun maréntahkeun Law & More pikeun ngagambarkeun kapentingan anjeun, ahli hukum kami bakal nyusun kontrak pikeun jasa. Perjanjian ieu ngajelaskeun susunan anu parantos aranjeunna diskusikeun sareng anjeun. Tugas anjeun biasana bakal dilaksanakeun ku pengacara anu anjeun parantos kontak.

4. Kasus penanganan. Cara pikeun nanganan kasus anjeun gumantung kana patarosan hukum anjeun, anu panginten aya hubunganana, contona, nyusun naséhat, meunteun kontrak, atanapi ngalaksanakeun prosés hukum. Di Law & More, urang ngartos yén unggal klien sareng bisnis na béda. Kusabab kitu urang ngagunakeun pendekatan pribadi. Ahli hukum urang sok narékahan pikeun méréskeun naon waé hukum anu gancang.

Pengacara hukum perusahaan

Ngamimitian usaha

Upami anjeun hoyong ngamimitian bisnis anjeun, anjeun kedah milih formulir hukum pikeun perusahaan anjeun. Anjeun tiasa milih pikeun bentuk hukum nganggo atanapi henteu nganggo kapribadian hukum. Pilihan ieu nangtoskeun struktur hukum perusahaan anjeun.

Pengacara hukum perusahaan mantuan nangtoskeun bentuk hukum

Upami anjeun milih pikeun bentuk hukum sareng kapribadian hukum, perusahaan anjeun tiasa ilubiung sacara mandiri dina transaksi hukum, sapertos jalma alami tiasa. Perusahaan anjeun teras tiasa nyimpulkeun perjanjian sapertos kitu, ngagaduhan aset sareng hutang sareng dipertanggungjawabkeun.

Conto badan hukum anu gaduh kapribadian hukum nyaéta:

• perusahaan terbatas swasta (BV)
• perusahaan terbatas publik (NV)
• yayasan
• union
• koperasi

BV sareng NV sering dianggo pikeun perusahaan anu ngagaduhan tujuan komérsial. Upami perusahaan anjeun ngagaduhan tujuan anu langkung idealis, éta panginten mangrupikeun pilihan pikeun nyetél yayasan sareng ngaitkeun perusahaan kana éta. Dina BV atanapi NV, perlu narik shareholder. Nanging, anjeun ogé tiasa janten pemegang saham perusahaan. Anjeun ogé tiasa maca langkung lengkep ihwal bentuk hukum anu kasebat dina blog urang 'Bentuk hukum mana anu kuring pilih pikeun perusahaan kuring?'.

Nalika aya hubungan sareng shareholder, penting pisan hubungan ieu dirékam leres. Éta wijaksana pikeun gaduh perjanjian pemegang saham digambar pikeun ieu. Law & Moreahli hukum perusahaan tiasa ngabantosan anjeun nyusun draf atanapi nganilai perjanjian pemegang saham.

Pengacara hukum perusahaan ngabantosan dina ngadaptar perusahaan

Nanging, tiasa ogé milih pikeun bentuk légal tanpa kapribadian hukum, sapertos kemitraan umum atanapi kemitraan. Kalayan bentuk hukum ieu penting yén pasatujuan anu hadé dilakukeun antara mitra atanapi mitra, anu ditetepkeun dina perjanjian kemitraan, contona. Pilihan bentuk hukum ngagaduhan pangaruh langsung kana perkawis sapertos pembiayaan sareng tanggungan. Upami anjeun milih pikeun bentuk hukum tanpa kapribadian hukum, perusahaan anjeun moal tiasa ilubiung dina transaksi hukum sacara mandiri sareng anjeun, salaku conto, tanggung jawab sareng aset swasta anjeun pikeun hutang anu ditanggung perusahaan anjeun.

Conto bentuk hukum tanpa kapribadian hukum nyaéta:

• hiji-hijina proprietorship
• kemitraan umum (VOF)
• kemitraan terbatas (CV)
• kemitraan

Anjeun tiasa maca persis naon anu dipikabutuh ku badan hukum ieu sareng naon kaunggulan sareng karugian dina blog urang 'Bentuk hukum mana anu kuring pilih pikeun perusahaan kuring?'.

Law & Moreahli hukum perusahaan tiasa ngabantosan anjeun milih formulir hukum anu pas. Law & MorePengacara perusahaan bakal damel sareng anjeun pikeun nangtoskeun bentuk hukum mana anu paling cocog pikeun perusahaan anjeun. Nalika struktur hukum anu dipikahoyong parantos jelas dipetakeun, perusahaan kedah didirikeun sareng didaptarkeun sareng Kamar Dagang. Law & More koordinat prosés ieu pikeun anjeun.

Pengacara perusahaan kami siap pikeun anjeun

Pengacara perusahaan

Pengacara perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Béja ti standar

Béja ti standar

Naha aya anu henteu nyayogikeun perjanjian? Kami tiasa ngintun panginget sareng litigate

Kusabab tanaga

Kusabab tanaga

Panalitieun tanaga Alatan anu saé nyayogikeun kapastian. Kami ngabantosan anjeun

Perjangjian pemegang saham

Perjangjian pemegang saham

Naha anjeun badé damel aturan anu kapisah pikeun para pamiarsa anjeun salian tulisan tulisan anjeun? Tanya kami bantuan hukum

Pengacara perusahaan

Hukum kontrak dina hukum perusahaan

Sakali perusahaan parantos ngadegkeun sareng nyetél, anjeun tiasa ngamimitian ngalaksanakeun kagiatan bisnis anjeun. Nanging, anjeun bakal perhatoskeun yén aspek hukum ogé ngagaduhan peran penting di dieu. Salaku conto, sateuacan ngalebetkeun hubungan sareng konsumén, anjeun panginten diperyogikeun nyayogikeun inpormasi rahasia. Dina kasus éta, disarankeun pikeun nyusun perjanjian anu henteu dikedalkeun. Maka penting pisan pikeun ngarékam sadaya perjanjian sareng konsumén atanapi panyadia dina perjanjian. Nyusun istilah sareng kaayaan umum tiasa nyumbang kana ieu. Pengacara hukum perusahaan di Law & More tiasa nyusun sareng nganilai kontrak sareng istilah sareng kaayaan umum pikeun anjeun, supados anjeun henteu nyanghareupan kejutan.

Komo upami sadayana dina bidang hukum parantos leres diatur dina perusahaan anjeun, hanjakalna masih aya kamungkinan yén réncangna sanés hoyong damel atanapi henteu sasuai sareng perjanjianana. Supados henteu ngarusak hubungan sareng palanggan atanapi panyadia, disarankeun heula sumping ka solusi anu pikaresepeun. A Law & More ahli hukum tiasa ngabantosan anjeun dina prosés ieu. Nanging, upami henteu mungkin pikeun méréskeun paséa, tindakan hukum panginten kedah dilaksanakeun. Law & More gaduh pangalaman éksténsif dina ngalaksanakeun prosés hukum dina hukum perusahaan sareng ngalakukeun sadayana pikeun ngahontal hasil anu optimal pikeun anjeun.

Dina widang kontrak dina kontéks hukum perusahaan, anjeun tiasa ngahubungi Law & More kalayan patarosan ngeunaan:

• drafting jeung analisa kontrak;
• ngeureunkeun kontrak;
• nyusun bewara tertulis tina standar upami teu patuh kana kontrak;
• ngarengsekeun sengketa anu timbul tina kasimpulan kontrak;
• negosiasi eusi kontrak.

Pengacara hukum perusahaan

Campuran & akuisisi

bebeungkeutan

Naha anjeun ngarencanakeun ngagabungkeun perusahaan anjeun sareng perusahaan sanés, contona kusabab anjeun badé ngembang perusahaan anjeun? Teras aya tilu cara perusahaan tiasa ngagabung:

• perusahaan ngagabung
• ngahiji stock
• ngahiji sacara hukum

Penggabungan mana anu paling cocog pikeun perusahaan gumantung kana kaayaan spésifik anjeun. Pengacara hukum perusahaan atanapi pengacara hukum perusahaan ti Law & More tiasa mamatahan anjeun ngeunaan ieu.

Panyandakan Alih ku

Pastina ogé mungkin yén perusahaan sanés anu resep kana perusahaan anjeun sareng anjeun ditawarkeun pikeun ngajual perusahaan anjeun ka perusahaan sanés. Naha anjeun positip ngeunaan pengambilalihan sareng anjeun ngémutan transfer bisnis? Kami tiasa ngadukung anjeun dina negosiasi ogé nyayogikeun naséhat sateuacanna. Upami henteu, éta tiasa janten pengambilalihan mumusuhan. Kami nyarioskeun pengambilalihan mumusuhan upami perusahaan henteu damel babarengan dina penjualan saham na sareng perusahaan sanés, nyaéta anu kéngingkeunana, giliran para pemegang saham nyalira. Kami terang kumaha perusahaan anjeun tiasa dijaga tina ieu sareng tiasa ogé nyayogikeun anjeun bantosan hukum dina hal ieu.

Pamariksaan

Salaku tambahan, Law & More tiasa ngabantosan anjeun upami anjeun badé nyandak perusahaan. Nalika anjeun mésér perusahaan sanés salaku perusahaan, penting pisan anjeun ngalaksanakeun karajinan anu ditangtoskeun. Anjeun hoyong sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak kaputusan anu leres ngeunaan hiji ngahiji atanapi akuisisi. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis ieu? Law & MorePengacara perusahaan aya di jasa anjeun.

Kolaborasi sareng perusahaan sanés

Salaku perusahaan, naha anjeun badé kolaborasi sareng perusahaan sanés pikeun ngajaga posisi anjeun di pasar? Atanapi anjeun badé asup ka pasar énggal? Upami anjeun hoyong ngawangun aliansi strategis, urang tiasa mamatahan anjeun ngeunaan résiko sareng manpaatna. Salaku tambahan, urang tiasa ningali sareng anjeun dina bentuk kerjasama mana anu pantes. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan ieu? Punten kontak para pengacara hukum perusahaan di Law & More.

FAQ

Hukum perusahaan mangrupikeun bidang hukum anu ngurus hukum badan hukum sareng mangrupikeun bagian tina hukum swasta Walanda. Hukum perusahaan dibagi deui kana hukum jalma hukum sareng hukum perusahaan. Hukum perusahaan jauh langkung terbatas tibatan hukum badan hukum sareng ngan ukur berlaku pikeun bentuk hukum ieu: perusahaan terbatas swasta (BV) sareng perusahaan terbatas umum (NV). Hukum badan hukum ngeunaan sagala jinis hukum, kalebet BV sareng NV Law & Moreahli hukum perusahaan tiasa ngabantosan anjeun milih formulir hukum anu pas. Law & MorePengacara perusahaan bakal damel sareng anjeun pikeun nangtoskeun bentuk hukum mana anu paling cocog pikeun perusahaan anjeun. Salaku tambahan, Law & More tiasa ngabantosan anjeun ku:

• pendirian perusahaan;
• pembiayaan;
• kerjasama antara perusahaan;
• ngahiji sareng akuisisi;
• negosiasi sareng ngadugikeun sengketa antara pemegang saham sareng / atanapi mitra;
• nyusun sareng nganilai kontrak sareng istilah sareng kaayaan umum.

Naha anjeun pangusaha anu nyanghareupan masalah hukum sareng anjeun hoyong ningali éta direngsekeun? Maka éta wijaksana pikeun milampah pengacara hukum perusahaan. Masalah hukum naon waé tiasa gaduh pangaruh kauangan, material atanapi immaterial utama pikeun perusahaan anjeun. Di Law & More, urang ngartos yén masalah hukum naon waé seueur teuing. Kusabab éta Law & More nawarkeun anjeun, sajaba ti légal anu éksténsif sareng spésifik hukum, layanan gancang sareng pendekatan pribadi. Salaku conto, ahli hukum urang ahli dina bidang hukum perusahaan. Sareng nalika ngeunaan perusahaan, Law & More ngagambarkeun pangusaha dina sababaraha séktor, sapertos industri, angkutan, tatanén, Podomoro sareng eceran.

Naha anjeun hoyong terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven? Punten kontak Law & More, pengacara kami bakal senang ngabantosan anjeun. Anjeun tiasa janjian:

• ku telepon: 040-3690680 atanapi 020-3697121
• ku e-mail: [email dijaga]
• ngalangkungan éta Law & More kaca: https://lawandmore.eu/appointment/

Biasana, perjanjian ngan ukur konsékuansi pikeun partéy. Pihak katilu anu sanés pihak kana perjanjian éta henteu tiasa, dina prinsipna, nampi hak sareng kawajiban ti éta. Dina kaayaan anu tangtu, perjanjian sareng katetepan anu disepakati di dinya ogé tiasa ngagaduhan akibat pikeun pihak katilu, ogé disebut salaku pangaruh ti pihak katilu. Dua sarat dilarapkeun ka pangaruh pihak katilu klausa dina perjanjian:

1. kontrak ngandung klausa pikeun pangaruh yén pihak katilu tiasa nungtut kinerja ti salah sahiji pihak kana kontrak atanapi naha nungtut kontrak ngalawan salah sahiji na
2. pihak katilu parantos nampi klausa ku cara pernyataan anu ditujukeun ka salah sahiji ti dua pihak anu kalibet.

Nalika sarat di luhur kaeusi, pihak-pihak dina perjanjian tiasa nyayogikeun kaayaanana anu disatujuan dina éta ngalawan pihak katilu ieu atanapi sabalikna. Pangaruh pihak-katilu tina perjanjian mangrupikeun doktrin anu caket hubunganana sareng hukum perusahaan. Barina ogé, hukum kontrak mangrupikeun bagian ageung tina hukum perusahaan. Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan épék pihak katilu? Punten kontak Law & More. Pengacara hukum perusahaan urang bakal senang ngabantosan anjeun.

Dina perusahaan terbatas swasta (BV) sareng perusahaan tanggung jawab terbatas publik (NV), kakuatan pangluhurna aya dina pemegang saham (AvA) perusahaan. Ieu ngandung harti yén kaputusan penting, sahenteuna dina perusahaan, biasana dilakukeun ku anu nyekel saham (AvA). Salaku pengusaha anjeun moal tiasa nganggo sengketa antara shareholder dina perusahaan anjeun. Urang ngartos éta di Law & More. Kusabab kitu urang ngajelaskeun sakedik sababaraha cara pikeun nungkulan sareng ngabéréskeun perselisihan shareholder:

Panganteur. Ngalebet sawala sareng shareholder dina perusahaan anjeun biasana mangrupikeun léngkah anu munggaran. Sugan aya bedana pendapat antara anu nyekel saham tiasa direngsekeun ku cara anu saderhana supados anjeun tiasa gancang ngalanjutkeun jalan normal bisnis di perusahaan anjeun. Ieu tangtosna ogé dimungkinkeun dina bimbingan médiator mandiri sareng henteu bias. Mediasi sering langkung gancang sareng langkung mirah tibatan ngamimitian gugatan hukum. Anjeun ogé tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan mediasi dina halaman kami: https://lawandmore.eu/ Mediation/

Padumukan sengketa hukum. Tiasa waé tulisan perusahaan anjeun atanapi perjanjian pemegang saham sapertos kitu parantos nyayogikeun padumukan upami aya perselisihan pemegang saham. Dina kasus éta, wijaksana pikeun nerapkeun prosedur penyelesaian sengketa sapertos kitu. Upami artikel asosiasi atanapi perjanjian pemegang saham henteu ngandung skéma penyelesaian sengketa, anjeun masih tiasa nuturkeun skéma penyelesaian sengketa anu sah. Bédana dilakukeun di dieu antara kamungkinan diusir atanapi diasingkeun. Pikeun duanana pilihan, anjeun kedah ngayakinkeun hakim sareng buktos peryogi diusir atanapi diasingkeun. Naha anjeun hoyong terang naon hartosna pilihan ieu sareng naha anjeun tiasa nganggo dina hal anjeun? Punten kontak Law & More. Ahli hukum kami resep masihan anjeun nasihat.

Prosedur survey. Tujuan prosedur ieu, anu dituturkeun di Kamar Perusahaan di Pengadilan Banding Amsterdam, nyaéta pikeun malikeun hubungan anu saé dina perusahaan, kalebet antara para pemegang saham. Bagéan Perusahaan tiasa dipénta pikeun nalungtik perusahaan sareng nyungkeun tindakan saharita, contona gantungkeun kaputusan (samentawis). Panilitian sareng hasil na kacatet dina laporan. Upami parantos ditetepkeun yén aya salah ngatur, Bagian Perusahaan bakal ngagaduhan kakuatan anu jauh, sahingga dina kasus éta anjeun bahkan tiasa nyungkeun dibubarkeun perusahaan.

Naha anjeun hoyong terang cara anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun sengketa pemegang saham dina perusahaan anjeun? Mangga taros ka pengacara perusahaan tina Law & More. Ahli hukum kami resep masihan anjeun nasihat sareng, upami perlu, ogé bimbing perusahaan anjeun ngalangkungan prosés médiasi.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Law & More B.V.