Naha anjeun sareng pasangan mitra anjeun gaduh murangkalih? Maka dukungan anak mangrupikeun bagian penting tina perjanjian finansial anu kedah dilakukeun nalika prosés cerai. Anak alimony nyaéta jumlah anu teu ngeureunkeun indung non-asuhan pikeun ngurus sareng dibina barudak.

Naha anjeun miharep suportasi ANAK?
DAPATKEUN DI KONTAK DENGAN LAW & MORE

Dukungan budak

Naha anjeun sareng pasangan mitra anjeun gaduh murangkalih? Maka dukungan anak mangrupikeun bagian penting tina perjanjian finansial anu kedah dilakukeun nalika prosés cerai. Anak alimony nyaéta jumlah anu teu ngeureunkeun indung non-asuhan pikeun ngurus sareng dibina barudak.

Menu Gancang

Tingkat dukungan budak

Dina konsultasi, anjeun sareng pasangan pasangan anjeun tiasa satuju kana jumlah alimony anak. Perjanjian ieu bakal diturunkeun dina rencana parenting. Upami anjeun teu tiasa sumping ka kasepakatan sacara babarengan, salah saurang ahli hukum urang bakal ngabantosan anjeun. Urang tiasa ngabantosan sareng prosés badami, nangtoskeun jumlah alimony kanggo anak anjeun sareng ngadamel rencana parenting. Urang ngadamel tekad pangrojong anak ku ngadamel pangitungan pangropéa.

Hakim henteu ngan ukur ningali kaayaan kauangan panampi dukungan anak, tapi ogé dina kaayaan kauangan panyayunan alimony anak. Dina dasar kaayaan kadua, pangadilan teras bakal nangtukeun jumlah alimony anak.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

 Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Anu peryogi pangacara cerai?

Pengacara cerai

Pengacara cerai

Anu cerai mangrupikeun periode sesah. Kami ngabantosan anjeun ngalangkungan prosés sadaya

Nyuhunkeun pipisahan

Nyuhunkeun pipisahan

Kami gaduh pendekatan pribadi sareng urang damel sareng anjeun nuju jalan anu cocog

Rakan mitra

Rakan mitra

Dupi anjeun badé mayar atanapi nampi alimony? Sareng sabaraha? Kami nungtun sareng ngabantosan anjeun ku ieu

Cicing nyalira

Cicing nyalira

Naha anjeun cicing hirup anu misah? Kami ngabantosan anjeun

"Law & More ahli hukum

nu aub sareng

tiasa empathize sareng

masalah klien na"

Ngitung dukungan anak

Itungan pangropéa mangrupikeun itungan anu rada rumit sabab seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun. Law & More bakal bagja ngalaksanakeun pangitungan pangropéa pikeun anjeun.

Nangtukeun kabutuhan
Mimiti, kabutuhan barudak kedah ditangtoskeun. Éta dumasarkeun kana penghasilan sakumaha anu sateuacan sateuacan cerai. Upami aya biaya khusus, sapertos sakola internasional atanapi perawatan murangkalih, biaya tiasa naék saluyu.

Nangtukeun kapasitas kauangan
Sakali kabutuhan barudak parantos ditangtoskeun, perhitungan kapasitas ngangkut beban dilakukeun pikeun kadua pihak. Itungan ieu nangtoskeun naha jalma anu dipertanggungjawabkeun pikeun pangropéa ngagaduhan kapasitas kauangan anu cekap pikeun tiasa mayar nafkah. Dina raraga nangtoskeun kapasitas kauangan jalma anu kedah mayar nafkah, penghasilan bersihna kedah ditangtoskeun heula. Pensiun murangkalih mangrupikeun penghasilan dasar, ngémutan sadaya sumber penghasilan, sapertos gajih, tunjangan sareng anggaran anu dipasihan budak.

Diskon perawatan
Indung anu parantos nyayogikeun alimony sareng anu parantos ngahubungan sareng murangkalih ogé bakal ngagaduhan biaya kanggo ngurus budak. Ieu kalebet biaya balanja, nyetir mundur-teras. Sacara prinsip, perséntase tangtu biaya dilebetkeun kana itungan

Jumlah persentase gumantung kana jumlah dinten anu kunjungan per minggu. Hiji indung anu rata-rata sadinten saminggu pikeun biaya perawatan kanggo murangkalih, contona contona diskon perawatan 15% sareng indung anu ngurus budak tilu dinten saminggu nampi 35% diskon perawatan.

Mawa kapasitas ngabandingkeun
Léngkah terakhir pikeun ngitung jangkungna dukungan anak nyaéta ngadamel persamaan beban. Dina persamaan ieu, biaya barudak dibagi antara anjeun sareng pasangan mitra anjeun saimbang kalayan hartosna dukungan. Kapasitas jalmi berhak pikeun diropéa dibandingkeun sareng kamampuan jalmi anu mayar pangropéa. Saatos éta, diskon perawatan mana wae bakal diterapkeun sareng disaluyukeun mana waé. Ruang lingkup dukungan didasarkeun pikeun pangrojong budak. Upami aya kénéh rohangan saenggeusna, hakim ogé tiasa nangtoskeun mitra alimony.

Naha anjeun hoyong terang kumaha kaayaan kauangan anjeun bakal ngurus cerai anjeun? Punten wartosan Law & More sareng babarengan kami tiasa nangtukeun sabaraha panjagaan anak anu anjeun kedah mayar atanapi nampi.

Rojongan anak

Ngarobih dukungan anak

Upami teu mungkin pikeun ngarobih alimony anak dina konsultasi sareng mitra anjeun, urang tiasa ngalebetkeun pamundut kanggo perobihan pikeun anjeun di pengadilan. Urang tiasa ngalakukeun ieu upami aya kaayaan anu dirobih atanapi upami, numutkeun anjeun, pangadilan ditangtukeun pangropéa dina tatanan aslina dumasarkeun inpormasi anu salah atanapi henteu lengkep.

Anjeun tiasa mikiran kaayaan di handap ieu, contona:

• mecat atanapi pangangguran
• ngaleupaskeun barudak
• pagawéan énggal atanapi béda
• kentong deui, ngahijina atanapi asup kana kemitraan anu kadaptar
• parobahan tina hubungan kontak

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka email:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
mr. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hoda[email dijaga]

Law & More B.V.