DRAW UP A AGREEMENT SETTLEMENT?
MASALAH PRODUK PANUTUP

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/ /
Pasatujuan Pakampungan
/

Perjangjian padumukan

Perjangjian padumukan mangrupikeun jinis perjanjian khusus. Dina perjanjian padumukan, pihak-pihak ngusahakeun ngadamel perjanjian ngeunaan resolusi sengketa atanapi kaayaan anu can tangtu. Éta ogé mangrupikeun perjanjian yén dunungan sareng hiji karyawan tiasa dianggo sacara sukarela, ku saling satuju, nolak kontrak pagawean. Kasatujuan pakampungan tiasa disimpulkeun pikeun sadaya jinis sengketa, tapi biasana sering dianggo dina kasus pamecatan.

Naon perjanjian perjanjian?

Nalika perjanjian padumukan disimpulkeun, dunungan teu kedah nampi ijin pikeun mecat karyawan ti Badan Asuransi Karyawan Walanda (UWV) atanapi ti pengadilan kecamatan. Ieu mangrupikeun alesan anu penting naha pengusaha sareng karyawan dina sababaraha kasus sapertos pikeun nungtungan kontrak padamelan dina dasar kasepakatan ku cara kasatujuan pakampungan. Alesan anu penting pikeun milih jangjangkeun pakampungan nyaéta kanyataan yén pedaran kontrak kontrak padamel tiasa terancang sareng gampang. Hal ieu nyababkeun bédana lumayan dina biaya hukum sahingga janten mangpaat pikeun dua pihak. Nanging, éta tangtosna langkung saé pikeun duanana pihak pikeun ngahontal perjanjian sareng dukungan pengacara. Naha anjeun badé narik pasatujuan pakampungan anu bakal nyegah masalah hukum anu bakal datang? Punten wartosan Law & More.

Pengacara perusahaan kami siap pikeun anjeun

Unggal perusahaan unik. Ku alatan éta, anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun perusahaan anjeun.

Law and More

Béja ti standar

Upami éta dugi ka éta, kami ogé tiasa ngagugat anjeun. Kontak kami pikeun kaayaan.

Law and More

Kusabab tanaga

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Law and More

Perjangjian pemegang saham

Naha anjeun badé ngadamel aturan anu misah pikeun pemegang saham anjeun salian ti artikel asosiasi anjeun? Tanya kami pikeun bantuan hukum.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Eusi perjanjian pakampungan

Dina kasatujuan pakampungan, kaayaan kaayaan perjanjian anu ditanggalan dipundamel. Eusi pasti tina pasatujuan pakampungan gumantung kana kaayaan sareng kaayaan spésifik. Nanging, aya sababaraha hal anu sok ditetepkeun. Mimiti, tanggal akhirna mangrupikeun salah sahiji aspék anu paling penting dina kasatujuan pamukiman. Kadua, periode bewara kedah dipatuhi. Tungtungna, perjanjian kedah dilakukeun perkawis waktos na sésana dugi ka tanggal panutup. Bisa wae yén waktu pengecualian tina hasil anu disatujuan. Dina kasus éta, karyawan henteu deui kedah damel, tapi hakna tetep sésana.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Perusahaan kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Perjanjian ogé tiasa dilakukeun ngeunaan kasaimbangan cuti anu luar biasa sareng padumukan individu sanésna, sapertos komisi, skema bonus atanapi skéma pangsaosan. Salaku tambahan, jumlah tunjangan alihan ditangtukeun dina konsultasi silih antara dunungan sareng karyawan bakal ditelepkeun dina perjanjian pakampungan. Jumlah tunjangan transisi sering tunduk kana badami jeung pasti pentingna. Ku sabab kitu janten wijaksana pikeun milarian bantosan hukum dina masalah ieu. Tim kami bakal resep ngabantosan anjeun.

Kaayaan patuh kana perjanjian padumukan

Karyawan ngagaduhan hak anu sah pikeun nyabut perjanjian kasepakatan anu ditandatanganan dina dua minggu. Dunungan kedah nyertakeun hak ditarikna karyawan dina perjanjian. Salaku tambahan, nalika perjanjian pakampungan atos disimpulkeun, dibébaskeun pamungkas antara para pihak. Ieu ngandung harti yén dunungan sareng padamel na henteu tiasa kéngingkeun nanaon deui salain anu sanés kecuali anu parantos ditetepkeun dina perjanjian pakampungan. Penyediaan debit akhir biasana kalebet dina akhir perjanjian.

kasatujuan pemukimanKelayakan pikeun kauntungan pangangguran

Kasatujuan pakampungan kedah sok nyatakeun yén dunungan parantos nyandak inisiatif pikeun nungtun padamelan. Karyawan éta teras henteu bakal janten nganggur. Ieu penting dina usaha para karyawan janten hak nampi kauntungan pangangguran. Kaayaan di handap ieu ogé kedah patepang pikeun mastikeun yén padamel anu berhak nampi kauntungan pangangguran:

  • dunungan geus dipénta pagawe pikeun satuju kana PHK;
  • perjangjian pakampungan nyokot akun periode bewara;
  • pagawe bisa ngabuktikeun yén anjeunna atanapi manehna geus searched sarta néangan pakasaban anyar.

Naséhat - negosiasi - nyusun perjanjian pakampungan
Tim kami bakal resep mamatahan anjeun, pikeun ngarundingan pikeun anjeun sareng narik kasepakatan perjangjian pikeun anjeun. Kami mamatahan kaalasanana ngeunaan perjanjian padumukan sareng masihan kajelasan. Kami ogé ningali kahayang khusus anjeun sareng mastikeun yén anjeun ngahontal kaputusan anu dianggap alus sareng saé. Nalika negosikeun, kami ngabantosan anjeun pikeun ngahontal hasil kaunggulan anu optimal ku préstasi anu saé

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.