Yayasan Filantropi & Amal
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Yayasan Filantropi & Amal
/

Yayasan Filantropi & Amal

Nalika salah milih ngamimitian amal, salah sahiji léngkah penting munggaran nyaéta milih wangun hukum anu luyu. Hukum Walanda terang rupa-rupa badan anu bisa ngawangun salaku hiji hukum pikeun amal: yayasan Walanda sareng asosiasi Walanda.

Yayasan Walanda paling sering dipilih pikeun ngadamel amal. Hiji ciri tina yayasan Walanda nyaéta yén éta henteu gaduh anggota. Dasarna, yayasan walanda ngan ukur ngagaduhan hiji organ: papan direksi. Yayasan Walanda tujuanna pikeun ngahontal tujuan husus sapertos anu disebatkeun dina tulisan-tulisan panerbitan. Tujuanana ieu tiasa dihontal ku meunangkeun sumbangan, ngalaksanakeun usaha atanapi nerapkeun hibah. Salaku tambahan, éta anu dilarang pikeun yayasan pikeun nyebarkeun kauntungan pikeun pendiri, jalmi anu ngawangun bagian tina organ-organ sareng jalma sanés. Grup anu terakhir ('jalma lain'), kumaha waé, tiasa nampi pamayaran salami pembayaran ieu dilakukeun pikeun tujuan altruistik atanapi sosial, hartosna hiji yayasan nyaéta bentuk sah anu pas pikeun ngawangun amal. Pondasi yayasan gaduh donator atanapi sukarelawan. Sacara prinsip, jalma ieu teu ngagaduhan hak voting. Salajengna, yayasan tiasa gaduh harta anu teu dipindahkeun, ngutang hutang, ngalebetkeun komitmen sareng rekening bank kabuka. Hiji yayasan ogé tiasa ngalaksanakeun kagiatan komérsial.

Teu sapertos yayasan, asosiasi ngagaduhan anggota, anu ngahiji dina Rapat Umum. Rapat Umum Ieu gaduh kakawasaan anu ageung, sabab éta diantara anu sanés tanggel waler sareng ngahapus direksi. Salaku tambahan, tulisan ngeunaan tulisan tiasa ngan ukur dirévisi ku Rapat Umum. Asosiasi tiasa henteu nyebarkeun kauntungan diantara anggotana. Ngan sapertos yayasan, asosiasi tiasa ngalakukeun perbuatan sah sapertos mésér harta. Anu pangahirna kitu, dilarang bisi pakaitna tiasa katingali salaku asosiasi anu teu resmi.

Diantara yayasan sareng asosiasi tiasa aya bédana dina poténsi direktur poténsial.

Jasa tina Law & More

Unggal perusahaan unik. Ku alatan éta, anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun perusahaan anjeun.

Upami éta dugi ka éta, kami ogé tiasa ngagugat anjeun. Kontak kami pikeun kaayaan.

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Naon tiasa Law & More ngalakukeun pikeun ngabantosan anjeun?

Law & More ngalaman dina nungtun sareng ngabantosan operasi yayasan Walanda sareng internasional, atanapi yayasan pribadi atanapi pangarepan philanthropic sareng tujuan.

Kami mamatahan nyieun, ngadegkeun sareng ngadaptar amal amal sareng yayasan nirlaba. Bantuan kami nyimpang ka sadaya aspék pajeg Walanda, hukum, tata pamaréntahan sareng masalah résolusi.

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Hasil alus teuing jeung gawé babarengan pikaresepeun

Kuring dibere bisi kuring ka LAW and More tur mantuan gancang, bageur nawaran reureuh di, sarta luhureun sakabeh éféktif. I am pisan wareg jeung hasilna.

10
sabina
Eindhoven

Ahli hukum Filantropi & Yayasan Amal kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More Photo

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.