Aya seueur kaayaan dimana hukum kriminal maénkeun bagian dina kahirupan urang. Éta sababna urang sering nyanghareupan éta ku kacilakaan. Salaku conto, anjeun tiasa mikirkeun kaayaan dimana anjeun kedah nginum seueur teuing sareng mutuskeun nyetir. Upami anjeun ditahan sanggeus dipariksa alkohol anjeun gaduh masalah. Dina hal éta anjeun tiasa didenda atanapi bahkan kéngingkeun saman.

DI PERDANA ANJEUN KRIMINAL?
kontak LAW & MORE

Taros Kami

Pengacara pidana

Aya seueur kaayaan dimana hukum kriminal maénkeun bagian dina kahirupan urang. Éta sababna urang sering nyanghareupan éta ku kacilakaan. Salaku conto, anjeun tiasa mikirkeun kaayaan dimana anjeun kedah nginum seueur teuing sareng mutuskeun nyetir. Upami anjeun ditahan sanggeus dipariksa alkohol anjeun gaduh masalah. Dina hal éta anjeun tiasa didenda atanapi bahkan kéngingkeun saman. Kaayaan umum anu sanésna nyaéta kusabab teu éléh atanapi teuuh, kantong panumpang ngandung artikel dilarang anu dicandak tina liburan, barang atanapi dana anu henteu leres dituduhkeun. Paduli alesanna, akibat tina kalakuan ieu tiasa parah, sareng denda kriminal tiasa angkat dugi ka angka 8,200.

Menu Gancang

Salaku pengusaha atanapi sutradara hiji perusahaan anjeun ogé tiasa ngadangu hukum kriminal salaku hasil tina posisi bisnis anjeun. Ieu tiasa janten masalah, saatos diverifikasi ku otoritas kompeten, perusahaan anjeun disangka tina panipuan atanapi transaksi anu teu biasa. Ogé, partisipasi dina dunya bisnis tiasa teu eling ngakibatkeun palanggaran ékonomi atanapi palanggaran panerapan lingkungan anu tiasa dilarapkeun pikeun bisnis anjeun. Laku lampah sapertos tiasa gaduh akibat anu serius pikeun perusahaan sareng janten denda anu sangat tinggi. Naha anjeun mendakan diri dina kaayaan sapertos ieu atanapi naha anjeun peryogi langkung seueur inpormasi? Mangga ulah ragu ngahubungan pengacara anu kriminal na Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Kaahlian tina ahli hukum hukum kriminal na Law & More

lalar liwat

Undang-undang kajahatan patalimarga

Naha anjeun dituduh nyetir handapeun pangaruh alkohol atanapi ubar? Ménta bantosan sah.

tipuan

tipuan

Naha anjeun dituduh panipuan? Kami tiasa mamatahan anjeun

Hukum kriminal perusahaan

Hukum kriminal perusahaan

Naha anjeun ngarobih masalah hukum kriminal perusahaan? Kami tiasa ngabantosan anjeun

Panipuan

Panipuan

Naha anjeun ditipu? Mimitian lumangsungna hukum

"Hasilna efisien
dilakukeun pikeun kuring mah
perusahaan leutik. Abdi kuat
nyarankeun Law & More
ka mana wae perusahaan di
Walanda."

Mangsa hukum pidana

Éta ogé tiasa kajantenan yén anjeun berhadapan ku hukum kriminal tina sudut pandang 'korban'. Dinten ieu kami langkung seueur meser ngalangkungan internet. Biasana éta sadayana berjalan lancar sareng anjeun kéngingkeun naon anu anjeun perentah. Hanjakalna, sakapeung éta salah: anjeun parantos mayar artos pikeun hal-hal tertentu sapertos telepon atanapi laptop, tapi anu ngajual teu pernah ngintunkeun barang sareng teu sasarengan. Barina ogé, upami anjeun badé nginpokeun dimana barang anjeun, penjual teu aya tempatna. Dina kasus éta, anjeun tiasa janten korban fitnah kriminal.

Dina kaayaan anu anjeun teu ngahaja ngadangu hukum pidana, disarankeun ngahubungi ahli pengacara anu mana waé Law & More. Saban kajadian anu aya dina kontéks hukum pidana tiasa drastis sareng tindakan dina tindak pidana tiasa silih milu gancang. Di Law & More urang ngartos yén polah hukum kriminal tiasa gaduh dampak anu ageung dina kahirupan anjeun sareng éta kenging urang fokuskeun ngarengsekeun masalah klien sacara gancang sareng éfisién. Ahli hukum kriminal dina Law & More bagja nawiskeun anjeun ngadukung hukum di daérah anu:

• Hukum kriminal Lalu lintas;
• Panipuan;
• Hukum kriminal perusahaan;
• Panipuan.

