Naha anjeun badé panawaran cerai? Teras anjeun kedah pengacara pikeun anu netep pikeun kapisahkeun cerai anjeun. Law & More geus siap ngabantosan anjeun. Pas anjeun sareng pasangan Anjeun cerai, patarosan penting timbul.

NAMPANG UNTUK DIVORI?
DAPATKEUN DI KONTAK DENGAN LAW & MORE

Ngalamar cerai

Naha anjeun badé panawaran cerai? Teras anjeun kedah pengacara pikeun anu netep pikeun kapisahkeun cerai anjeun. Law & More geus siap ngabantosan anjeun.

Menu Gancang

Pas anjeun sareng pasangan Anjeun cerai, patarosan penting timbul.

• Naon masalah anu dicandak dina cerai?
• Saha anu bakal teras cicing di bumi sareng saha anu bakal ngantunkeun bumi atanapi anu bakal bumi dijual?
• Kumaha kabiasaan miara budak anjeun (ren)?
• Naon anu disatujuan ngeunaan pamayaran kanggo anak sareng pasangan alimony?
• Sareng naon perjanjian anu anjeun jéntré ngeunaan distribusi harta anjeun?

Naha anjeun peryogi bantosan hukum kalayan ngabéréskeun cerai anjeun, nyusun draf perjanjian cerai sareng rencana parenting? Law & More bakal ngabantosan anjeun ngalengkepan cerai anjeun. Pengacara urang ngagaduhan pangaweruh ahli dina hal hukum kulawarga. Kami bakal ngabantosan anjeun upami anjeun badé ngalamar cerai atanapi upami anjeun sareng pasangan ngaharepkeun ngatur cerai ku kasepakatan saling.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Anu peryogi pangacara cerai?

Dukungan budak

Dukungan budak

Cerai gaduh dampak anu ageung pikeun murangkalih. Kusabab éta, urang nambihan nilai anu hébat pikeun kapentingan anak anjeun

Nyuhunkeun pipisahan

Perceraian talak

Anu cerai mangrupikeun periode sesah. Kami ngabantosan anjeun ngalangkungan prosés sadaya

Rakan mitra

Rakan mitra

Dupi anjeun badé mayar atanapi nampi alimony? Sareng sabaraha? Kami nungtun sareng ngabantosan anjeun ku ieu

Cicing nyalira

Cicing nyalira

Naha anjeun cicing hirup anu misah? Kami ngabantosan anjeun

"Law & More ahli hukum

nu aub sareng

tiasa empathize sareng

masalah klien na"

Perceraian dina konsultasi silih

Upami anjeun sareng pasangan tiasa silih konsultasi sareng ngahontal kasepakatan, kami bakal ngabantosan anjeun sareng pasangan anjeun dina ngajantenkeun perjanjian dina rapat di kantor kami. Saatos perjanjian parantos dilakukeun ngeunaan cerai, urang mastikeun yén ieu dirékam sacara akurat dina kaseraan cerai sareng rencana parenting. Sakali perjanjian cerai parantos ditarik sareng disaluyuan ku anjeun sareng pasangan anjeun, prosés pipisahan sering réngsé réngsé.

Talaken sepihak

Hanjakalna, tegangan antara pasangan mitra kadang-kadang teuing tinggi, tah éta henteu réalistis pikeun ngadamel konsultasi silih sareng ngahontal kasepakatan babarengan. Teras anjeun tiasa sumping ka kami pikeun pitulung pikeun ahli pengacara cerai anu bakal badé badé ngarundingan sagala aspek hukum pikeun anjeun. Kami citakan pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna pikeun anjeun. Dina ngalakukeun kitu, urang sacara saksama mertimbangkeun unggal aspék hukum. Perceraian cerai sareng rencana pangasuhna jadi dasar pikeun masa depan anjeun sareng masa depan anak anjeun (ren). Éta sababna penting pisan pikeun mikir ngeunaan eusi dokumen ieu babarengan sareng a Law & More pengacara. Ku cara kieu anjeun tiasa mastikeun yén sadaya perjanjian bakal ditetepkeun dina kertas dina cara anu sah sacara sah.

Perceraian talak

Perjangjian cerai, naon hartosna? Perjangjian cerai mangrupikeun perjanjian tinulis antara anjeun sareng pasangan anjeun. Perjangjian ngandung sadaya perjanjian ngeunaan, antara séjén, pasangan alimony, distribusi épék rumah tangga, perkawinan kawin, pensiun sareng distribusi tabungan. .

Rencanaan parenting

Dupi anjeun ngagaduhan murangkalih umur? Upami kitu, wajib nyandak rencana parenting. Perceraian cerai sareng rencana parenting duanana bagian tina petisi pikeun nerapkeun cerai. Dina rencana parenting, perjanjian dilakukeun ngeunaan kaayaan hirup murangkalih, distribusi liburan, perjanjian kalayan patepang kana tata cara nganjang sareng ngadatangan. Kami bakal ngabantosan anjeun ngadamel sareng ngarékam perjanjian. Kami ogé ngadamel itungan anak alimony.

Ngalamar cerai

Komponén di handap ieu wajib:
• pembagian sadaya padamelan sareng paduli;
• perjanjian ngeunaan cara anu anjeun ngawartosan silih ngeunaan barudak;
• jumlah sareng periode alimony anu anjeun atanapi pasangan anjeun bakal mayar pikeun ngajagaan barudak;
• perjanjian ngeunaan saha anu mayar ongkos khusus, sapertos kémping akhir minggu di klub olahraga.

Salian komponén wajib, wijaksana pikeun ngadamel perjanjian ngeunaan subyek anu anjeun sareng pasangan anjeun penting. Anjeun tiasa mikirkeun perjanjian di handap ieu:

• perjanjian ngeunaan pilihan sakola, perlakuan médis sareng akun tabungan;
• aturan, contona ngeunaan waktos sare sareng hukuman;
• ngahubungan sareng kulawarga, sapertos nini, nini, sepupu sareng bibi.

Perceraian sareng murangkalih

Ngalamar cerai henteu ngan ukur boga dampak anu ageung pikeun kahirupan anjeun sareng pasangan anjeun, tapi ogé pikeun anak anjeun (ren). Sing cerai bakal nyababkeun pasangan anjeun janten pasangan mitra anjeun. Nanging, ieu henteu hartosna yén pasangan pasangan anjeun ogé bakal janten mantan ti kolot. Gawe sareng pasangan mitra anjeun salami sareng saatos cerai butuh pisan upaya. Tapi, kolotna kolaborasi penting pisan pikeun kesejahteraan anak. Henteu aya hubungan atawa hubungan rusak sareng salah sahiji kolotna tiasa gaduh akibat négatip serius pikeun murangkalih. Naha anjeun gaduh murangkalih atanapi sepuh, éta penting pikeun kapentingan aranjeunna ngémutan dina prosés cerai..

Pikeun mastikeun yén anak anjeun sangsara sakedik kamungkinan tina cerai, penting pikeun ngajantenkeun perjanjian. Kami masihan anjeun naséhat légal sareng badami pikeun pihak anjeun.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka email:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, ngajengkeun di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl