Nalika salah milih ngamimitian amal, salah sahiji léngkah penting munggaran nyaéta milih wangun hukum anu luyu. Hukum Walanda terang rupa-rupa badan anu bisa ngawangun salaku hiji hukum pikeun amal: yayasan Walanda sareng asosiasi Walanda. Yayasan Walanda paling sering dipilih pikeun ngadamel amal. Hiji ciri tina yayasan Walanda nyaéta yén éta henteu gaduh anggota. Dasarna, yayasan walanda ngan ukur ngagaduhan hiji organ: papan direksi.

FILMIN FILING & FILMIN GRATIS
DAFTAR LEGAL Dukung

Yayasan Philanthropy & Amal

Nalika salah milih ngamimitian amal, salah sahiji léngkah penting munggaran nyaéta milih wangun hukum anu luyu. Hukum Walanda terang rupa-rupa badan anu bisa ngawangun salaku hiji hukum pikeun amal: yayasan Walanda sareng asosiasi Walanda.

Yayasan Walanda paling sering dipilih pikeun ngadamel amal. Hiji ciri tina yayasan Walanda nyaéta yén éta henteu gaduh anggota. Dasarna, yayasan walanda ngan ukur ngagaduhan hiji organ: papan direksi. Yayasan Walanda tujuanna pikeun ngahontal tujuan husus sapertos anu disebatkeun dina tulisan-tulisan panerbitan. Tujuanana ieu tiasa dihontal ku meunangkeun sumbangan, ngalaksanakeun usaha atanapi nerapkeun hibah. Salaku tambahan, éta anu dilarang pikeun yayasan pikeun nyebarkeun kauntungan pikeun pendiri, jalmi anu ngawangun bagian tina organ-organ sareng jalma sanés. Grup anu terakhir ('jalma lain'), kumaha waé, tiasa nampi pamayaran salami pembayaran ieu dilakukeun pikeun tujuan altruistik atanapi sosial, hartosna hiji yayasan nyaéta bentuk sah anu pas pikeun ngawangun amal. Pondasi yayasan gaduh donator atanapi sukarelawan. Sacara prinsip, jalma ieu teu ngagaduhan hak voting. Salajengna, yayasan tiasa gaduh harta anu teu dipindahkeun, ngutang hutang, ngalebetkeun komitmen sareng rekening bank kabuka. Hiji yayasan ogé tiasa ngalaksanakeun kagiatan komérsial.

Teu sapertos yayasan, asosiasi ngagaduhan anggota, anu ngahiji dina Rapat Umum. Rapat Umum Ieu gaduh kakawasaan anu ageung, sabab éta diantara anu sanés tanggel waler sareng ngahapus direksi. Salaku tambahan, tulisan ngeunaan tulisan tiasa ngan ukur dirévisi ku Rapat Umum. Asosiasi tiasa henteu nyebarkeun kauntungan diantara anggotana. Ngan sapertos yayasan, asosiasi tiasa ngalakukeun perbuatan sah sapertos mésér harta. Anu pangahirna kitu, dilarang bisi pakaitna tiasa katingali salaku asosiasi anu teu resmi.

Diantara yayasan sareng asosiasi tiasa aya bédana dina poténsi direktur poténsial.

Naon tiasa Law & More ngalakukeun pikeun ngabantosan anjeun?

Law & More ngalaman dina nungtun sareng ngabantosan operasi yayasan Walanda sareng internasional, atanapi yayasan pribadi atanapi pangarepan philanthropic sareng tujuan.

Kami mamatahan nyieun, ngadegkeun sareng ngadaptar amal amal sareng yayasan nirlaba. Bantuan kami nyimpang ka sadaya aspék pajeg Walanda, hukum, tata pamaréntahan sareng masalah résolusi.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

Jasa tina Law & More

Hukum Perusahaan

hukum perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Béja ti standar

Pengacara interim

Peryogi pengacara samentawis? Nyayogkeun dukungan hukum anu cekap pikeun Law & More

nyarankeun

Hukum imigrasi

Urang nganyahokeun urusan-masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal, nundung sareng alien

Perjangjian pemegang saham

hukum bisnis

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl