PERLU BANTUAN DENGAN SEPARASI DIRI? AYA KONTAK KAWASAN DIVORU KITA

Perceraian Perceraian

Cerai mangrupikeun acara utami pikeun sadayana.
Éta sababna ahli hukum perceraian kami aya pikeun anjeun kalayan nasihat pribadi.

Léngkah munggaran kéngingkeun perceraian nyaéta nyewa pengacara cerai. Perceraian dinyatakeun ku hakim sareng ngan ahli hukum anu tiasa ngajukeun petisi pikeun cerai sareng pengadilan. Aya sababaraha rupa légal dina prosés perceraian anu diputuskeun ku pengadilan. Conto aspek hukum ieu nyaéta:

• Kumaha carana ngabagi aset gabungan anjeun?
• Naha urut pasangan anjeun ngagaduhan bagian tina mancén anjeun?
• Naon akibat pajak tina cerai anjeun?
• Naha pasangan anjeun ngagaduhan hak pikeun dukungan pasangan?
• Upami kitu, sabaraha nafkah ieu?
• Sareng upami anjeun ngagaduhan murangkalih, kumaha hubungan sareng aranjeunna diatur?

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Naha milih Law & More?

Gampang diaksés


Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah ti tabuh 08:00 dugi ka 22:00 sareng akhir minggu ti 09:00 dugi ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang


Ahli hukum urang ngupingkeun kasus anjeun sareng nyusun rencana tindakan anu pas

Pendekatan pribadi


Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

"Law & More pengacara aub sareng tiasa empati kalayan masalah klien. "

Rencana langkah-demi-langkah ti pengacara cerai urang

Nalika anjeun ngahubungi perusahaan kami, salah saurang ahli hukum kami anu berpengalaman bakal langsung nyarios sareng anjeun. Law & More ngabédakeun dirina tina firma hukum anu sanés kumargi firma kami henteu ngagaduhan kantor sekretariat, anu mastikeun yén kami ngagaduhan garis komunikasi anu pondok sareng klien kami. Nalika anjeun ngahubungi pengacara urang ku telepon anu aya hubunganana sareng cerai, aranjeunna mimitina bakal naroskeun ka anjeun sababaraha patarosan. Kami teras bakal ngundang anjeun ka kantor kami di Eindhoven, sahingga kami tiasa kenal sareng anjeun. Upami anjeun kersa, janji éta ogé tiasa dilaksanakeun ku telepon atanapi konperénsi pidéo.

Rapat bubuka

• Dina pasini munggaran ieu anjeun tiasa nyaritakeun carita anjeun sareng kami bakal ningali kana latar kaayaan anjeun. Pengacara cerai khusus kami ogé bakal naroskeun patarosan anu diperyogikeun.
• Kami teras ngabahas sareng anjeun léngkah-léngkah khusus anu kedah dilakukeun dina kaayaan anjeun sareng peta ieu kalayan jelas.
• Salaku tambahan, salami rapat ieu kami bakal nunjukkeun naon anu lumangsungna prosés perceraian, naon anu anjeun ngarepkeun, sabaraha lami prosés umumna, dokumén naon anu urang butuhkeun, jst.
• Ku cara éta, anjeun bakal ngagaduhan ide anu saé sareng terang naon anu bakal datang. Satengah jam mimiti rapat ieu gratis. Upami, salami rapat, anjeun mutuskeun yén anjeun badé dibantuan ku salah sahiji ahli hukum cerai kami anu berpengalaman, kami bakal nyatet sababaraha detil anjeun pikeun nyusun kontrak pertunangan.

Pasatujuan ngerjakeun

Saatos rapat anu munggaran, anjeun bakal langsung nampi perjanjian tugas ti kami ku e-mail. Perjanjian ieu nyatakeun, salaku conto, yén kami bakal mamatahan sareng ngabantosan anjeun nalika cerai. Kami ogé bakal ngirim anjeun istilah sareng kaayaan umum anu berlaku pikeun jasa kami. Anjeun tiasa sacara digital nandatanganan perjanjian ngerjakeun.

saatos

Narima perjanjian penandatanganan anu ditandatanganan, ahli hukum perceraian anu berpengalaman kami bakal langsung ngerjakeun kasus anjeun. Di Law & More, anjeun bakal ditingalkeun ngeunaan sadaya léngkah anu dilakukeun ku pengacara cerai pikeun anjeun. Alami, sadaya léngkah munggaran bakal koordinasi sareng anjeun.

Dina praktékna, léngkah munggaran nyaéta sering ngirim serat ka pasangan anjeun kalayan aya bewara talak. Upami anjeunna parantos ngagaduhan pengacara perceraian, seratna ditujukeun ka pengacara na.

Dina surat ieu kami nunjukkeun yén anjeun hoyong cerai pasangan anjeun sareng yén anjeunna disarankan pikeun kéngingkeun pengacara, upami anjeunna henteu acan ngalakukeun éta. Upami pasangan anjeun parantos ngagaduhan pengacara sareng kami alamat seratna ka pengacara na, urang umumna bakal ngirim serat anu nyatakeun kahoyong anjeun ngeunaan, sapertos barudak, bumi, konténna, jst.

Pengacara pasangan anjeun teras tiasa ngaréspon serat ieu sareng nyatakeun kahoyong pasangan anjeun. Dina sababaraha kasus, rapat opat arah dijadwalkeun, dina waktos éta kami nyobian ngahontal perjanjian babarengan.

Upami teu mungkin pikeun ngahontal perjanjian sareng pasangan anjeun, kami ogé tiasa ngalebetkeun aplikasi cerai langsung ka pengadilan. Ku cara ieu, prosedur na dimimitian.

• Naha anjeun jalmi individu?
• Naha anjeun peryogi naséhat légal?
• Naha anjeun hoyong wawasan anu jelas dina posisi légal?

Taroskeun kami langsung kana kancingna.
Kami bakal nelepon anjeun balik pas mungkin.

Naon anu kuring kedah nyandak ka pengacara cerai?

Dina raraga ngamimitian prosedur cerai gancang-gancang saatos rapat bubuka, sababaraha dokumén diperyogikeun. Daptar di handap masihan indikasi kana dokumén anu diperyogikeun. Henteu sadayana dokumén diperyogikeun pikeun sadayana pepegatan. Pengacara perceraian anjeun bakal nunjukkeun, dina kasus spésifik anjeun, dokumén anu diperyogikeun pikeun ngatur talak anjeun. Sacara prinsip, dokumén ieu diperyogikeun:

• Buklét perkawinan atanapi perjanjian koordinasi.
• Dokumén kalayan perjanjian prenuptial atanapi kemitraan. Ieu henteu dilarapkeun upami anjeun nikah di komunitas milik.
• Akte hipotik sareng koréspondén anu aya hubunganana atanapi perjanjian sewaan bumi.
• Tinjauan akun bank, rekening tabungan, akun investasi.
• Pernyataan taunan, slip pembayaran sareng pernyataan kauntungan.
• Pangiriman pajak panghasilan tilu terakhir.
• Upami anjeun gaduh perusahaan, tilu rekening taunan terakhir.
• Kawijakan asuransi kasihatan.
• Ikhtisar asuransi: dina nami anu asuransi?
• Inpormasi ngeunaan mancén accrued. Dimana mancén diwangun nalika nikah? Saha palangganna?
• Upami aya hutang: kumpulkeun dokumén pendukung sareng jumlah sareng lilana hutang.

Upami anjeun hoyong prosés perceraian mimitian gancang, éta wijaksana pikeun ngumpulkeun dokumén ieu sateuacanna. Pengacara anjeun teras tiasa ngerjakeun kasus anjeun langsung saatos rapat pengantar!

Pisahkeun barudak sareng barudak

Nalika barudak pipilueun, penting yén kabutuhanana ogé diperhatoskeun. Kami mastikeun yén kabutuhan ieu diperhatoskeun sabisa-bisa. Pengacara perceraian urang tiasa nyusun rencana parenting sareng anjeun dimana ngabagi perawatan barudak anjeun saatos cerai didirikeun. Kami ogé tiasa ngitung kanggo anjeun jumlah dukungan budak anu kedah dibayar atanapi ditampi.

Naha anjeun parantos cerai sareng naha anjeun ngagaduhan konflik, contona, patuh ka pasangan atanapi dukungan budak? Atanapi anjeun ngagaduhan alesan pikeun yakin yén mantan pasangan anjeun ayeuna gaduh sumber daya kauangan anu cekap pikeun ngurus dirina? Ogé dina kasus ieu, pengacara perceraian kami tiasa nyayogikeun anjeun bantosan hukum.

Sering ditaros talak

Naon biaya pikeun nyewa pengacara?
Law & More dianggo dumasar kana tingkat unggal jam. Tarif jam kami nyaéta € 195, teu kaasup PPN 21%. Konsultasi satengah jam kahiji teu kawajiban. Law & More henteu tiasa dianggo dumasar bantosan subsidi pamaréntah.

Naon cara kerja tina Law & More?
Ahli hukum di Law & More aub dina masalah anjeun. Kami ningali kaayaan anjeun teras diajar posisi hukum anjeun. Babarengan sareng anjeun, kami milarian solusi anu sustainable pikeun sengketa anjeun atanapi masalah.

Sabaraha lami waktos prosedur cerai?
Upami anjeun satuju, anjeun tiasa nyewa pengacara bersama. Dina hal éta, pengadilan tiasa ngucapkeun cerai ku paréntah dina sababaraha minggu. Upami anjeun henteu satuju, masing-masing kedah kéngingkeun pengacara nyalira. Dina kasus éta, cerai tiasa sababaraha bulan.

Naha sidang pangadilan diperyogikeun pikeun perceraian?
Upami anjeun milih cerai sasarengan, henteu kedah sidang sidang. Perceraian sapihak diungkulan dina sidang pengadilan.

Naon mediasi?
Dina mediasi, anjeun nyobian ngahontal solusi babarengan sareng pihak sanés anu dikawasa ku médiator. Salami aya kersa dina dua sisi milari jalan kaluarna, mediasi ngagaduhan kasempetan pikeun hasil.

Kumaha prosés mediasi jalan?
Prosés mediasi diwangun ku: wawancara wawancara sareng sababaraha sési pikeun ngahontal perjanjian. Upami aya perjanjian, perjangjian anu dilakukeun ditetepkeun sacara tinulis.

Iraha kuring cerai?
Anjeun cerai ti tanggal numana SK anu ngucapkeun cerai dilebetkeun dina daptar pendaptaran sipil kotamadya dimana anjeun nikah.

Tilas pasangan kuring sareng kuring teu tiasa satuju kana pembagian komunitas perkawinan, naon anu kedah urang lakukeun ayeuna?
Anjeun tiasa naros ka pengadilan pikeun nangtoskeun (cara) ngabagi komunitas perkawinan antara anjeun sareng mantan pasangan anjeun.

Naon anu kedah urang lakukeun ku harta umum?
Upami anjeun nikah di komunitas milik, anjeun tiasa ngabagi hal-hal ieu ku satengah atanapi nyandakna ti jalma sanés pikeun tinimbangan nilaina.

Abdi hoyong neraskeun cicing di bumi gabungan urang, naha éta tiasa?
Titik awal nyaéta anjeun tiasa neraskeun cicing di bumi gabungan, asal anjeun sacara finansial tiasa mayar satengah tina nilai surplus ka mantan pasangan anjeun sareng mantan pasangan anjeun dileupaskeun tina gabungan sareng sababaraha tanggungan pikeun pinjaman hipotik.

Pekuncén tina koordinasi jomblo, kumaha jalanna?
Anjeun tiasa ngatur pakampungan kauangan hubungan di luar pengadilan. Upami anjeun ngagaduhan murangkalih babarengan anu anjeun duaan ngagaduhan otoritas, anjeun sacara sah wajib nyusun rencana parenting.

Naon biaya cerai?
Biaya pengacara gumantung kana waktos anu diséépkeun pikeun kasus anjeun. Biaya pengadilan € 309 (biaya pengadilan). Waragad bailiff kanggo ngalayanan petisi cerai sakitar € 100.

Naon kajadian ka mancén internal saatos cerai?
Peraturan anu dibutuhkeun (penyamaan pensiun) hartosna anjeun ngagaduhan hak mayar 50% tina pensiun umur-lami anu diwangun ku mantan pasangan anjeun salami nikah. Upami duanana mitra satuju, anjeun tiasa ngarobih hak anjeun janten mancén umur sareng mancén pasangan janten hak mandiri anjeun nyalira pikeun mancén umur (konversi) atanapi milih divisi anu sanés.

Naon perjanjian cerai?
Pasatujuan cerai mangrupikeun perjanjian antara mantan pasangan anu anjeun tiasa pasihkeun perjanjian nalika anjeun cerai. Salaku conto, anjeun tiasa ngadamel pangaturan kauangan, pangaturan ngeunaan murangkalih sareng nafkah. Upami perjanjian perceraian mangrupikeun bagian tina paréntah pangadilan, éta sacara hukum tiasa ditegakeun.

Naon anu kuring tiasa laksanakeun upami urut pasangan kuring henteu nurut kana aturan dina perjanjian cerai?
Upami perjanjian perceraian mangrupikeun bagian tina paréntah pangadilan, perjanjian cerai nyayogikeun gelar anu tiasa dilaksanakeun. Éta teras tiasa dilaksanakeun sacara hukum.

Naon kajadian upami kuring nikah di komunitas harta banda?
Nalika anjeun nikah di komunitas milik, dina prinsipna sadaya aset sareng hutang anjeun sareng pasangan anjeun ngagabung. Dina hal cerai, sadaya aset sareng hutang prinsipna dibagi sami antara anjeun. Kadang-kadang tiasa waé hal-hal anu dikaluarkeun, sapertos kado atanapi warisan.

Tapi awas: ti saprak 2018, standarna nyaéta nikah di komunitas milik terbatas. Ieu ngandung harti yén aset anu akumulasi sateuacan nikah henteu kalebetkeun kana komunitas. Ngan ukur aset anu dikempelkeun pasangan anu dikawin nalika nikah janten hak milik umum. Sagala anu dipimilik ku pribadi sateuacan nikah éta dikaluarkeun. Sagala hal anu aya saatos kawin dina hal harta sareng / atanapi hutang, janten milik kadua pihak. Salaku tambahan, kado sareng warisan tetep milik pribadi, ogé nalika nikah. Hiji bumi tiasa janten pengecualian pikeun ieu, upami éta dibeli babarengan sateuacan nikah.

Naon kajadian upami kuring parantos nikah dina perjanjian preenuptial?
Nalika anjeun nikah anjeun milih ngajaga aset sareng hutang anjeun misah. Upami anjeun badé pepegatan, perhatoskeun klausa padumukan atanapi pangaturan anu sanés.

Naon klausa padumukan?
Klausa padumukan mangrupikeun kasapukan dina pakampungan atanapi distribusi panghasilan sareng nilai anu tangtu. Aya dua bentuk padumukan: 1) Klausa padumukan berkala: dina akhir unggal taun saldo sésana dina akun (s) dibagi sacara adil. Pilihanna dijaga pikeun ngajaga aset swasta nyalira. Padumukanana lumangsung saatos biaya tetep parantos dikirangan tina modal anu diwangun babarengan. 2) Klausa padumukan terakhir: Dina acara cerai tiasa dimungkinkeun pikeun ngamangpaatkeun klausa padumukan pamungkas. Anjeun sareng pasangan anjeun teras ngabagi aset gabungan dina cara anu sami sareng upami anjeun nikah di komunitas milik. Anjeun tiasa milih aset mana anu henteu kalebet kana babagian.

Naon ari aset anu aya hubunganana? Barang mana anu tetep di luar komunitas properti?
Sababaraha aset henteu sacara otomatis dicirikeun salaku properti gabungan anjeun sareng pasangan anjeun. Barang-barang ieu panginten henteu kedah dilebetkeun nalika cerai. Warisan atanapi hadiah ogé tetep di luar komunitas milik saprak 1 Januari 2018. Sateuacan 1 Januari 2018, klausa pangangguran kedah dilebetkeun kana akta kado atanapi wasiat.

Naon kajadian upami anjeun cicing di akomodasi séwang?
Hakim mutuskeun saha anu diijinkeun pikeun tetep cicing di bumi saatos cerai, upami anjeun duaan hoyong teraskeun cicing di ditu. Kontrak sareng asosiasi perumahan atanapi tuan tanah kedah dirobih, sareng jalma anu parantos kéngingkeun hak cicing di sana salaku panyewa tunggal. Jalma ieu teras ogé tanggung jawab mayar séwa sareng biaya sanésna.

Naon sareng naon anu henteu kalebet dina épék rumah tangga?
Sadayana anu aya di bumi, lumbung, kebon sareng garasi mangrupikeun bagian tina eusina. Ieu ogé lumaku pikeun mobil atanapi kendaraan anu sanés. Ieu sering disebatkeun nyalira dina perjanjian. Anu henteu kagolong kana eusina nyaéta barang anu nyambung, alat-alat internal di dapur sareng, contona, diteundeun lanté.

Sering naroskeun patarosan ngeunaan nafkah

Kumaha cara prosés pangrojong anak?
Prosédur alimony dimimitian ku ngajukeun petisi. Pengadilan teras bakal masihan pihak séjén kasempetan pikeun ngalebetkeun pertahanan. Upami ieu parantos dilakukeun, prosiding bakal didangukeun. Pengadilan teras bakal nyandak kaputusan ditulis.

Naha kuring ngagaduhan dukungan pikeun pasangan?
Anjeun ngagaduhan hak asuh pasangan upami anjeun parantos nikah atanapi ngiringan kamitraan anu didaptarkeun sareng henteu tiasa ngadukung diri nyalira.

Tilas pasangan kuring henteu mayar pangropéa, naon anu kuring tiasa lakukeun?
Anjeun tiasa masihan bewara tilas pasangan anjeun tina standar sareng nyetél tenggat waktos dina éta nafkah kedah dibayar. Upami mantan pasangan anjeun masih teu mayar nafkah dina wates waktos, maka ieu mangrupikeun kasus standar. Upami perjanjian dina pangropéa kalebet dina urutan, anjeun ngagaduhan gelar anu tiasa dilaksanakeun. Anjeun teras tiasa milarian nafkah ti mantan pasangan anjeun di luar pengadilan. Upami ieu sanés masalahna, anjeun tiasa nungtut patuh di pengadilan.

Naon akibat pajak tina mayar nafkah?
Alimoni mitra tiasa dipotong pajak pikeun anu mayar sareng dianggap panghasilan kena pikeun anu nampi. Nafkah anak henteu dikurangan pajak atanapi kena pajak.

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan murangkalih cerai

Abdi henteu hoyong barudak kuring cicing sareng pasangan kuring, naha kuring tiasa ngatur ieu?
Anjeun tiasa naros ka pengadilan pikeun netepkeun tempat cicing barudak anjeun sareng anjeun. Pengadilan bakal nyandak kaputusan sapertos anu dianggap pikeun kapentingan budak anjeun, kalayan tumut kana sadaya kaayaan dina kasus éta.

Iraha anjeun kedah ngadamel rencana parenting sareng naon eusina?
Upami anjeun ngagaduhan murangkalih alit anu anjeun gaduh hak asasi babarengan anjeun wajib nyusun rencana parenting. Pasatujuan kedah dilakukeun ngeunaan tempat cicing utama barudak, ngabagi-bagi ngurus, cara nyandak kaputusan ngeunaan barudak, kumaha inpormasi ngeunaan murangkalih ditukeurkeun sareng ngabagi biaya murangkalih (dukungan budak).

Kumaha upami otoritas kolot saatos cerai?
Saatos cerai kadua kolotna ngajaga otoritas parental, kacuali pengadilan mutuskeun yén otoritas parental gabungan kedah dipungkas.

Iraha kuring ngagaduhan hak asuh budak?
Anjeun gaduh hak asuh budak upami anjeun sorangan henteu gaduh pendapatan anu cekap kanggo nyayogikeun biaya murangkalih anjeun.

Kumaha jumlah dukungan anak / pasangan ditangtoskeun?
Anjeun tiasa satuju kana jumlah dukungan anak / pasangan. Anjeun tiasa ngarekam perjanjian ieu dina perjanjian. Upami pengadilan nyatakeun perjanjian ieu dina SK cerai, éta sacara hukum tiasa ditegakeun. Upami anjeun henteu tiasa ngahontal perjanjian, anjeun tiasa naros ka pengadilan pikeun nangtoskeun jumlah nafkah. Dina ngalakukeun éta, hakim bakal tumut kana sababaraha rupa faktor, sapertos penghasilan, kapasitas kauangan, anggaran anak sareng susunan kunjungan.

Naon kajadian pikeun barang-barang barudak?
Barang-barang ieu milik barudak nyalira. Aranjeunna tiasa mutuskeun nyalira naon anu kajantenan ka aranjeunna sareng sareng saha kolot anu aranjeunna kedah angkat. Upami murangkalih alit teuing pikeun mutuskeun ieu, anjeun sareng pasangan kedah ngalaksanakeun pangaturan.

Upami anjeun henteu mendakan jawaban tina patarosan anjeun dina daptar patarosan anu sering ditaroskeun, mangga langsung kontak salah sahiji ahli hukum kami anu berpengalaman. Aranjeunna tiasa ngajawab patanyaan anjeun sareng senang pikir babarengan sareng anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka email:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl