Sakapeung anjeun kedah nganyahokeun masalah sah dina hukum undang-undang kulawarga. Masalah hukum anu paling umum dina prakték hukum kulawarga nyaéta cerai. Inpormasi anu langkung lengkep ihwal cara cerai sareng ahli hukum cerai urang tiasa dipendakan dina halaman cerai urang. Salian cerai, anjeun ogé tiasa mikir, contona, pangakuan anak anjeun, panolakan indungna, meunangkeun hak asuh barudak anjeun atanapi prosés nyoko…

THE LAWYERS KELUARGA AT LAW & MORE
RASA NU NGEUWANG NUNGGUH POKOK? INGIN HUBUNGAN US

Pengacara kulawarga

Sakapeung anjeun kedah nganyahokeun masalah sah dina hukum undang-undang kulawarga. Masalah hukum anu paling umum dina prakték hukum kulawarga nyaéta cerai.

Menu Gancang

Inpormasi anu langkung lengkep ihwal cara cerai sareng ahli hukum cerai urang tiasa dipendakan dina halaman cerai urang. Salian cerai, anjeun ogé tiasa mikir, contona, pangakuan anak anjeun, panolakan indungna, meunangkeun hak asuh barudak anjeun atanapi prosés nyoko. Ieu mangrupikeun masalah anu kedah diatur kalayan leres supados anjeun tiasa ngahadiran masalah engké. Naha anjeun milarian teguh hukum khusus dina hukum kulawarga? Teras anjeun parantos mendakan tempat anu saé. Law & More nawiskeun anjeun pitulung hukum dina widang hukum kulawarga. Pengacara hukum kulawarga kami mangrupikeun jasa anjeun kalayan nasihat pribadi.

Salian masalah anu aya hubunganana, pangakuan, penolakan sareng kolotna, pananggalan hukum kulawarga urang ogé tiasa ngabantosan anjeun prosedur anu aya hubunganana sareng outplacement sareng pangawasan barudak anjeun. Upami anjeun nuju kaayaan hiji atanapi langkung masalah ieu, wijaksana ngagaduhan bantosan ahli hukum hukum kulawarga anu bakal ngabantosan anjeun ngalunasan hukum.

pangakuan

Pangakuan nyiptakeun hubungan hukum kulawarga antara jalmi anu mengakui anak sareng éta anak. Salaki teras tiasa disebat bapak, pun biang pun biang. Jalma anu ngakuan yén anak henteu kedah biologis atanapi indung biologis. Anjeun tiasa ngakuan anak anjeun sateuacan lahir, nalika deklarasi kalahiran atanapi dina waktos anu salajengna.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Anu peryogi ahli hukum kulawarga?

Dukungan budak

Dukungan budak

Cerai gaduh dampak anu ageung pikeun murangkalih. Kusabab éta, urang nambihan nilai anu hébat pikeun kapentingan anak anjeun

Nyuhunkeun pipisahan

Nyuhunkeun pipisahan

Kami gaduh pendekatan pribadi sareng urang damel sareng anjeun nuju jalan anu cocog

Rakan mitra

Rakan mitra

Dupi anjeun badé mayar atanapi nampi alimony? Sareng sabaraha? Kami nungtun sareng ngabantosan anjeun ku ieu

Cicing nyalira

Cicing nyalira

Naha anjeun cicing hirup anu misah? Kami ngabantosan anjeun

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Kaayaan pikeun ngenalkeun murangkalih

Upami anjeun hoyong ngakuan anak, anjeun kedah ngalaksanakeun sababaraha kaayaan. Contonna, anjeun kedah 16 taun langkung ageung pikeun ngaku anak. Tapi aya deui kaayaan. Anjeun peryogi ijin ti ibu. Kacuali anak langkung lami ti 16 taun. Nalika murangkalih 12 taun atanapi langkung ageung, anjeun ogé kedah nampi ijin tinulis ti murangkalih. Salaku tambahan, anjeun moal tiasa ngakuan anak upami anjeun henteu kéngingkeun kawin indung. Salaku conto, sabab anjeun mangrupikeun dulur getih tina indung. Salajengna, murangkalih anu badé diakui, moal parantos ngagaduhan dua kolot sah. Naha anjeun disimpen dina wali? Dina kasus éta, pangpayunna peryogi heula ijin ti pengadilan kecamatan.

Pangakuan anak nalika kakandungan

Ieu nujul kana pangakuan orok anu teu lahir. Anjeun tiasa ngaku yén anak di mana waé kotamadya di Walanda. Upami indung (anu ngaharepkeun) henteu sumping sareng anjeun, anjeunna kedah masihan idin tinulis pikeun pangakuan. Naha pasangan anjeun hamil ku kembar? Maka pangakuan ieu dilarapkeun pikeun dua murangkalih anu pasangan anjeun hamil dina waktos éta.

Ngahargaan anak nalika deklarasi kalahiran

Anjeun ogé tiasa ngaku anak anjeun upami anjeun ngalaporkeun kalahiran. Anjeun kedah ngalaporkeun kalahiran ka kotamadya dimana lahir anak. Upami indungna henteu sumping sareng anjeun, anjeunna kedah masihan ijin tinulis pikeun pangakuan.

kulawarga-pengacara-pangakuan-gambar (1)Ngahargaan anak dina tanggal saterusna

Éta ogé kadang kadang barudak henteu dicaritakeun dugi ka aranjeunna langkung kolot atanapi umurna. Pangakuanna sabisa mungkin di unggal kotamadya di Walanda. Ti yuswa 12 taun anjeun peryogi ijin tertulis ti murangkalih sareng pun biang. Upami anakna parantos umur 16 taun anjeun ngan ukur butuh izin ti murangkalih.

Milih nami nalika ngakuan anak

Aspék penting pikeun pangakuan anak anjeun, nyaéta pilihan ngaran. Upami anjeun badé milih nami kulawarga anjeun nalika pangakuan, anjeun sareng pasangan kedah angkat ka kotamadya babarengan. Upami murangkalih langkung umur 16 taun dina waktu pangakuan, murangkalih bakal milih anu ngaran kulawarga anu anjeunna hoyong.

Akibat tina pangakuan

Upami anjeun ngaku anak, anjeun janten indung sah ti anak. Anjeun teras bakal ngagaduhan sababaraha hak sareng kawajiban. Supados janten perwakilan hukum budak, anjeun ogé kedah nerapkeun otoritas parental. Pangakuan anak nyaéta hartosna kieu:

• Beungkeut hukum dilakukeun antara jalma anu ngakuan anak sareng anak.
• Anjeun gaduh kawajiban pangropéa nuju murangkalih dugi ka umur anjeunna umurna 21 taun.
• Anjeun sareng anak janten ahli waris hukum saling.
• Anjeun milih ngaran kulawarga anak babarengan sareng indung dina waktu narima.
• Barudak tiasa nyandak kabangsaan anjeun. Ieu gumantung kana hukum nagara anu anjeun gaduh karajaan.

Naha anjeun resep ngaku anak anjeun sareng naha anjeun tetep gaduh patarosan ngeunaan prosedur pangakuan? Entong ngahubungan ahli hukum hukum kulawarga anu dialaman urang.

Panolakan nonoman

Nalika indung anak parantos nikah, salakina janten bapak ti anak. Ieu ogé dilarapkeun ka gawé babarengan anu kadaptar. Hal anu dimungkinkeun pikeun kufur ku kolotna. Salaku conto, sabab pasangan henteu biologis bapakna ka anak. A panolakan nonoman tiasa dipénta ku bapa, ibu atanapi anak na sorangan. Panolakan ngagaduhan akibat tina éta hukum henteu nganggap hukum anu légal janten bapak. Ieu manglaku retroactively. Hukumna nyamar yén bapa-bapa bapa hukum henteu kantos aya. Ieu mangrupikeun conto akibatna kanggo saha pewaris na.

