NAMPANG UNTUK DIVORI?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah ti tabuh 08:00 dugi ka 22:00 sareng akhir minggu ti 09:00 dugi ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng ngadamel rencana aksi anu pas
Komunikasi anu saé sareng gancang

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

Ngalamar cerai

Naha anjeun badé panawaran cerai? Teras anjeun kedah pengacara pikeun anu netep pikeun kapisahkeun cerai anjeun. Law & More geus siap ngabantosan anjeun.

Menu Gancang

Pas anjeun sareng pasangan Anjeun cerai, patarosan penting timbul.

  • Perkara naon anu aya dina cerai?
  • Saha anu bakal tetep cicing di bumi sareng saha anu bakal ninggalkeun bumi atanapi bakal dijual?
  • Kumaha ngurus anak anjeun (urang) diatur?
  • Naon anu disepakati ngeunaan pembayaran tunjangan anak sareng pasangan?
  • Sareng perjanjian naon anu anjeun lakukeun ngeunaan distribusi harta anjeun?

Naha anjeun peryogi bantosan hukum kalayan ngabéréskeun cerai anjeun, nyusun draf perjanjian cerai sareng rencana parenting? Law & More bakal ngabantosan anjeun ngalengkepan cerai anjeun. Pengacara urang ngagaduhan pangaweruh ahli dina hal hukum kulawarga. Kami bakal ngabantosan anjeun upami anjeun badé ngalamar cerai atanapi upami anjeun sareng pasangan ngaharepkeun ngatur cerai ku kasepakatan saling.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pangacara

aylin.selamet@lawandmore.nl

Anu peryogi pangacara cerai?

Dukungan budak

Unggal bisnis unik. Éta sababna anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun bisnis anjeun.

A cerai jaman susah. Kami ngabantosan anjeun ngalangkungan sadayana prosés.

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Cicing nyalira

Cicing nyalira

Pengacara perusahaan urang tiasa ngira-ngira perjanjian sareng masihan nasihat ngeunaan aranjeunna.

Naha anjeun badé cerai?

Upami kitu, pasti bakal aya seueur masalah anu disanghareupan ku anjeun. Ti nyusun spousal jeung rojongan anak pikeun urusan non-finansial kayaning nyieun rencana hak asuh, cerai bisa boga dampak signifikan duanana emotionally jeung légal.

Pikeun nyiapkeun anjeun, kami geus disusun informasi dina isu kalibet dina settling a cerai dina kertas bodas anyar urang. Unduh file di handap gratis sareng kéngingkeun wawasan pikeun ngabantosan anjeun napigasi prosés cerai kalayan lancar.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Perceraian dina konsultasi silih

Upami anjeun sareng pasangan tiasa silih konsultasi sareng ngahontal kasepakatan, kami bakal ngabantosan anjeun sareng pasangan anjeun dina ngajantenkeun perjanjian dina rapat di kantor kami. Saatos perjanjian parantos dilakukeun ngeunaan cerai, urang mastikeun yén ieu dirékam sacara akurat dina kaseraan cerai sareng rencana parenting. Sakali perjanjian cerai parantos ditarik sareng disaluyuan ku anjeun sareng pasangan anjeun, prosés pipisahan sering réngsé réngsé.

Talaken sepihak

Hanjakalna, tegangan antara pasangan mitra kadang-kadang teuing tinggi, tah éta henteu réalistis pikeun ngadamel konsultasi silih sareng ngahontal kasepakatan babarengan. Teras anjeun tiasa sumping ka kami pikeun pitulung pikeun ahli pengacara cerai anu bakal badé badé ngarundingan sagala aspek hukum pikeun anjeun. Kami citakan pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna pikeun anjeun. Dina ngalakukeun kitu, urang sacara saksama mertimbangkeun unggal aspék hukum. Perceraian cerai sareng rencana pangasuhna jadi dasar pikeun masa depan anjeun sareng masa depan anak anjeun (ren). Éta sababna penting pisan pikeun mikir ngeunaan eusi dokumen ieu babarengan sareng a Law & More pengacara. Ku cara kieu anjeun tiasa mastikeun yén sadaya perjanjian bakal ditetepkeun dina kertas dina cara anu sah sacara sah.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Ahli hukum cerai kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Perceraian talak

Pasatujuan cerai, naon hartosna éta? Perjanjian cerai mangrupikeun perjanjian tertulis antara anjeun sareng pasangan anjeun. Perjanjian ngandung sadaya perjanjian ngeunaan, diantarana waé, nafkah pasangan, distribusi épék rumah tangga, bumi perkawinan, mancén sareng distribusi tabungan. .

Rencanaan parenting

Dupi anjeun ngagaduhan murangkalih umur? Upami kitu, wajib nyandak rencana parenting. Perceraian cerai sareng rencana parenting duanana bagian tina petisi pikeun nerapkeun cerai. Dina rencana parenting, perjanjian dilakukeun ngeunaan kaayaan hirup murangkalih, distribusi liburan, perjanjian kalayan patepang kana tata cara nganjang sareng ngadatangan. Kami bakal ngabantosan anjeun ngadamel sareng ngarékam perjanjian. Kami ogé ngadamel itungan anak alimony.

Ngalamar ceraiKomponén di handap ieu wajib:

  • a division sadaya tugas miara jeung atikan;
  • pasatujuan ngeunaan cara nu Anjeun ngabejaan silih ngeunaan barudak;
  • jumlah jeung jaman tunjangan nu Anjeun atawa pasangan Anjeun bakal mayar pikeun upbringing barudak;
  • pasatujuan ngeunaan anu mayar waragad husus, kayaning sabtu minggu kémping di klub olahraga.

Salian komponén wajib, wijaksana pikeun ngadamel perjanjian ngeunaan subyek anu anjeun sareng pasangan anjeun penting. Anjeun tiasa mikirkeun perjanjian di handap ieu:

  • pasatujuan ngeunaan pilihan sakola, perlakuan médis sarta rekening tabungan;
  • aturan, contona ngeunaan waktu ranjang jeung hukuman;
  • kontak sareng kulawarga, sapertos nini, nini, paman sareng bibi.

Perceraian sareng murangkalih

Ngalamar cerai henteu ngan ukur boga dampak anu ageung pikeun kahirupan anjeun sareng pasangan anjeun, tapi ogé pikeun anak anjeun (ren). Sing cerai bakal nyababkeun pasangan anjeun janten pasangan mitra anjeun. Nanging, ieu henteu hartosna yén pasangan pasangan anjeun ogé bakal janten mantan ti kolot. Gawe sareng pasangan mitra anjeun salami sareng saatos cerai butuh pisan upaya. Tapi, kolotna kolaborasi penting pisan pikeun kesejahteraan anak. Henteu aya hubungan atawa hubungan rusak sareng salah sahiji kolotna tiasa gaduh akibat négatip serius pikeun murangkalih. Naha anjeun gaduh murangkalih atanapi langkung kolot, éta penting pikeun kapentingan maranéhanana diémutan dina prosés cerai ..

Pikeun mastikeun yén anak anjeun sangsara sakedik kamungkinan tina cerai, penting pikeun ngajantenkeun perjanjian. Kami masihan anjeun naséhat légal sareng badami pikeun pihak anjeun.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More