BUTUH PANGACARA TAPI UTANG?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Hutang Kumpulkeun sareng Gantelkeun Aset di Walanda
/

Pangumpulan hutang Pengacara

Panalungtikan nunjukkeun yén 30% tina bangkrut di Walanda disababkeun ku invois anu teu dibayar. Naha perusahaan anjeun ngagaduhan nasabah anu masih teu mayar? Atanapi anjeun pribadi pribadi sareng anjeun gaduh hutang anu masih ngahutang artos? Teras ngahubungi Law & More pengacara koleksi hutang. Kami ngarti yén invoice anu teu dibayar pisan ngaganggu sareng anu henteu pikaresepeun, naha éta kami ngabantosan anjeun ti mimiti nepi ka ahir prosés pangumpulan. Pengacara koleksi hutang kami tiasa ngaliwat prosedur koleksi extrajudicial sareng prosedur koleksi yudisial sareng anjeun. Law & More ogé wawuh sareng hukum lampiran sareng tiasa ngabantosan anjeun upami kabangkrutan. Tungtungna, éta henteu ngajantenkeun bédana pikeun urang naha éta ngahutang di Walanda atanapi didirikeun mancanagara. Kusabab latar internasional kami, urang ngagaduhan syarat anu langkung kompleks, papayungan atanapi klaim langkung ageung.

Nalika datang ka koleksi hutang, anjeun panginten mikirkeun agén koleksi hutang atanapi bailiff ti pengacara koleksi hutang. Hal ieu sabab sadayana tilu pihak tiasa ngumpulkeun hutang luar biasa. Nanging, aya sababaraha léngkah penting dina prosés koleksi anu sacara umum tiasa dilaksanakeun ku pengacara koleksi hutang:

Koléksi hutang Gambar Pengacara

"Kuring parantos nampi naséhat profésional dina waktos anu disatujuan"

Rencana léngkah-léngkah pikeun prosés ngumpulkeun hutang

1. Fase pikaresepeun. Upami klaim anjeun tiasa ditagih, maka prosedur anu hadé tiasa mimiti ku ahli hukum kumpulan hutang Law & More. Dina fase ieu, urang nyobian ngolo-ngolo debtor mayar ku ngalangkungan serat sareng / atanapi telepon, kamungkinan naék ku bunga statutory sareng biaya pengumpulan extrajudicial.

2. Negosiasi. Naha anjeun ngagaduhan hubungan anu saé sareng pasangan anjeun, sareng anjeun hoyong ngajaga hubungan anu saé ieu? Dina fase ieu, kami nyobian ngahontal perjanjian antara pihak-pihak ngaliwatan negosiasi sareng, contona, ngadamel pangaturan pembayaran.

3. Tahap yudisial. Ngalangkungan prosedur anu pikaresepeun henteu wajib. Upami anu ngahutang anjeun henteu kerjasama, ahli hukum pengumpulan hutang urang tiasa nyusun saman sareng ngirim ka debitur anjeun. Kalayan saman, anu ngahutang dipanggil pikeun sumping di pengadilan dina tanggal anu khusus. Dina fase hukum, kami ngaku mayar jumlah anu tetep sareng biaya pengumpulan sateuacan pengadilan.

4. Kaputusan. Saatos hutang anjeun nampi sapina, anjeunna teras bakal dipasihan kasempetan kanggo ngaréspon sapina dina tulisan. Upami anu ngahutang teu némbalan sareng anjeunna henteu némbongan dina dédéngéan, hakim bakal ngaluarkeun pengadilan dina bolos dimana anjeunna masihan klaim anjeun. Ieu ngandung harti yén debitur anjeun kedah mayar faktur, kapentingan sah, biaya koleksi sareng biaya prosedural. Saatos kaputusan parantos diucapkeun ku hakim, bailiff bakal ngalaksanakeun kaputusan ieu dina debtor.

5. Kaputusan. Sateuacan prosés hukum dimimitian, dimungkinkeun pikeun ngarebut harta debitur. Ieu disebut kantétan konservatori. Kantétan pelestarian dimaksudkeun pikeun mastikeun yén anu ngahutang teu tiasa miceunan harta naon waé sateuacan hakim nyandak kaputusan, sahingga anjeun leres-leres tiasa milarian biaya anjeun tina debitur. Upami hakim masihan klaim anjeun, lampiran pra-pengadilan bakal dirobah janten kantétan penegak hukum. Ieu ngandung harti yén asét anu parantos dicekel tiasa dijual ka umum ku bailiff upami anu ngahutang tetep teu mayar. Klaim anjeun bakal dibayar ku hasil tina aset ieu.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara pangumpulan hutang kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Pendekatan pengacara kumpulan hutang

Léngkah-léngkah anu ditétélakeun di luhur kedah dilaksanakeun pikeun unggal prosedur ngumpulkeun. Tapi naon anu anjeun tiasa ngarepkeun Law & Moreahli hukum kumpulan hutang nalika ngaléngkah ieu?

  • Analisis sareng naséhat ngeunaan posisi hukum anjeun
  • Kontak langsung jeung pribadi, boh ku telepon jeung e-mail
  • Kualitas sareng partisipasi
  • Tumindak sareng ngabales gancang sareng efektif
  • Diuk dina luhureun wadah
  • Salawasna pikir payun sareng nyiapkeun tindakan salajengna

Pengacara kumpulan hutang

  • Ngawas istilah pamayaran sareng marios invoice
  • Negotiating kalawan debtors
  • Drafting jeung ngirim bewara standar
  • Pencegahan resép sarta pamakéan interupsi
  • Ngararancang surat panggilan
  • Ngalaksanakeun prosés hukum
  • Ngarebut sareng ngalaksanakeun eksekusi
  • Nanganan kasus ngumpulkeun hutang internasional

Patarosan remen tanya

Hukum pengumpulan hutang di Belanda ngeunaan kumpulan klaim artos (extrajudicial). Nalika anjeun nyungkeun faktur anu luar biasa ka pengacara pengumpulan hutang, anjeun masihan hiji jinis otorisasina ka ahli hukum pengumpulan hutang saluyu sareng hukum ngumpulkeun hutang pikeun ngumpulkeun klaim anu beredar anjeun. Ieu mangrupikeun kaunggulan, salaku conto, pikeun pribadi atanapi perusahaan swasta anu ngagaduhan sakedik waktos nyalira atanapi anu hoyong pokus utamina dina bisnis inti na. Salaku tambahan, sagala jinis aturan napel kana (kumpulan) faktur anu luar biasa, contona ngeunaan exigency sareng resép, sareng aya sababaraha pihak anu kalibet. Ieu ngajantenkeun undang-undang ngumpulkeun hutang matak pikaresepeun, tapi rumit. Éta sababna disarankeun pikeun miluan pengacara kumpulan hutang nalika anjeun ngagaduhan klaim anu luar biasa. Law & MorePengacara ahli dina bidang hukum ngumpulkeun hutang sareng senang ngabantosan anjeun.
Léngkah munggaran anu kedah dilaksanakeun nyaéta ngawartosan ka debitur yén anjeunna henteu acan nyumponan kawajiban mayar na. Anjeun kedah masihan anjeunna kasempetan kanggo mayar dina jangka waktu anu cukup tanpa biaya salajengna. Anjeun ngirim panginget tinulis ka anu ngahutang, ieu disebat bewara tina standar. Mangsa waktos opat welas dinten biasana dianggap salaku jaman anu wajar di mana debitur dipénta tetep mayar klaim. Alami, Law & MorePengacara pengumpulan hutang tiasa nyiapkeun béwara standar pikeun anjeun. Upami henteu aya béwara standar anu dikirim, pangadilan bakal nolak klaim anu dirusak. Nanging, aya kaayaan anu ngirim bewara standar teu diperyogikeun, contona minuhan perjanjian anu teu mungkin permanén. Nanging, disarankeun pikeun salawasna ngirim bewara standar pikeun mastikeun. Upami pamundut pamayaran henteu dituturkeun, urang tiasa ngamimitian prosés ngumpulkeun.
  • Sacara rinci ngeunaan creditor jeung debtor
  • Dokumén anu aya hubunganana sareng hutang (nomer invoice sareng tanggal)
  • Alesan hutangna can kabayar
  • Kasapukan atawa arrangements séjén nu hutang relates
  • Katerangan anu jelas sareng leresan jumlah hutang
  • Sagala susuratan antara creditor jeung debtor ngeunaan hutang
Law & More ogé nawiskeun dukungan pikeun nyegah résiko anu aya hubunganana sareng pamayaran anu telat. Salaku conto, urang nyarankeun ka klien pikeun nyertakeun kaayaan pamayaran dina istilah sareng kaayaan umum anu tiasa nyegah ambiguitas upami telat mayar. Naha anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan ieu? Mangga taroskeun ka pengacara kumpulan Law & More.
Naha hutang anjeun aya di luar negeri? Dina hal éta, sagala rupa faktor tiasa ngagaduhan peran, sapertos basa, budaya sareng kabiasaan mayar anu béda, anu hartosna résiko dina kontéks prosedur pangumpulan langkung ageung tibatan anu ngagaduhan hutang ti nagara sorangan. Nanging, pikeun pengacara kumpulan hutang tina Law & More, faktor ieu henteu ngawangun halangan. Kami moal ngantep wates ngeureunkeun kami sareng ku sabab éta senang nungtun anjeun ngalangkungan prosés pangumpulan dimana debitur parantos netepkeun dirina di mancanagara, di luar Éropa. Naha anjeun hoyong terang naon anu tiasa kami laksanakeun pikeun anjeun nalika anjeun kaayaan debitur asing? Punten kontak Law & More. Ahli hukum urang bakal senang ngabantosan anjeun.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.