Bantahan

Inpormasi anu disayogikeun dina Law & More Website BV mangrupikeun sacara khusus pikeun ngawula salaku inpormasi umum. Teu aya hak anu tiasa diturunkeun tina inpormasi ieu. Law & More BV moal tiasa dicekel sareng teu nanggung jawab pikeun karusakan anu timbul tina atanapi akibat tina inpormasi anu lengkep sareng / atanapi henteu pas anu disayogikeun dina website. Inpormasi anu dikirim ka Law & More BV via e-mail atanapi bentuk kontak dina situs wéb Law & More BV henteu aman sareng moal dianggap janten rahasia.