BUTUH ANAK DUKUNGAN PENGACARA?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

Dukungan budak

Naha anjeun sareng pasangan mitra anjeun gaduh murangkalih? Maka dukungan anak mangrupikeun bagian penting tina perjanjian finansial anu kedah dilakukeun nalika prosés cerai. Anak alimony nyaéta jumlah anu teu ngeureunkeun indung non-asuhan pikeun ngurus sareng dibina barudak.

Menu Gancang

Tingkat dukungan budak

Dina konsultasi, anjeun sareng pasangan pasangan anjeun tiasa satuju kana jumlah alimony anak. Perjanjian ieu bakal diturunkeun dina rencana parenting. Upami anjeun teu tiasa sumping ka kasepakatan sacara babarengan, salah saurang ahli hukum urang bakal ngabantosan anjeun. Urang tiasa ngabantosan sareng prosés badami, nangtoskeun jumlah alimony kanggo anak anjeun sareng ngadamel rencana parenting. Urang ngadamel tekad pangrojong anak ku ngadamel pangitungan pangropéa.

Hakim henteu ngan ukur ningali kaayaan kauangan panampi dukungan anak, tapi ogé dina kaayaan kauangan panyayunan alimony anak. Dina dasar kaayaan kadua, pangadilan teras bakal nangtukeun jumlah alimony anak.

Anu peryogi pangacara cerai?

Unggal bisnis unik. Éta sababna anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun bisnis anjeun.

Kami gaduh pendekatan pribadi sareng urang damel babarengan sareng anjeun nuju solusi anu cocog.

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Cicing nyalira

Cicing nyalira

Pengacara perusahaan urang tiasa ngira-ngira perjanjian sareng masihan nasihat ngeunaan aranjeunna.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Ngitung dukungan anak

Itungan pangropéa mangrupikeun itungan anu rada rumit sabab seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun. Law & More bakal bagja ngalaksanakeun pangitungan pangropéa pikeun anjeun.

Nangtukeun kabutuhan
Mimiti, kabutuhan barudak kedah ditangtoskeun. Éta dumasarkeun kana penghasilan sakumaha anu sateuacan sateuacan cerai. Upami aya biaya khusus, sapertos sakola internasional atanapi perawatan murangkalih, biaya tiasa naék saluyu.

Nangtukeun kapasitas kauangan
Sakali kabutuhan barudak parantos ditangtoskeun, perhitungan kapasitas ngangkut beban dilakukeun pikeun kadua pihak. Itungan ieu nangtoskeun naha jalma anu dipertanggungjawabkeun pikeun pangropéa ngagaduhan kapasitas kauangan anu cekap pikeun tiasa mayar nafkah. Dina raraga nangtoskeun kapasitas kauangan jalma anu kedah mayar nafkah, penghasilan bersihna kedah ditangtoskeun heula. Pensiun murangkalih mangrupikeun penghasilan dasar, ngémutan sadaya sumber penghasilan, sapertos gajih, tunjangan sareng anggaran anu dipasihan budak.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara dukungan Anak kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Diskon perawatan
Indung anu parantos nyayogikeun alimony sareng anu parantos ngahubungan sareng murangkalih ogé bakal ngagaduhan biaya kanggo ngurus budak. Ieu kalebet biaya balanja, nyetir mundur-teras. Sacara prinsip, perséntase tangtu biaya dilebetkeun kana itungan

Jumlah persentase gumantung kana jumlah dinten anu kunjungan per minggu. Hiji indung anu rata-rata sadinten saminggu pikeun biaya perawatan kanggo murangkalih, contona contona diskon perawatan 15% sareng indung anu ngurus budak tilu dinten saminggu nampi 35% diskon perawatan.

Mawa kapasitas ngabandingkeun
Léngkah terakhir pikeun ngitung jangkungna dukungan anak nyaéta ngadamel persamaan beban. Dina persamaan ieu, biaya barudak dibagi antara anjeun sareng pasangan mitra anjeun saimbang kalayan hartosna dukungan. Kapasitas jalmi berhak pikeun diropéa dibandingkeun sareng kamampuan jalmi anu mayar pangropéa. Saatos éta, diskon perawatan mana wae bakal diterapkeun sareng disaluyukeun mana waé. Ruang lingkup dukungan didasarkeun pikeun pangrojong budak. Upami aya kénéh rohangan saenggeusna, hakim ogé tiasa nangtoskeun mitra alimony.

Naha anjeun hoyong terang kumaha kaayaan kauangan anjeun bakal ngurus cerai anjeun? Punten wartosan Law & More sareng babarengan kami tiasa nangtukeun sabaraha panjagaan anak anu anjeun kedah mayar atanapi nampi.

Rojongan anakNgarobih dukungan anak

Upami teu mungkin pikeun ngarobih alimony anak dina konsultasi sareng mitra anjeun, urang tiasa ngalebetkeun pamundut kanggo perobihan pikeun anjeun di pengadilan. Urang tiasa ngalakukeun ieu upami aya kaayaan anu dirobih atanapi upami, numutkeun anjeun, pangadilan ditangtukeun pangropéa dina tatanan aslina dumasarkeun inpormasi anu salah atanapi henteu lengkep.

Anjeun tiasa mikiran kaayaan di handap ieu, contona:

  • mecat atanapi pangangguran
  • panyabutan barudak
  • anyar atanapi béda pagawéan
  • nikah deui, cohabitate atawa asupkeun kana partnership didaptarkeun
  • parobahan susunan kontak

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.