Hukum Éropa (EU)

Belanda mangrupikeun kaayaan anggota Uni Éropa. Dina loba widang, hukum Walanda asalna tina panerapan Éropa. Ogé, panerapan EU tiasa langsung diterapkeun dina jero Walanda. Hasilna ieu, aya kasempetan anu ageung pikeun usaha anu disérépkeun sareng panerapan EU.

Dina Uni Éropa, opat kabébasan diadegkeun: gerakan bébas tina jalma, barang, jasa sareng ibukota. Nagara henteu kéngingkeun ngaganggu kana diskriminatif. Opat kabebasan ieu dijéntrékeun ogé dumasar kana arahan sareng peraturan anu béda. Law & More tiasa mamatahan anjeun naha patarosan ditaroskeun ngeunaan hal-hal panggunaan arahan sareng peraturan atanapi perkawis hubungan antara hukum Walanda sareng UU EU.

Salajengna, usaha teu diidinan pikeun ngawatesan, ngaganggu atanapi memalsukan persaingan dina Uni Éropa. Kesepakatan sareng pesaing sareng perjanjian agénsi sareng distribusi kedah diteliti, pikeun nyegah ngalanggar hukum panerapan EU. Éta spesialis di Law & More gaduh pengetahuan up-to-date ngeunaan panerapan EU; aranjeunna tiasa ngabantosan dina nyusun kontrak sareng lembaga cara sah. Tim kami ogé aya dina jasa anjeun nalika anjeun nganyahokeun panyawat anu ageung atanapi ngahiji dina panerapan EU anu kalibet.

Teuing mental

Tim ti Law and More pro-aktip mikirkeun ngeunaan solusi pikeun klienna sareng bakal katingali saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana ngeunaan inti pikeun masalah sareng tackle éta éfisién. Kusabab mental urang anu henteu bohong sareng mangtaun-taun pangalaman, para klien tiasa ngandelkeun kasabaran anu caket sareng dukungan hukum anu efisien.

kontak

Upami aya patarosan timbul atanapi upami anjeun gaduh masalah ngeunaan UU Éropa, atos ngahubungi mr. Tom Meevis, pengacara di Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl, or mr. Maxim Hodak, lawyer at Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl, or call +31 (0)40-3690680.