Nalika tinggal sareng damel di Walanda, anjeun salaku expat tiasa nyilangan sababaraha masalah hukum. Barina ogé, hukum Walanda rumit sareng ngalangkungan rupa-rupa yurisdiksi anu sering ngontrak atanapi simpang.

AYA DINANG KANA DI DISPUTE DI NETHERLANDS?
kontak LAW & MORE

Jasa ékspor

Nalika tinggal sareng damel di Walanda, anjeun salaku expat tiasa nyilangan sababaraha masalah hukum. Barina ogé, hukum Walanda rumit sareng ngalangkungan rupa-rupa yurisdiksi anu sering ngontrak atanapi simpang. Salaku conto, pikeun expat, sababaraha patarosan hukum tiasa timbul dina widang:

keuna ku hukum. Iraha tuan tanah, contona, ngeureunkeun nyéwa anjeun atanapi anjeun nolak perjanjian mésér salaku mésér? Kaayaanana (tambahan) kaayaan dihubungkeun sareng kontrak expat anjeun sareng naon hartosna?
Hukum pagawean. Kumaha upami anjeun kedah nganyahokeun panyakit? Salaku expat, anjeun ngagaduhan hak pikeun pamayaran pamayaran atanapi benefit pangangguran? Naha panyabutan pamecat Belanda dilarapkeun dina kasus anjeun nalika anjeun parantos padu?
Hukum tanggung jawab. Saha anu nanggung jawab lamun perjanjian anu dilanggar? Saha anu anjeun tiasa nanggungjawaban tanggung jawab nalika kacilakaan anu aya hubunganana? Sareng anjeun pribadi nanggung jawab upami jalma anu sanés ngaruksak akibat tina lampah anjeun?
Hukum imigrasi. Naha anjeun peryogi ijin tempatna cicing atanapi damel di Walanda? Sareng upami kitu, kaayaan naon anu anjeun kedah nyumponan? Sareng naon akibat tina pangangguran pikeun idin tinggal anjeun atanapi henteu?

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Naon patarosan hukum atanapi yurisdiksi anjeun kaayaan, penting pikeun anjeun sadar kana posisi hukum anjeun. Barina ogé, anjeun moal hoyong nyanghareupan kejutan (saatos). Law & More ngabogaan tim khusus ahli hukum anu seueur bahasa anu ahli dina hukum kontrak, hukum tanggung jawab, kuli sareng hukum imigrasi sareng tiasa nginpokeun ka anjeun ngeunaan posisi hukum anjeun. Salaku tambahan, aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyetak sareng mariksa kontrak atanapi ngalamar idin tinggal anjeun. Dupi anjeun milarian yurisdiksi sanés? Lajeng tingali halaman kaahlian urang, anu daptar sadaya yurisdiksi urang.

Jasa ékspor

Naha anjeun aya pasengketa di Walanda? Ogé salajengna Law & More nyaéta pikeun anjeun. Nalika pihak-pihak aya dina kaayaan konflik, bade pangadilan umum mangrupikeun énggal-énggal jalan. Nanging, cara ngagawe hukum henteu salawasna nawiskeun solusi anu pangsaéna sareng konflik antara pihak-pihak tiasa kabéréskeun langkung saé sareng langkung éfisién ku cara sanés, contona ngaliwatan mediasi. Pokrol kami ngabantosan anjeun ti mimiti tahap ka tahap akhir sengketa na. Dina ngalakukeun éta, aranjeunna ngadamel perkiraan sadinten ngeunaan resiko sareng kasempetan sateuacanna. Dina dua kasus, Law & MorePengacara maka dumasar kana karyana dina strategi anu saé anu parantos ditangtoskeun sasarengan sareng anjeun.

Naha anjeun ngagaduhan masalah hukum di Walanda, sareng anjeun hoyong ningali éta atos dipecahkeun? Punten wartosan Law & More. Dimana paling ahli hukum ngan ukur nawiskeun légal sareng pandangan kritis, Law & Moreahli hukum nawiskeun hal tambahan. Salian ti kanyaho urang ngeunaan hukum Walanda (prosedural), urang gaduh pangalaman internasional anu lega. Kantor kami sanés ngan ukur internasional ngeunaan lingkup sareng sifat jasa na, tapi ogé ngeunaan kisaran canggih lokal sareng internasional. Kusabab kitu urang di Law & More ngartos tangtangan expats anu dihadapi sareng tiasa ngabantosan anjeun saatos-gancang ngaliwatan pendekatan anu praktis sareng pribadi.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl