Seueur pabrik pabrik sareng énérgi anu ageung ngaluarkeun gas rumah kaca sapertos CO2. Nuju kana Kyoto Protocol sareng Konvénsi Iklim, dagang émisi dianggo pikeun ngirangan émisi gas rumah kaca sapertos industri sareng séktor énergi.

PERLU PERHATOSAN GURU?
JANGAN HENTI

Émisi dagang (Hukum énergi)

Seueur pabrik pabrik sareng énérgi anu ageung ngaluarkeun gas rumah kaca sapertos CO2. Nuju kana Kyoto Protocol sareng Konvénsi Iklim, dagang émisi dianggo pikeun ngirangan émisi gas rumah kaca sapertos industri sareng séktor énergi. Perdagangan émisi di Walanda diatur ku sistem perdagangan émisi Éropa, EU ETS. Dina EU ETS, wates hak émisi parantos kabentuk na sami sareng jumlah émisi CO2. Watesan ieu diturunkeun tina udagan réduksi anu énggal EU ngahontal sareng mastikeun yén émisi sadaya perusahaan dina émosi dagang teu ngaleuwihan target anu dipasang.

Menu Gancang

Iuran émisi

Perusahaan anu milu dina skéma dagang émisi nampi jumlah tunjangan pelepasan gratis taunan. Hal ieu diitung sabagéan dina tingkat produksi saméméhna sareng benchmarks pikeun efisiensi CO2 prosés produksi perusahaan. Iuran émisi masihan unggal perusahaan hak pikeun kaluar sababaraha jumlah gas rumah kaca sareng ngagambarkeun 1 ton émisi CO2. Naha perusahaan anjeun cocog pikeun alokasi hak émisiasi? Maka penting pikeun ngitung sabaraha CO2 perusahaan anjeun kaluar unggal taun pikeun nampi jumlahna hak émisi énggal. Hal ieu kusabab unggal taun, unggal perusahaan kedah nyerah jumlah épisi émisi anu sami sabab na dipancarkeun dina ton gas rumah kaca.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Kaahlian urang dina hukum énergi

Gambar Zonne energie

Tanaga surya

Urang difokuskeun hukum tanaga anu fokus kana tanaga angin sareng surya

Hukum lingkungan

Hukum lingkungan

Duanana hukum Walanda sareng Éropa dilarapkeun kana hukum lingkungan. Hayu urang ngawartosan sareng mamatahan anjeun

Gambar Emmisierechten / emmisiehandel

Hukum énergi

Naha anjeun mésér, nganteurkeun atanapi ngahasilkeun énergi? Law & More masihan pitulung hukum

Gambar Energieproducent

Produser énergi

Naha anjeun dina kaayaan énergi Kami ahli senang ngabantosan anjeun

"Kuring hayang
pikeun gaduh pengacara anu
sok siap kuring,
komo dina akhir minggu ”

Émosi dagang

Perusahaan anu ngaluarkeun langkung tina gas rumah kaca ti éta kalayan tunjangan émisi nyerah résiko anu didenda. Naha ieu perkara kanggo perusahaan? Upami kitu, anjeun tiasa mésér tunjangan émisi tambahan supados henteu ngahukum denda. Anjeun ngan ukur tiasa mésér tunjangan émisi tambahan ti, contona, padagang dina hak émisi sapertos bank, investor atanapi agén dagang, tapi anjeun ogé tiasa kéngingkeun éta di lélang. Nanging, éta ogé tiasa janten pasualan yén perusahaan anjeun ngaluarkeun gas-gas rumah kaca anu langkung saé sareng saéngga tunjangan émisi. Dina kasus éta, anjeun tiasa milih pikeun ngamimitian tunjangan émisi ieu. Sateuacan anjeun tiasa meryogikeun tunjangan émisi, akun di Pendaptaran EU dimana tunjangan perenahna kedah dibuka. Ieu sabab EU sareng / atanapi PBB hoyong ngadaptar sareng mariksa unggal transaksi.

Ijin émisi

Ijin émisi

Sateuacan anjeun tiasa milu dina skéma dagang émisi, perusahaan anjeun kedah ngagaduhan ijin anu leres. Barina ogé, perusahaan-perusahaan di Walanda henteu kénging-énggal ngaluarkeun gas rumah kaca sareng, upami aranjeunna turun dina lingkup UU Manajemén Lingkungan, kedah nerapkeun ijin émisi ti Otoritas Walanda émisi (NEa). Supaya cocog pikeun idin émisi, perusahaan anjeun kedah nyetél rencana monitoring sareng parantos disatujuan ku NEa. Upami rencana ngawaskeun anjeun disatujuan sareng ijin édisi parantos dipasihkeun, anjeun teras kedah tetep rencana ngawaskeun dugi ka dokumen éta nunjukkeun kaayaan anu saleresna. Anjeun ogé diwajibkeun ngalebetkeun laporan édisi anu diverifikasi taunan ka NEa sareng ngalebetkeun data tina laporan émisi kana daptar Acingan Perdagangan CO2.

Naha usaha anjeun urusan dagang sareng émisi dagang sareng anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan hal ieu? Atanapi anjeun badé ngabantosan aplikasi pikeun ijin émisi? Dina kadua kasus anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Spésialis kami museurkeun kana dagang émisi sareng terang kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 tina e-mail na eu-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl