Salaku perusahaan, anjeun tiasa ngadangu hukum lingkungan upami anjeun kedah padamelan gas, pembuangan bahan limbah atanapi kontaminasi taneuh atanapi cai. Anjeun ogé kedah matuh rencana zoning sareng idin lingkungan. Nalika éta ngalakukeun tindakan undang-undang umum, anjeun ogé tiasa mikirkeun émisi amonia ku kebon peternakan. Pamaréntah nyobian nyegah polusi sareng ngajagi kualitas taneuh, hawa sareng cai ku cara undang-undang lingkungan.

MENYANGKEUN UNDANG UNDANG-UNDANG?
DAPATKEUN DI KONTAK DENGAN LAW & MORE

Hukum lingkungan

Salaku perusahaan, anjeun tiasa ngadangu hukum lingkungan upami anjeun kedah padamelan gas, pembuangan bahan limbah atanapi kontaminasi taneuh atanapi cai. Anjeun ogé kedah matuh rencana zoning sareng idin lingkungan. Nalika éta ngalakukeun tindakan undang-undang umum, anjeun ogé tiasa mikirkeun émisi amonia ku kebon peternakan. Pamaréntah nyobian nyegah polusi sareng ngajagi kualitas taneuh, hawa sareng cai ku cara undang-undang lingkungan. Perda ieu ditumpukeun contona dina UU Manajemén Lingkungan, Udisi Umum UU pikeun Hukum Lingkungan sareng ti saprak 2021 dina UU Hukum Lingkungan. Penegak hukum lingkungan ieu lumangsung dina hukum administrasi Walanda, hukum kriminal sareng sipil. Inspektorat ti Kementerian Perumahan, Perencanaan spasial sareng Lingkungan (VROM) mariksa sareng mariksa perusahaan pikeun patuh kana undang-undang sareng peraturan ieu.

Menu Gancang

Anjeun tiasa ngahubungan Law & More pikeun inpormasi anu langkung lengkep ihwal:

• Perda kagiatan konstruksi sareng industri
• Perlindungan alam sareng bentang
• Perencanaan spasial sareng kawijakan propinsi
• idin lingkungan sareng rencana zoning
• Tanggung jawab Lingkungan

Naha anjeun hoyong inpormasi hukum ngeunaan topik ieu? Anjeun tiasa ngahubungan kami kanggo saran sah sareng bantuan hukum pikeun sadaya patarosan lingkungan sareng masalah anjeun. Mungkin ogé pikeun ngamimitian prosés hukum pikeun perusahaan anjeun. Pengacara lingkungan kami siap ngajawab patarosan anjeun.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Kaahlian urang dina hukum énergi

Tanaga surya

Tanaga surya

Urang difokuskeun hukum tanaga anu fokus kana tanaga angin sareng surya

Hukum énergi

Hukum énergi

Duanana hukum Walanda sareng Éropa dilarapkeun kana hukum énergi. Hayu urang ngawartosan sareng mamatahan anjeun

Hak émisi dagang / émisi dagang

Hak émisi dagang / émisi dagang

Naha anjeun milarian spesialis ngeunaan dagang émisi? Kami resep ngabantosan anjeun salajengna!

Produser énergi

Produser énergi

Naha anjeun dina kaayaan énergi Kami ahli senang ngabantosan anjeun

"Kuring hayang
pikeun gaduh pengacara anu
sok siap kuring,
komo dina akhir minggu ”

Aturan lingkungan pikeun perusahaan anjeun

Hukum lingkungan mana anu dilarapkeun ka perusahaan anjeun sareng naha anjeun kedah ngurus Perumahan Menteri, Perencanaan Spatial sareng Lingkungan, gumantung kana dimana perusahaan anjeun gaduh dampak kana lingkunganana. Di Walanda, tilu kategori perusahaan didefinisikeun dina kontéks ieu:

Kategori A: perusahaan dina kategori ieu ngagaduhan pangaruh sahenteuna kana lingkungan. Perusahaan di kategori ieu diwangun khusus dina kantor, bank sareng taman TKI sareng sahenteuna sahenteuna dampak dina hukum lingkungan. Perusahaan sapertos henteu kedah ngalamar idin lingkungan pikeun kagiatanana, sareng aranjeunna henteu kedah ngalaporkeun Kaputusan Aktipitas.

Kategori B: perusahaan anu ngagaduhan dampak anu signifikan dina lingkungan disimpen dina kategori B. Kanggo kagiatan bisnisna, sapertos percetakan karya sareng cuci mobil sareng perbaikan, aranjeunna diperyogikeun ngalaporkeun Kaputusan Aktipitas. Bewara ieu tiasa waé nerapkeun aplikasi taneuh anu terkontaminasi, deposit sareng transportasi limbah atanapi kajadian anu henteu biasa. Dina sababaraha kasus, idin lingkungan kawates (OBM) ogé kedah diterapkeun.

Kategori C: perusahaan dina kategori ieu, upamana perusahaan metalworking, gaduh pangaruh anu ageung kana lingkunganana. Kategori ieu ogé mangrupikeun kawajiban pikeun nyayogikeun inpormasi dumasar kana Kegiatan Kaputusan. Salaku tambahan, perusahaan ieu ogé kudu nerapkeun ijin lingkungan pikeun kagiatan bisnis. Pengacara hukum lingkungan Law & More tiasa nangtukeun mana kategori perusahaan anjeun didaptarkeun sareng mana kawajiban anjeun kedah patuh. Anjeun ogé tiasa ngaharepkeun pitulung ti kami pikeun ngalamar idin lingkungan atanapi dina méré béwara ngeunaan Kegiatan Kaputusan.

Ijin lingkungan

Undertakings dina kategori C kedah nerapkeun ijin lingkungan. Tanpa idin ieu, dilarang ngamimitian, ngarobih atanapi ngajalankeun hiji pendirian. Kaayaan di handap ieu kedah dicumponan sateuacan idin lingkungan:

• kedah aya pendirian Wm;
• Wm-yayasanna kedah diangkat dina UU Pemisahan Lingkungan (Providence Umum).

Numutkeun kana Lingkungan Manajemén Lingkungan, Wm-ngadegna dianggap aya upami ngadegna paduli hiji perusahaan (atanapi upami ukuran perusahaan), kagiatan éta di salah sahiji lokasi sareng sahenteuna sahenteuna genep bulan (atanapi rutin mulih deui ka lokasi anu sami) sareng kagiatan ieu kalebet dina Lampiran I tina Perda Hukum Lingkungan.

Hukum lingkungan

Tés lingkungan diémutan kawates lingkungan (OBM)

Perusahaan kedah ngalamar hiji OBM pikeun dua jinis kagiatan:

• kagiatan dimana otoritas kompeten kedah menilai naha kagiatan éta cocog pikeun kaayaan lokal;
• kagiatan dimana penilaian dampak lingkungan wajib. Penilaian sapertos kitu museurkeun khususna dina kamungkinan ngarugikeun dina lingkungan.

Aktivitas tiasa kalebet ngadamel perusahaan, tapi ogé ngajadikeun parobihan. Mungkin ogé yén dua OBM diwajibkeun pikeun hiji perusahaan. Nalika anjeun nerapkeun OBM kanggo kagiatan anu tangtu, otoritas kompeten, biasana kotamadya, bakal pariksa kagiatan anu dimaksud sateuacana ngamimitian kagiatan. Ieu bakal nyababkeun otorisasi atanapi panolakan.

Act Perencanaan Lingkungan

UU ieu parantos diadopsi ku parlemén sareng diperkirakeun tiasa dilaksanakeun dina taun 2021. Kontribusi utama UU Lingkungan mangrupikeun kompilasi sagala rupa undang-undang anu aya pikeun ngadamel panerapan ngeunaan hukum lingkungan anu langkung transparan sareng ramah. Pengacara anu Law & More tiasa mamatahan anjeun ngeunaan hukum peralihan sareng perobihan anu mungkin pikeun aplikasi perusahaan anjeun.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 tina e-mail na eu-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, ngajengkeun di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl