BUTUH PANGACARA KRIMINAL?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Pidana
/

Pengacara Pidana

Hukum pidana hartina pangadilan kriminal bakal nimbangkeun naha batur geus ngalakukeun hiji ngalanggar kriminal jeung hukuman kudu ditumpukeun. Hiji tersangka ngan bisa disabit pikeun ngalanggar kriminal. Ieu bisa mangrupa misdemeanour, ngalanggar minor kayaning nyetir ngaliwatan lampu beureum, atawa felony a. Misdemeanors mangrupikeun pelanggaran anu langkung serius sapertos narajang atanapi panipuan.

Aya seueur kaayaan dimana hukum pidana maénkeun peran. Éta kituna mungkin nu bakal datang kana kontak jeung eta ku kasempetan atawa ku kacilakaan. Contona, Anjeun bisa jadi teu sadar sanggeus pihak nice, tapi balik kabayang jeung ngan hiji inuman loba teuing jeung dieureunkeun sanggeus hiji dipariksa alkohol. Dina kasus eta, anjeun bisa ngaharepkeun denda atawa malah saman on doormat Anjeun. Kaayaan umum anu sanés nyaéta yén kantong panumpang, kusabab kabodoan atanapi henteu ati-ati, ngandung barang-barang terlarang anu dicandak tina liburan atanapi barang atanapi artos anu teu leres dinyatakeun. Henteu paduli alesanana, akibat tina kalakuan ieu tiasa parah sareng denda kriminal tiasa saluhur EUR 8,200. Law & More boga rupa-rupa kaahlian:

  • Korban
  • Fitnah jeung fitnah
  • Hukum Pidana Lalu Lintas
  • Barang jeung panipuan identitas
  • panipuan Internét
  • UU Pidana Hukum
  • Cannabis / ubar

Kaahlian tina ahli hukum hukum kriminal na Law & More

Undang-undang kajahatan patalimarga

Undang-undang kajahatan patalimarga

Naha anjeun dituduh nyetir handapeun pangaruh alkohol atanapi ubar? Ménta bantosan sah.

tipuan

tipuan

Naha anjeun dituduh panipuan?
Urang tiasa mamatahan anjeun.

Hukum kriminal perusahaan

Naha anjeun résiko masalah hukum pidana perusahaan?
Urang tiasa ngabantosan anjeun.

Panipuan

Panipuan

Dupi anjeun ditipu?
Mimitian prosés hukum.

"Karya anu épisién ngajantenkeun pikeun perusahaan leutik kuring. Kuring bakal nyarankeun pisan Law & More ka perusahaan naon waé di Walanda"

Kumaha lumangsungna kasus hukum pidana umum?

Unggal kasus unik. Upami anjeun hoyong inpormasi langkung seueur atanapi gaduh patarosan ngeunaan kasus anjeun nyalira, anjeun salawasna tiasa ngahubungi Law & More ku telepon atawa email. Pikeun masihan anjeun ide ngeunaan hukum pidana, kami ngajelaskeun di handap kumaha lumangsungna kasus kriminal umum.

Hambalan 1 - ngahubungan kami

Lamun ditéwak ku pulisi, anjeun bakal dibawa ka kantor pulisi. Pulisi tiasa nahan anjeun dugi ka 6 jam pikeun ditaroskeun di kantor pulisi, henteu kaétang waktos antara 00:00 sareng 09:00. Wijaksana pikeun ngagunakeun pengacara sabab pulisi bakal naroskeun patarosan anjeun pikeun ngumpulkeun bukti ngalawan anjeun. Anjeun tiasa gaduh pengacara diangkat gratis, tapi anjeun ogé tiasa milih pengacara spesialis sapertos pengacara ti Law & More.

Lengkah 2 - panalungtikan awal

Panalitian awal parantos dimimitian dina waktos pamariksaan. Dina fase ieu, anjeun bakal kedah nungkulan pulisi sareng Kantor Kejaksaan Umum (OM), anu bakal nalungtik naha anjeun ngalakukeun ngalanggar salaku tersangka. Upami, salami atanapi saatos pamariksaan, sigana yén 6 jam henteu cekap pikeun netepkeun kanyataan, Jaksa Umum - asistén jaksa umum - tiasa mutuskeun pikeun nahan anjeun langkung lami pikeun panalungtikan salajengna. Anjeun teu tiasa ditahan deui pikeun ngalanggar minor anu teu aya ditahan samentawis.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Pidana kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Lengkah 3 - panggero

Upami jaksa umum yakin yén kasus anjeun kedah angkat ka pengadilan, anjeun bakal nampi telepon ti Kantor Kejaksaan Umum. Saman nyatakeun pikeun ngalanggar mana anjeun bakal dituntut sareng dimana sareng iraha hakim bakal ngadangu kasus éta. Salaku tambahan, saman nyatakeun jinis hakim anu bakal mutuskeun dina kasus éta. Ieu bisa jadi hakim cantonal pikeun ngalanggar (pelanggaran minor), hakim pulisi (pikeun ngalanggar dihukum ku hukuman panjara teu leuwih ti sataun), kamar multi-hakim (nyinggung leuwih serius kadéngé ku tilu hakim) atawa hakim ékonomi (pikeun ngalanggar ékonomi). Anjeun tiasa ngabantah sauran upami anjeun nganggap yén anjeun salah disauran. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu dina 8 dinten saatos telepon dilayanan ka anjeun (anjeun parantos nampi telepon sacara resmi). Kadé ngagunakeun pangacara pikeun ieu.

Lengkah 4 - sési

A sidang lumangsung dina unggal kasus kriminal. Upami éta pasualan ageung, pamariksaan anu munggaran nyaéta pamariksaan pro forma. Kasus éta moal diurus sacara substantif, tapi naon anu masih hoyong ditaliti ku Jaksa Umum atanapi pengacara anjeun bakal ditaliti. Dina kasus nu leuwih leutik mindeng aya ngan hiji dédéngéan. Anjeun teu wajib datang ka sidang, tapi anjeun salawasna boga hak pikeun ngalakukeunana. Upami anjeun henteu sumping ka sidang, anjeun tiasa masihan otorisasi pengacara anjeun pikeun ngabela anjeun. Upami anjeun henteu ngaréspon pisan kana sauran sareng henteu masihan otorisasi pengacara anjeun pikeun membela anjeun, éta mangrupikeun kasus absen. Lajeng sidang jeung kasus bakal diatur tanpa ayana anjeun. Nanging, hakim tiasa ngawajibkeun anjeun ngahadiran sidang.

Lengkah 5 - judgment nu

Nalika aturan hakim gumantung kana jinis pasualan sareng jinis hakim anu ngadangukeun kasus anjeun. Hakim cantonal sareng hakim pulisi sering langsung ngucapkeun hukuman sacara lisan. Pikeun kajahatan anu langkung ageung sering langkung seueur hakim sareng anjeun bakal nampi kaputusan - vonis - dina 2 minggu saatos sidang.

Lengkah 6 - Banding

Upami anjeun henteu satuju sareng kaputusan hakim, anjeun tiasa banding ka pengadilan banding.

strafrecht-gambarTersangka tina ngalanggar kriminal? Ieu kumaha anjeun tiasa ngagugat jalma pikeun fitnah atanapi fitnah

Prosés kriminal dimimitian ku ngalaporkeun kajahatan ka pulisi. Upami pulisi sareng Jaksa Penuntut Umum nyangka anjeun ngalakukeun ngalanggar, anjeun kasangka. Sanajan kitu, bisa jadi dina kasus nu ngaku anjeun teu ngalakukeun ngalanggar, yén kaayaan ditétélakeun di luhur éta rada béda. Naon anu anjeun tiasa laksanakeun teras?

Anu mimiti, penting pikeun émut yén tersangka teu bersalah dugi ka kabuktian kaliru. Anjeun ngan kaliru tina ngalanggar kriminal lamun pangadilan kriminal nyatakeun anjeun kitu dina judgment atawa jaksa umum dina urutan kriminal. Anjeun tiasa banding ngalawan ieu kassasi. Kanyataan yén anjeun kasangka henteu hartosna anjeun ogé palaku. Salaku tambahan, anjeun tiasa nuduh jalma anu nuduh anjeun ngalakukeun kajahatan, contona upami anjeun dituduh perkosa korban anu disangka, fitnah. Ieu ngandung harti yén batur nuduh anjeun kanyataan anu teu leres sareng ngarusak reputasi anjeun atanapi anjeun ngahaja difitnah. Ieu ngalanggar kriminal. Konsultasi Law & More kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal gugatan fitnah sareng fitnah. Kami bakal bagja ngabantosan anjeun.

Naha milih ahli hukum kriminal tina Law & More?

The kriminal ahli hukum tina Law & More nawiskeun anjeun nasihat hukum sapanjang sakabéh prosés kriminal. Urang terang yén cara ngagawe kriminal stres sahingga ngagantelkeun nilai tambahan pikeun kasadiaan anu nyukupan sareng langsung. Pangacara kriminal anu saé mahal, naha éta Law & More nganggap hal anu penting pikeun ngajaga harga alus / rasio kualitas. Kami nanganan kasus anjeun kalayan ati-ati sareng integritas. Upami anjeun hoyong ngahubungan kami, mangga ngirim e-mail ka [email dijaga] atanapi nelepon +31 40 369 06 80.

Patarosan remen tanya

Pengacara kriminal nyaéta pengacara khusus dina litigation kriminal. Anjeun peryogi pengacara kriminal upami anjeun disangka ngalakukeun ngalanggar kriminal. Pelanggaran kriminal nyaéta palanggaran hukum atanapi kajahatan, anu tiasa nyababkeun sanksi sapertos denda, palayanan masarakat atanapi panjara.
Pengacara kriminal ngabantosan anjeun dina prosés kriminal. Mun anjeun disangka committing ngalanggar kriminal, biasana mangrupa misdemeanor serius atanapi felony, pamaréntah - Jaksa Umum - bakal initiate panalungtikan kriminal. Upami Jaksa Umum mutuskeun pikeun ngagugat anjeun, anjeun kedah némbongan di pangadilan. Ahli hukum kriminal kami bakal ngabantosan anjeun sapanjang prosés kriminal. Aranjeunna ngajaga kapentingan anjeun salami panalungtikan pulisi sareng ngabela kapentingan anjeun di pangadilan.
Sateuacan anjeun ditaros ku pulisi pikeun kahiji kalina, anjeun bakal dibéré kasempetan pikeun ngahubungi pengacara. Anjeun teras bakal ditugaskeun pengacara gratis. Anjeun oge bisa milih hiji pengacara anu teu dibayar ku pamaréntah, kayaning pengacara di Law & More. Kami nangtung pikeun pendekatan pribadi sareng nanganan kasus anjeun kalayan leres. Biayana beda-beda antara EUR 195 sareng EUR 275, teu kalebet PPN, per jam, gumantung kana pajeulitna kasus.

Konsultasi ka pengacara kriminal henteu wajib, tapi asup akal. Disarankeun pikeun ngahubungi pengacara kriminal langsung upami anjeun parantos kontak sareng pulisi. Ieu kusabab anjeun gaduh hak pikeun bantosan ti pengacara kriminal. Pulisi bakal naroskeun patarosan anjeun pikeun ngumpulkeun bukti ngalawan anjeun. Ku alatan éta, anjeun kudu nyaho yén anjeun teu wajib ngajawab patarosan pulisi sarta yén éta téh wijaksana pikeun geuwat ngahubungan pengacara kriminal anu ngawakilan anjeun.

Naha anjeun, contona, kaleungitan lisénsi nyetir anjeun sareng anjeun hoyong pengacara khusus dina hukum pidana lalu lintas? Atanapi anjeun parantos ditahan kusabab gaduh senjata, kekerasan, panipuan, narajang, pencucian artos, pemalsuan atanapi penggelapan, teras anjeun tiasa sumping ka Law & More. Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun dina kasus narkoba, sapertos gaduh hemp, ganja atanapi kokain.

Anjeun parantos ditéwak nalika pulisi nyandak anjeun ka kantor pulisi pikeun ditaroskeun. Henteu wajib ngalibetkeun pengacara kriminal upami anjeun ditéwak, tapi wijaksana pikeun ngalakukeunana. Ieu kusabab anjeun gaduh hak pikeun bantosan ti pengacara kriminal. Para ahli hukum di Law & More bisa mantuan anjeun salila interogasi jeung sagala prosés kriminal saterusna.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.