Undang-undang kajahatan patalimarga

Salaku supir kendaraan anjeun kedah mertahankeun kalakuan anu bahaya. Paripolah sapertos ieu sering pas nalika aya konsumsi alkohol di lalu lintas. Jalma rutin neangan kabayang mobil saatosna teuing nginum. Naha anjeun ditéwak saatos cék alkohol atanapi anjeun nampi pinalti atanapi saman? Maka éta wijaksana pikeun nyayogikeun diri sareng pengacara ahli. Barina ogé, nyetir handapeun pangaruh alkohol dihukum ku hukuman parna anu tiasa ngajalankeun dugi tilu bulan panjara atanapi denda eur 8,300 sareng anjeun malah tiasa nampi gantung nyetir. Nanging, mungkin wae nalika interogasi atanapi salami alkohol pariksa aturanna dilanggar ku pulisi sareng otoritas keadilan. Éta ogé janten pasualan yén tes alkohol henteu nyayogikeun buktina anu valid sareng tiasa ngabéréskeun kana pamasihan. Dina sababaraha kasus, denda atanapi gantung nyetir henteu dilarapkeun. Law & More boga ahli hukum ahli dina widang lalu lintas hukum kriminal anu bagja mikeun anjeun pitunjuk atanapi ngabantosan anjeun dina cara ngagawe. Anjeun tiasa mendakan langkung inpormasi ngeunaan kabiasaan bahaya dina lalu lintas sareng mabok nyetir di urang situs web lalulintas.

tipuan

Nalika anjeun angkat ka Walanda, anjeun ngalaksanakeun adat. Dina waktos éta, anjeun teu diidinan nyandak barang anu dilarang. Upami éta sanés masalahna atanapi upami otoritas pihak adat mendakan barang-barang anu balukar tina jahiliah atanapi henteu sateuacana, sanksi kriminal tiasa ngiringan. Nagara asal atanapi nasionalitas anjeun teu ngagaduhan pangaruh dina hal ieu. Sanksi pangantenan sareng umum nyaéta denda. Upami anjeun nampi denda sareng anjeun henteu satuju, anjeun tiasa bantosan ieu di Layanan Pendakwa Raya Umum Walanda dina dua minggu. Lamun anjeun mayar denda langsung, anjeun ogé tiasa ngalakukeun pangakuan. Ieu sababna penting pikeun konsultasi heula pangacara ngeunaan kaayaan anjeun. Tim pengacara kami nampi kanyaho ahli sareng tiasa mamatahan sareng pituduh anjeun dina prosés naon waé. Naha anjeun peryogi bantosan atanapi anjeun ngagaduhan patarosan sanés? Punten wartosan Law & More. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan résiko sareng akibat nyandak barang anu dilarang dina blog urang: 'Customs Walanda'.

Gambar hukum kajahatanUU Pidana Hukum

Ayeuna, perusahaan-perusahaan ayeuna beuki berhadapan dengan hukum pidana. Salaku conto, éta tiasa lumangsung yén perusahaan anjeun disangka nyieun mulih pajeg anu salah atanapi ngalanggar peraturan lingkungan. Masalah sapertos kompleks sareng tiasa nyababkeun akibat anu ageung, boh pribadi sareng usaha. Dina kaayaan kaayaan ieu, penting pikeun konsultasi gancang ka pengacara. Ahli pengacara ahli henteu ngan ukur nunjukkeun tujuan anjeun, sapertos tugasna pikeun masihan inpormasi ka otoritas pajak, tapi ogé mastikeun yén hak anjeun (salaku perusahaan), sapertos hak tetep cicingeun, henteu dilanggar. Naha anjeun urusan hukum kriminal salaku perusahaan sareng anjeun badé naséhatan atanapi bantosan hukum dina kaayaan anjeun? Anjeun tiasa percanten Law & More. Spésialis kami gaduh pendekatan profésional sareng terang kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun salajengna.

Panipuan

Dina kaayaan anu tangtu, anjeun tiasa ngaraosan diaungkeun, contona nalika anjeun mésér barang di internet, mayar seueur artos pikeun éta sareng henteu kantos nampi, tanpa karakter sah tina scam kriminal. Pikeun tiasa nyarios yén penipuan sacara kriminal dina hukum anu leres, kedah aya anu bohong atanapi ngabohong yén anu ngajual sual ngajual barang. Scam sacara sah didadarkeun salaku ngagerakkeun jalma sanés pikeun nganteurkeun artos sareng barang, tanpa niat pikeun masihan nanaon. Panasaran naon anu bisa urang pigawé pikeun anjeun? Hubungi ahli hukum urang. Law & Morepengacara sacara gaduh pendekatan pribadi sareng tiasa ngukur kaayaan anjeun sareng pilihan anjeun.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 tina e-mail e-mail na:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, ngajengkeun di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Hubungan-jeruk