BUTUH ACARA Éropa (EU)?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Hukum Éropa (EU)
/

Hukum Éropa (EU)

Belanda mangrupikeun kaayaan anggota Uni Éropa. Dina loba widang, hukum Walanda asalna tina panerapan Éropa. Ogé, panerapan EU tiasa langsung diterapkeun dina jero Walanda. Hasilna ieu, aya kasempetan anu ageung pikeun usaha anu disérépkeun sareng panerapan EU.

Dina Uni Éropa, opat kabébasan diadegkeun: gerakan bébas tina jalma, barang, jasa sareng ibukota. Nagara henteu kéngingkeun ngaganggu kana diskriminatif. Opat kabebasan ieu dijéntrékeun ogé dumasar kana arahan sareng peraturan anu béda. Law & More tiasa mamatahan anjeun naha patarosan ditaroskeun ngeunaan hal-hal panggunaan arahan sareng peraturan atanapi perkawis hubungan antara hukum Walanda sareng UU EU.

Salajengna, usaha teu diidinan pikeun ngawatesan, ngaganggu atanapi memalsukan persaingan dina Uni Éropa. Kesepakatan sareng pesaing sareng perjanjian agénsi sareng distribusi kedah diteliti, pikeun nyegah ngalanggar hukum panerapan EU. Éta spesialis di Law & More gaduh pengetahuan up-to-date ngeunaan panerapan EU; aranjeunna tiasa ngabantosan dina nyusun kontrak sareng lembaga cara sah. Tim kami ogé aya dina jasa anjeun nalika anjeun nganyahokeun panyawat anu ageung atanapi ngahiji dina panerapan EU anu kalibet.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental 

Tim ti Law and More pro-aktip mikirkeun ngeunaan solusi pikeun klienna sareng bakal katingali saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana ngeunaan inti pikeun masalah sareng tackle éta éfisién. Kusabab mental urang anu henteu bohong sareng mangtaun-taun pangalaman, para klien tiasa ngandelkeun kasabaran anu caket sareng dukungan hukum anu efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.