Law & More ngagaduhan pangaweruh anu mendalam sareng pangalaman dina naséhat sareng ngabantosan bisnis anu diurus pamilik dina basa Walanda sareng internasional. Salila sababaraha taun kami ngembangkeun pamahaman anu mendorong naon anu mendorong bisnis kulawarga Walanda sareng internasional sareng nyayogikeun naséhat hukum hukum sareng pajak pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngaidentipikasi sareng ngahontal tujuanna.

DUTCH AND PERNIAGAAN KELUARAS ANTARABANGSA
kontak LAW & MORE

Usaha Kulawarga Walanda sareng Internasional

Law & More ngagaduhan pangaweruh anu mendalam sareng pangalaman dina naséhat sareng ngabantosan bisnis anu diurus pamilik dina basa Walanda sareng internasional. Salila sababaraha taun kami ngembangkeun pamahaman anu mendorong naon anu mendorong bisnis kulawarga Walanda sareng internasional sareng nyayogikeun naséhat hukum hukum sareng pajak pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngaidentipikasi sareng ngahontal tujuanna.

Kami mamatahan ngeunaan hal-hal perlindungan aset sareng kumaha carana ngajagi usaha pikeun ngalawan perumahan pajeg sareng résiko kauangan, kalebet teu diwatesan dina mitigasi dampakna.

Law & More aktip naroskeun kana milih struktur anu paling cocog sareng efisien pajak pikeun usaha kulawarga naha sacara internasional atanapi di jero Walanda nganggo skala komprehensif Walanda sareng pilihan perusahaan multijurisdictional anu sayogi.

Kami terampil dina urusan sengketa sareng perselisihan hukum sareng konflik antara anggota kulawarga, pemegang saham sareng manajemén, ahli waris, sareng wali.

Profesional urang mamatahan kana ngajual bisnis bari ngawatesan paparan kana pajeg pajeg Walanda.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

Jasa tina Law & More

Hukum Perusahaan

hukum perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Béja ti standar

Pengacara interim

Peryogi pengacara samentawis? Nyayogkeun dukungan hukum anu cekap pikeun Law & More

nyarankeun

Hukum imigrasi

Urang nganyahokeun urusan-masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal, nundung sareng alien

Perjangjian pemegang saham

hukum bisnis

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl