Naha anjeun atanapi pasangan anjeun henteu ngagaduhan panghasilan anu cukup pikeun cicing saatos cerai? Lajeng pasangan anu sanés ngagaduhan kawajiban pikeun ngaji sareng mantan ka pasangan.
Iraha anjeun nampi hak alim ti urut pasangan anjeun? Sacara prinsip, anjeun ngagaduhan hak pikeun alimony pasangan upami, sabada cerai, anjeun teu ngagaduhan panghasilan anu cekap pikeun ngadukung diri.

PERLU BANTUAN NU TAMATKEUN KOMPUTER ALIMONY?
DAPATKEUN DI KONTAK DENGAN LAW & MORE

Mitra Alimony

Naha anjeun atanapi pasangan anjeun henteu ngagaduhan panghasilan anu cukup pikeun cicing saatos cerai? Lajeng pasangan anu sanés ngagaduhan kawajiban pikeun ngaji sareng mantan ka pasangan.

Menu Gancang

Iraha anjeun nampi hak alim ti urut pasangan anjeun?
Sacara prinsip, anjeun ngagaduhan hak pikeun alimony pasangan upami, sabada cerai, anjeun teu ngagaduhan panghasilan anu cekap pikeun ngadukung diri. Biasa anjeun hirup dina waktos pernikahanna bakal dipertimbangkeun pikeun ngabedakeun yén anjeun berhak pikeun ngayakeun alimony. Dina prakna, salah sahiji mitra dua bakal nampi hak pikeun alimony. Dina kalolobaan kasus ieu mangrupikeun awéwé, utamina upami anjeunna kantos tanggung jawab pikeun pangasuh rumah tangga sareng murangkalih. Dina kasus éta, awéwé sering teu ngagaduhan panghasilan atanapi panghasilan terbatas ti padamelan part-time. Dina kaayaan anu lalaki parantos ngalaksanakeun peran 'salaki rumah tangga' sareng awéwé parantos damel karir, manusa tiasa dina prinsipna ngaku pasangan alimony.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Anu peryogi pangacara cerai?

Dukungan budak

Dukungan budak

Cerai gaduh dampak anu ageung pikeun murangkalih. Kusabab éta, urang nambihan nilai anu hébat pikeun kapentingan anak anjeun

Nyuhunkeun pipisahan

Nyuhunkeun pipisahan

Kami gaduh pendekatan pribadi sareng urang damel sareng anjeun nuju jalan anu cocog

Rakan mitra

Pengacara cerai

Anu cerai mangrupikeun periode sesah. Kami ngabantosan anjeun ngalangkungan prosés sadaya

Cicing nyalira

Cicing nyalira

Naha anjeun cicing hirup anu misah? Kami ngabantosan anjeun

"Law & More ahli hukum

nu aub sareng

tiasa empathize sareng

masalah klien na"

Tingkat mitra pasangan

Dina konsultasi, anjeun sareng pasangan mitra anjeun tiasa satuju ngeunaan jumlah mitrocor pasangan. Upami anjeun teu tiasa ngahontal kasepakatan sacara babarengan, salah saurang ahli hukum urang bakal bagja ngabantosan anjeun. Henteu ngan ukur urang tiasa ngabantosan anjeun dina prosés rundingan, tapi urang ogé tiasa nangtoskeun jumlah alimony pasangan pikeun anjeun. Urang ngalakukeun ieu ku cara ngitung pangropéa.

Hakim henteu ngan ukur ningali kaayaan kauangan panampi diropéa, tapi ogé dina kaayaan kauangan tina pamaliharaan anu dirawat. Dina dasar kaayaan dua, pangadilan bakal nangtukeun naha salah sahiji anjeun berhak nampi alimony sareng, upami kitu, jumlah alimony. Dina sababaraha kasus, mungkin yén anjeun kanyataanna dijudulan pikeun pangropéa pasangan, tapi éta rinci ngeunaan kauangan mantan mitra anjeun nunjukkeun yén anjeunna ngan ukur tiasa mayar alimony pasangan.

Ngitung pangropéa

Itungan pangropéa mangrupikeun itungan anu rada rumit sabab seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun. Law & More bakal bagja ngalaksanakeun itungan pasangan alimony pikeun anjeun. .

Nangtukeun kabutuhan
Jumlah alimony pasangan gumantung kana kabutuhan jalma anu nampi alimony sareng dina kapasitas jalmi anu kedah mayar. Dina raraga nangtukeun kaperluan panampi alimony, standar sahanteuna 60% tina panghasilan kulawarga bersih ngirangan biaya anak puniki.

Nangtukeun kapasitas kauangan
Perhitungan kapasitas beban anu dilakukeun pikeun dua pihak. Itungan ieu nangtukeun naha jalma anu tanggung jawab diropéa gaduh kapasitas kauangan cekap pikeun tiasa mayar alimony. Dina raraga nangtukeun kapasitas kauangan jalmi anu kedah mayar alimony, panghasilan bersih na kedahna ditetepkeun heula. Pembayar alimony mimiti kedah nawiskeun sajumlah biaya tina panghasilan ieu. Ieu mangrupikeun biaya anu kudu diurus ku mayar pikeun meunteunkeun biaya (biaya).

Mawa kapasitas ngabandingkeun
Tungtungna, ngabandingkeun kapasitas beban anu kedah dilakukeun. Bandingkeun ieu dipaké pikeun ngitung jumlah pangropéa anu pihak-pihakna ngagaduhan kabébasan kauangan anu sami. Ruang lingkup kreditor pangropéa dibandingkeun sareng ruang lingkup pangropéa pangropéa. Gagasan di balik ieu nyaéta yén kreditor pangropéa henteu kedah janten dina kauangan anu langkung saé tibatan pangropéa pangropéa salaku hasil pamayaran pangropéa.

Naha anjeun hoyong terang naon kaayaan finansial anjeun bakal saatos cerai anjeun? Hubungan Law & More sareng urang tiasa damel sareng anjeun pikeun nangtukeun sabaraha alimony anu anjeun kedah mayar atanapi nampi.

Mitra Alimony

Ngarobih

Upami anjeun hoyong unilaterally ngabatalkeun atanapi ngarobih alimony pasangan, ieu kedah dilakukeun ngaliwatan pangadilan. Kami tiasa ngalebetkeun pamundut parobahan di pengadilan atas nama anjeun. Pangadilan tiasa ngarobih alimony pasangan, nyaéta nambahan, turun atanapi disetél ka nol. Numutkeun hukum, kedah aya janten 'parobahan kaayaan'. Upami pangadilan mendakan yén teu aya parobihan kaayaan, pamundut anjeun moal dibales. Konsep ieu sanésna dijelaskeun dina hukum na ku kituna tiasa merhatikeun rupa-rupa kaayaan. Dina prakna, ieu sering nyababkeun parobahan kaayaan finansial ti salah sahiji mitra.

Nutupan pasangan alimony
Kewajiban mayar pasangan alimony tiasa berakhir dina kaayaan ieu:

• upami anjeun maot atanapi pasangan tilas anjeun;
• upami pangropéa maksimal ditangtukeun ku pangadilan parantos bédalan;
• upami jalma anu nampi pangropéa kawin deui, asup kana partnership anu kadaptar atanapi mimiti hirup babarengan;
• upami kaayaan kauangan parantos robih sareng jalmi anu nampi pangropéa tiasa ngajantenkeun diri

Pengacara cerai kami gaduh pengetahuan hukum boh kulawarga sareng cara pangusaha wirausaha, sahingga saé disimpen pikeun masihan anjeun pitulung hukum sareng pajeg dina kasus ieu. Naha anjeun peryogi pengacara cerai? Hubungan Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka email:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl