BUTUH ACARA Bisnis Kulawarga?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Bisnis Kulawarga
/

Pengacara Bisnis Kulawarga

Law & More ngagaduhan pangaweruh anu mendalam sareng pangalaman dina naséhat sareng ngabantosan bisnis anu diurus pamilik dina basa Walanda sareng internasional. Salila sababaraha taun kami ngembangkeun pamahaman anu mendorong naon anu mendorong bisnis kulawarga Walanda sareng internasional sareng nyayogikeun naséhat hukum hukum sareng pajak pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngaidentipikasi sareng ngahontal tujuanna.

Kami mamatahan ngeunaan hal-hal perlindungan aset sareng kumaha carana ngajagi usaha pikeun ngalawan perumahan pajeg sareng résiko kauangan, kalebet teu diwatesan dina mitigasi dampakna.

Law & More aktip naroskeun kana milih struktur anu paling cocog sareng efisien pajak pikeun usaha kulawarga naha sacara internasional atanapi di jero Walanda nganggo skala komprehensif Walanda sareng pilihan perusahaan multijurisdictional anu sayogi.

Kami terampil dina urusan sengketa sareng perselisihan hukum sareng konflik antara anggota kulawarga, pemegang saham sareng manajemén, ahli waris, sareng wali.

Profesional urang mamatahan kana ngajual bisnis bari ngawatesan paparan kana pajeg pajeg Walanda.

Pangacara bisnis kulawarga urang siap pikeun anjeun

Unggal perusahaan unik. Ku alatan éta, anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun perusahaan anjeun.

Upami éta dugi ka éta, kami ogé tiasa ngagugat anjeun. Kontak kami pikeun kaayaan.

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Ahli hukum Usaha Kulawarga kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More Photo

Subsidi

Bantuan pemberian subsidi hartosna anjeun ngagaduhan hak pikeun kauangan sumberdaya ti badan administratif pikeun tujuan pembiayaan kagiatan anu tangtu. Pemberian subsidi sok gaduh dasar anu sah. Salian nyetél aturan, subsidi ogé alat anu dianggo pamaréntah. Ku cara kieu, pamaréntah ngarangkeun kalakuan anu dipikahoyong. Subsidi sering kaayaan kana kaayaan. Kaayaan ieu tiasa dipariksa ku pamaréntah pikeun ningali upami aranjeunna nuju dicumponan.

Seueur organisasi gumantung kana subsidi. Nanging dina praktékna sering kajadian yén subsidi ditarik ku pamaréntah. Anjeun tiasa mikiran kaayaan Pamarentah anu motong deui. Perlindungan hukum ogé sayogi ngalawan kaputusan panyabutan. Ku ngabantosan ditarikna dana, anjeun tiasa, dina sababaraha kasus, mastikeun yén hak anjeun ka subsidi diropéa. Naha anjeun ragu lamun subsidi anjeun ditarik hukum sacara sah atanapi naha anjeun gaduh patarosan sanés ngeunaan subsidi pamaréntahan? Teras gratis pikeun ngahubungi ahli hukum administratif Law & More. Kami bakal resep mamatahan anjeun dina patarosan ngeunaan subsidi pamaréntah.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.