PERLU BANTUAN NU TAMATKEUN KOMPUTER ALIMONY?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

Mitra Alimony

Naha anjeun atanapi pasangan anjeun henteu ngagaduhan panghasilan anu cukup pikeun cicing saatos cerai? Lajeng pasangan anu sanés ngagaduhan kawajiban pikeun ngaji sareng mantan ka pasangan.

Menu Gancang

Iraha anjeun nampi hak alim ti urut pasangan anjeun?

Sacara prinsip, anjeun ngagaduhan hak pikeun alimony pasangan upami, sabada cerai, anjeun teu ngagaduhan panghasilan anu cekap pikeun ngadukung diri. Biasa anjeun hirup dina waktos pernikahanna bakal dipertimbangkeun pikeun ngabedakeun yén anjeun berhak pikeun ngayakeun alimony. Dina prakna, salah sahiji mitra dua bakal nampi hak pikeun alimony. Dina kalolobaan kasus ieu mangrupikeun awéwé, utamina upami anjeunna kantos tanggung jawab pikeun pangasuh rumah tangga sareng murangkalih. Dina kasus éta, awéwé sering teu ngagaduhan panghasilan atanapi panghasilan terbatas ti padamelan part-time. Dina kaayaan anu lalaki parantos ngalaksanakeun peran 'salaki rumah tangga' sareng awéwé parantos damel karir, manusa tiasa dina prinsipna ngaku pasangan alimony.

Anu peryogi pangacara cerai?

Unggal bisnis unik. Éta sababna anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun bisnis anjeun.

Kami gaduh pendekatan pribadi sareng urang damel babarengan sareng anjeun nuju solusi anu cocog.

A cerai jaman susah. Kami ngabantosan anjeun ngalangkungan sadayana prosés.

Cicing nyalira

Cicing nyalira

Pengacara perusahaan urang tiasa ngira-ngira perjanjian sareng masihan nasihat ngeunaan aranjeunna.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Tingkat mitra pasangan

Dina konsultasi, anjeun sareng pasangan mitra anjeun tiasa satuju ngeunaan jumlah mitrocor pasangan. Upami anjeun teu tiasa ngahontal kasepakatan sacara babarengan, salah saurang ahli hukum urang bakal bagja ngabantosan anjeun. Henteu ngan ukur urang tiasa ngabantosan anjeun dina prosés rundingan, tapi urang ogé tiasa nangtoskeun jumlah alimony pasangan pikeun anjeun. Urang ngalakukeun ieu ku cara ngitung pangropéa.

Hakim henteu ngan ukur ningali kaayaan kauangan panampi diropéa, tapi ogé dina kaayaan kauangan tina pamaliharaan anu dirawat. Dina dasar kaayaan dua, pangadilan bakal nangtukeun naha salah sahiji anjeun berhak nampi alimony sareng, upami kitu, jumlah alimony. Dina sababaraha kasus, mungkin yén anjeun kanyataanna dijudulan pikeun pangropéa pasangan, tapi éta rinci ngeunaan kauangan mantan mitra anjeun nunjukkeun yén anjeunna ngan ukur tiasa mayar alimony pasangan.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Ahli hukum cerai kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More Photo

Ngitung pangropéa

Itungan pangropéa mangrupikeun itungan anu rada rumit sabab seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun. Law & More bakal bagja ngalaksanakeun itungan pasangan alimony pikeun anjeun.

Nangtukeun kabutuhan
Jumlah alimony pasangan gumantung kana kabutuhan jalma anu nampi alimony sareng dina kapasitas jalmi anu kedah mayar. Dina raraga nangtukeun kaperluan panampi alimony, standar sahanteuna 60% tina panghasilan kulawarga bersih ngirangan biaya anak puniki.

Nangtukeun kapasitas kauangan
Perhitungan kapasitas beban anu dilakukeun pikeun dua pihak. Itungan ieu nangtukeun naha jalma anu tanggung jawab diropéa gaduh kapasitas kauangan cekap pikeun tiasa mayar alimony. Dina raraga nangtukeun kapasitas kauangan jalmi anu kedah mayar alimony, panghasilan bersih na kedahna ditetepkeun heula. Pembayar alimony mimiti kedah nawiskeun sajumlah biaya tina panghasilan ieu. Ieu mangrupikeun biaya anu kudu diurus ku mayar pikeun meunteunkeun biaya (biaya).

Mawa kapasitas ngabandingkeun
Tungtungna, ngabandingkeun kapasitas beban anu kedah dilakukeun. Bandingkeun ieu dipaké pikeun ngitung jumlah pangropéa anu pihak-pihakna ngagaduhan kabébasan kauangan anu sami. Ruang lingkup kreditor pangropéa dibandingkeun sareng ruang lingkup pangropéa pangropéa. Gagasan di balik ieu nyaéta yén kreditor pangropéa henteu kedah janten dina kauangan anu langkung saé tibatan pangropéa pangropéa salaku hasil pamayaran pangropéa.

Naha anjeun hoyong terang naon kaayaan finansial anjeun bakal saatos cerai anjeun? Hubungan Law & More sareng urang tiasa damel sareng anjeun pikeun nangtukeun sabaraha alimony anu anjeun kedah mayar atanapi nampi.

Ngarobih

Upami anjeun hoyong unilaterally ngabatalkeun atanapi ngarobih alimony pasangan, ieu kedah dilakukeun ngaliwatan pangadilan. Kami tiasa ngalebetkeun pamundut parobahan di pengadilan atas nama anjeun. Pangadilan tiasa ngarobih alimony pasangan, nyaéta nambahan, turun atanapi disetél ka nol. Numutkeun hukum, kedah aya janten 'parobahan kaayaan'. Upami pangadilan mendakan yén teu aya parobihan kaayaan, pamundut anjeun moal dibales. Konsep ieu sanésna dijelaskeun dina hukum na ku kituna tiasa merhatikeun rupa-rupa kaayaan. Dina prakna, ieu sering nyababkeun parobahan kaayaan finansial ti salah sahiji mitra.

Nutupan pasangan alimony
Kewajiban mayar pasangan alimony tiasa berakhir dina kaayaan ieu:

  • dina acara maot anjeun atanapi urut pasangan anjeun;
  • lamun periode maksimum pangropéa ditangtukeun ku pangadilan geus kadaluwarsa;
  • lamun jalma anu narima pangropéa nikah deui, asup kana partnership didaptarkeun atawa mimitian hirup babarengan;
  • lamun kaayaan finansial geus robah sarta jalma anu narima pangropéa bisa nyieun hirup keur dirina

Pengacara cerai kami gaduh pengetahuan hukum boh kulawarga sareng cara pangusaha wirausaha, sahingga saé disimpen pikeun masihan anjeun pitulung hukum sareng pajeg dina kasus ieu. Naha anjeun peryogi pengacara cerai? Hubungan Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.