Nanging, aya tilu kasus dimana panolakan indungna henteu (atanapi henteu deui) sabisa:

• Upami bapa sah ogé bapa biologis anak;
• Upami bapak hukum parantos satuju kana kalakuan anu garwa janten hamil;
• Upami bapa sah parantos terang sateuacan perkawinan yén pamajikanana anu bakal hamil.
• Pangecualian dilakukeun kanggo dua kasus anu terakhir nalika indung teu acan jujur ​​ngeunaan bapa biologis anak.

Nolak ti kolotna tetep kaputusan penting. Ahli hukum kulawarga di Law & More siap mamatahan anjeun dina cara anu pangsaéna sateuacan anjeun nyandak kaputusan penting ieu.

kulawarga-pengacara-hak asuh-gambar (1)

Ngajagaan

Anak henteu umur henteu kéngingkeun kaputusan sorangan. Éta sababna anak éta di handapeun kadali hiji atanapi kadua kolotna. Seringna, kolotna sacara otomatis nampi hak asuh barudakna, tapi kadang anjeun kedah nerapkeun hak asuh ngalangkungan prosedur pangadilan atanapi ngalangkungan bentuk aplikasi.

Upami anjeun gaduh hak asuh anak:

• Anjeun tanggel waler pikeun pangropéa sareng ngangkat budak.
• Anjeun ampir salawasna gaduh kawajiban pangropéa, anu hartosna anjeun kedah mayar biaya perawatan sareng pendidikan (dugi ka umur 18 taun) sareng biaya hirup sareng diajar (ti umur 18 dugi ka 21).
• Anjeun ngatur duit jeung barang budakna;
• Anjeun wakil hukum na.

Anu dijagaan anak tiasa diatur ku dua cara. Nalika hiji jalma gaduh hak asuh, urang nyarios hak asuh sirah, sareng nalika dua urang gaduh hak asuhan, éta masalah hak asuhan. Maksimum dua jalma tiasa gaduh hak asuhan. Ku sabab éta, anjeun moal tiasa nerapkeun otoritas parental upami dua urang parantos ngagaduhan hak asuh.

Iraha anjeun gaduh hak asuh anak?

Naha anjeun parantos nikah atanapi naha anjeun ngagaduhan pasangan anu didaptarkeun? Lajeng kadua kolotna bakal ngagaduhan hak asuh anak. Upami ieu sanés masalahna, ngan indung bakal otomatis dijaga hak asuh. Naha anjeun nikah salaku kolot saatos kalahiran anak anjeun? Atanapi anjeun lebetkeun kana mitra anu kadaptar? Dina kasus éta, anjeun ogé bakal nampi otoritas parental otomatis. Kaayaanana mangrupikeun anjeun parantos nyarioskeun murangkalih salaku bapa. Kanggo menangkeun otoritas parental, anjeun moal pati langkung ngora tibatan 18 taun, janten dina panjagaan atanapi gaduh gangguan jiwa. Ibu indung umur 16 atanapi 17 taun tiasa nerapkeun ka pengadilan pikeun deklarasi umur pikeun hak asuh budak. Upami teu aya kolotna ngagaduhan hak asuh, hakim nunjuk saurang wali.

Jagaan babarengan upami bisi cerai

Intisari dina cerai nyaéta kadua kolotna ngajaga hak asuh. Dina sababaraha kasus, pangadilan tiasa nyimpang tina aturan ieu upami éta pikeun kapentingan budak barayana.

Naha anjeun ngaharepkeun hak asuh pikeun murangkalih anjeun atanapi naha anjeun gaduh patarosan sanés ngeunaan otoritas parental? Teras ngahubungi salah saurang ahli keluarga kulawarga anu ngalaman. Kami resep mikir sareng anjeun sareng ngabantosan aplikasi pikeun otoritas parental!

kukut

Saha waé anu hoyong ngadopsi murangkalih ti Walanda atanapi ti luar negeri kedah nyumponan kaayaan anu tangtu. Salaku conto, anjeun kedah sahenteuna 18 taun langkung kolot tibatan anak anu anjeun hoyong angkat. Kaayaan ngadopsi murangkalih ti Walanda béda ti kaayaan pikeun angkat anak ti luar negeri. Upamana, hiji nyoko di Walanda ngabutuhkeun anu nyoko kana kapentingan anak. Salaku tambahan, anak kedah janten minor. Upami murangkalih anjeun badé angkat umur 12 taun atanapi langkung lami, idin nya diperyogikeun pikeun diadopsi. Salaku tambahan, kaayaan anu penting pikeun nyangkut murangkalih ti Walanda nyaéta nyaéta anu anjeun parantos ngurus sareng dibangkitkeun murangkalih sahenteuna sataun. Misalna salaku indung ngukut, wali atanapi indung unduh.

Pikeun nyoko anak ti luar negeri, penting yén anjeun tacan ngahontal umur 42. Bisi kaayaan khusus, tiasa dilakukeun. Salajengna, kaayaanana di handap ieu dilarapkeun kana angkat anak ti luar negeri:

• Anjeun sareng pasangan kedah masihan ijin pikeun mariksa Sistem Dokumén Judi (JDS).
• Béda umur antara indung angkat anu pangkolotna sareng murangkalih moal langkung ti 40 taun. Dina hal kaayaan anu khusus, pangecualian ogé tiasa dilakukeun.
• Kaséhatan anjeun panginten henteu janten halangan pikeun nyoko. Anjeun kedah ngalaman uji médis.
• Anjeun kedah cicing di Walanda.
• Ti waktos budak luar nagri angkat ka Walanda, anjeun wajib nyayogikeun biaya perawatan sareng ngangkat budak.

Nagara anu mana ti anak angkat angkat tiasa ogé nyababkeun kaayaan angkat. Contona, ngeunaan kaséhatan anjeun, umur atanapi panghasilan. Sacara prinsip, lalaki sareng awéwé ukur tiasa ngadamel anak ti luar negeri babarengan upami aranjeunna parantos nikah.

Naha anjeun ngarepkeun anak ti Walanda atanapi ti mancanagara? Upami kitu, kedah terang ngeunaan prosedur sareng kaayaan khusus anu berlaku pikeun kaayaan anjeun. Kulawarga hukum ahli hukum ngeunaan Law & More siap mamatahan sareng ngabantosan anjeun salami prosés ieu.

Panyabutan

Panyebaran mangrupikeun ukuran anu drastis. Éta tiasa dianggo nalika langkung saé pikeun ngajagaan anak anjeun cicing di tempat sanés bari sanés. Unplukasi salawasna disarengan ku pengawasan. Tujuan panyabutan nyaéta pikeun mastikeun yén anak anjeun bisa cicing di imah deui sanggeus kurun waktu anu tangtu.

Pamundut pikeun nempatkeun anak anjeun ka luar bumi tiasa dikintunkeun ka Hakim Barudak ku Kamanusaan Élmu Pemuda atanapi ku Badan Kamanusaan sarta Perawatan Anak. Aya sababaraha bentuk panyungsi. Salaku conto, anak anjeun tiasa ditempatkeun di kulawarga ngukut atanapi ngurus bumi. Éta ogé mungkin yén anak anjeun disimpen kalayan kulawarga.

Dina kaayaan sapertos kitu, hal anu penting yén anjeun tiasa nyéwa pengacara anu anjeun percanten. Di Law & More, kapentingan anjeun sareng anak anjeun paling penting. Upami anjeun peryogi bantosan dina prosés ieu, contona pikeun nyegah murangkalih anjeun dijauhkeun ti bumi, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Pengacara kami tiasa ngabantosan anjeun sareng murangkalih upami panyumputan parantos dikintunkeun, atanapi tiasa dikintunkeun, ka Hakim Anak.

Kulawarga hukum ahli hukum ngeunaan Law & More tiasa nungtun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngatur sadaya aspék hukum kulawarga dina cara anu pangsaéna. Pengacara kami ngagaduhan kawéntar khusus dina widang hukum kulawarga. Naha anjeun panasaran naon anu bisa urang pigawé pikeun anjeun? Teras punten wartosan Law & More.

familierechtadvocaten-uithuisplaatsing-gambar (1)

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl