Demi dulur, hiji cerai nyaéta kagiatan utama. Éta pisan sababna naha pengacara cerai urang aya dina jasa anjeun kalayan nasihat pribadi. Léngkah munggaran dina cerai nyaéta nyaéta ngagero pengacara cerai. Anu cerai diucapkeun ku hakim sareng ngan pengacara anu tiasa ngalebetkeun lamaran pikeun cerai ka pengadilan.

PERLU BANTUAN DENGAN SEPARASI DIRI?
AYA KONTAK KAWASAN DIVORU KITA

Perceraian talak

Demi dulur, hiji cerai nyaéta kagiatan utama. Éta pisan sababna naha pengacara cerai urang aya dina jasa anjeun kalayan nasihat pribadi.

Menu Gancang

Léngkah munggaran dina cerai nyaéta nyaéta ngagero pengacara cerai. Anu cerai diucapkeun ku hakim sareng ngan pengacara anu tiasa ngalebetkeun lamaran pikeun cerai ka pengadilan. Aya sagala rupa aspék hukum pikeun pipisahan cara ngagugat hakim anu bakal ngaluarkeun hakim. Conto aspék hukum ieu nyaéta:

• Kumaha méja gabungan anjeun?
• Naha urut pasangan anjeun anu ngagaduhan bagian tina mancén anjeun?
• Naon ngeunaan akibat pajak tina cerai anjeun?
• Naha pasangan anjeun dijudulan alimony pasangan?
• Upami kitu, naon jumlah alimony per bulan?
• Sareng upami anjeun ngagaduhan murangkalih, kumaha masalah perkawis budak dikendalikan?
• Kumaha pangaturan budak dilaksanakeun?

Pengacara cerai kami ngadukung anjeun

Aya sababaraha aspék pemisahan cerai. A pangacara cerai ti Law & More tiasa ngabantosan sareng pituduh anjeun dina nyusun aspék-épék ieu ogé. Pengacara urang khusus dina bidang hukum kulawarga. Naha anjeun panasaran naon anu bisa urang pigawé pikeun anjeun? Teras punten wartosan Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Naha milih Law & More?

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

"Law & More ahli hukum

nu aub sareng

tiasa empathize sareng

masalah klien na"

Pengacara cerai kami gaduh pendekatan pribadi sareng bakal damel sareng anjeun milari solusi anu cocog pikeun masa depan. Urang neuteup dina unggal aspék hukum sareng narékahan pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna pikeun anjeun.

Topik anu urang tiasa ngabantosan nyaéta:

• Perceraian cerai;
• Rencana parenting;
• perjanjian Prenuptial;
• Distribusi aset gabungan;
• Alimony Anak;
• Rakan kongsi pasangan;
• Hak aksés barudak;
• mancén;
• Hutang;
• Konsékuansi fiskal.

Anu peryogi pangacara cerai?

Dukungan budak

Dukungan budak

Cerai gaduh dampak anu ageung pikeun murangkalih. Kusabab éta, urang nambihan nilai anu hébat pikeun kapentingan anak anjeun

Nyuhunkeun pipisahan

Nyuhunkeun pipisahan

Kami gaduh pendekatan pribadi sareng urang damel sareng anjeun nuju jalan anu cocog

Rakan mitra

Rakan mitra

Dupi anjeun badé mayar atanapi nampi alimony? Sareng sabaraha? Kami nungtun sareng ngabantosan anjeun ku ieu

Cicing nyalira

Cicing nyalira

Naha anjeun cicing hirup anu misah? Kami ngabantosan anjeun

Janjian sareng pengacara cerai? Ieu kumaha anjeun nyiapkeun!

Anjeun sareng pasangan Anjeun parantos nyandak kaputusan. Anjeun ngagaduhan cerai. Tapi naon anu salajengna? Léngkah penting munggaran sanggeus kaputusan jarak jauh ieu nyaéta nyauran pengacara cerai. Barina ogé, nalika cerai diselesaikan, henteu ngan ukur sababaraha masalah anu praktis tapi ogé timbul hukum: Naon anu bakal kajadian di bumi babarengan anjeun sareng hipotik hipotip, contona? Kumaha panyebaran tabungan sareng akun bank anjeun diatur? Sareng saha anu bakal ngurus pangurus sapopoéna atanapi kauangan barudak anjeun? Supados tiasa ngabantosan anjeun sakaligus-gancang kalayan nyusun sareng ngarekam sadaya masalah sah dina cerai cerai, penting yén pangacara cerai anjeun gaduh sadaya inpormasi sareng dokuméntasi anu dipikabutuh.

Inpormasi ngeunaan janjian kasebut

Nalika nyiapkeun rapat sareng pengacara cerai anjeun, hal anu penting pikeun ngabahas sababaraha masalah penting kalayan urut mitra anjeun. Kumaha anjeun katingali masa depan saatos cerai ngeunaan patandingan di bumi anjeun, kaayaan kauangan sareng budak mungkin? Upami kedah aya perjangjian sateuacan pasini, contona perkawis bumi atanapi perawatan sapopoé sareng ngahubungan sareng barudak anjeun, maka pengacara talak gabungan tiasa gampang sareng gancang ngarekam perjanjian ieu dina perjanjian cerai sareng rencana parenting.

Naha éta henteu mungkin pikeun ngobrolkeun sareng ngajantenkeun hubungan sareng mantan anjeun? Teras anjeun tiasa nyauran pengacara cerai anjeun anu bakal narékahan pikeun ngahontal hasil pangsaéna anu saé pikeun anjeun. Dina hal éta, éta masih disarankan, préparasi rapat sareng pangacara cerai anjeun, naroskeun ka diri anjeun anu penting anu anjeun badé béréskeun sareng kumaha cara. Contonana, anjeun kersa neruskeun cicing di bumi sareng ngurus budak anjeun unggal dinten? Dina hal anu pengacara cerai tiasa nyarioskeun naon anu leres sareng kedah diatur sareng kumaha édisi perkawis ieu.

• Naha anjeun jalmi individu?
• Naha anjeun peryogi naséhat légal?
• Naha anjeun hoyong wawasan anu jelas dina posisi légal?

Taroskeun kami langsung kana kancingna.
Kami bakal nelepon anjeun balik pas mungkin.

Pengacara cerai kami ngadukung anjeun

Dokumén mana anu abdi kedah bawa?

Kadé pikeun ngumpulkeun sababaraha dokumén penting sareng bawa ka janjian anjeun sareng pengacara cerai. Mimiti, anjeun kedah nyayogikeun buku perkawinan atanapi perjanjian persamaan sareng kamungkinan akta kalayan perjanjian prenuptial. Dokuméntasi ieu nyayogikeun pangacara sareng wawasan pikeun milik anjeun sareng urut mitra anjeun ngeunaan hukum sareng ngabentuk titik awal pikeun perjanjian salajengna. Naha anjeun sareng urut pasangan anjeun gaduh bumi (disewa) duaan? Upami kitu, anjeun ogé kedah nyayogikeun akta gadai janji sareng perjanjian sewaan anjeun sareng rapat. Kaayaan finansial anjeun ogé relevan dina kontéks cerai. Anjeun tiasa nyayogikeun pengacara cerai anjeun kalayan gambaran ngeunaan akun bank sareng / atanapi akun tabungan, pernyataan taunan sareng tilu pulangan pajeg panghasilan terakhir. Sareng pamustunganana, inpormasi ngeunaan mancén anjeun, asuransi sareng hutang naon waé anu anjeun lebetkeun ogé penting.

Pisahkeun barudak sareng barudak

Nalika murangkalih murangkalih, penting pisan anu diperyogikeun ogé. Kami mastikeun yén kabutuhan ieu kajantenan saloba-leres dina pangaturan. Pengacara cerai kami tiasa narik rencana parenting babarengan sareng anjeun dimana distribusi ngurus budak anjeun saatos cerai ditangtukeun. Urang ogé bisa ngitung jumlah alimony anak pikeun dibayar atanapi katampi.

Naha anjeun parantos cerai sareng anjeun gaduh konflik, contona, patuh kana alim pasangan atanapi anak? Atanapi anjeun ngagaduhan alesan pikeun percaya yén urut pasangan anjeun ayeuna ngagaduhan sumber kauangan anu cukup pikeun ngurus dirina? Pengacara cerai kami ogé tiasa masihan anjeun bantosan hukum dina kasus sapertos ieu.

Sorangan perusahaan sareng cerai

Naha anjeun gaduh perusahaan sorangan sareng anjeun kantos cerai? Teras anjeun kedah ngiringan aspék tambahan. Patanyaan anu pengacara cerai kami bakal nganalisa babarengan sareng anjeun kalebet:

• Naha anjeun ngagaduhan saham?
• Naha saham ieu milik masarakat di harta?
• Naon anu kajadian ka perusahaan anjeun nyalira?
• Naon konsékuansi pamisahan pikeun perusahaan sorangan?
• Naon konsekuensi pajeg?

Pengacara cerai kami gaduh pengetahuan hukum boh kulawarga sareng cara pangusaha wirausaha, sahingga saé disimpen pikeun masihan anjeun pitulung hukum sareng pajeg dina kasus ieu. Naha anjeun peryogi pengacara cerai? Hubungan Law & More.

Pendekatan sareng panunjuk arah pribadi

Nalika kami nyarankeun sababaraha persiapan sateuacan konsultasi sareng pengacara cerai anjeun, kami di Law & More ngartos yén cerai mangrupikeun acara anu langkung saé dina kahirupan anjeun sareng anjeun moal tiasa ningali sareng koncretasi masa depan anjeun sacara langsung saatos cerai. Kusabab éta Law & MoreAhli hukum cerai gaduh pendekatan pribadi sareng sareng anjeun sareng pasangan mitra anjeun kami bakal nangtukeun kaayaan sah anjeun dina paguneman dumasar kana dokuméntasi. Urang bakal peta kaluar visi sareng pangarep anjeun pikeun masa depan. Pengacara cerai na Law & More ahli dina widang jalma sareng hukum kulawarga sareng bahagia pikeun nungtun anjeun, janten babarengan sareng pasangan anjeun, ngalangkungan prosés cerai.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka email:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl