DIBUTUHkeun Pengacara Kulawarga?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Kulawarga
/

Pengacara Kulawarga

Sakapeung anjeun kedah nganyahokeun masalah sah dina hukum undang-undang kulawarga. Masalah hukum anu paling umum dina prakték hukum kulawarga nyaéta cerai.

Menu Gancang

Inpormasi anu langkung lengkep ihwal cara cerai sareng ahli hukum cerai urang tiasa dipendakan dina halaman cerai urang. Salian cerai, anjeun ogé tiasa mikir, contona, pangakuan anak anjeun, panolakan indungna, meunangkeun hak asuh barudak anjeun atanapi prosés nyoko. Ieu mangrupikeun masalah anu kedah diatur kalayan leres supados anjeun tiasa ngahadiran masalah engké. Naha anjeun milarian teguh hukum khusus dina hukum kulawarga? Teras anjeun parantos mendakan tempat anu saé. Law & More nawiskeun anjeun pitulung hukum dina widang hukum kulawarga. Pengacara hukum kulawarga kami mangrupikeun jasa anjeun kalayan nasihat pribadi.

Salian masalah anu aya hubunganana, pangakuan, penolakan sareng kolotna, pananggalan hukum kulawarga urang ogé tiasa ngabantosan anjeun prosedur anu aya hubunganana sareng outplacement sareng pangawasan barudak anjeun. Upami anjeun nuju kaayaan hiji atanapi langkung masalah ieu, wijaksana ngagaduhan bantosan ahli hukum hukum kulawarga anu bakal ngabantosan anjeun ngalunasan hukum.

Anu peryogi ahli hukum kulawarga?

Dukungan budak

Unggal bisnis unik. Éta sababna anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun bisnis anjeun.

Kami gaduh pendekatan pribadi sareng urang damel babarengan sareng anjeun nuju solusi anu cocog.

Rakan mitra

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Cicing nyalira

Cicing nyalira

Pengacara perusahaan urang tiasa ngira-ngira perjanjian sareng masihan nasihat ngeunaan aranjeunna.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

pangakuan

Pangakuan nyiptakeun hubungan hukum kulawarga antara jalmi anu mengakui anak sareng éta anak. Salaki teras tiasa disebat bapak, pun biang pun biang. Jalma anu ngakuan yén anak henteu kedah biologis atanapi indung biologis. Anjeun tiasa ngakuan anak anjeun sateuacan lahir, nalika deklarasi kalahiran atanapi dina waktos anu salajengna.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara kulawarga kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Kaayaan pikeun ngenalkeun murangkalih

Upami anjeun hoyong ngakuan anak, anjeun kedah ngalaksanakeun sababaraha kaayaan. Contonna, anjeun kedah 16 taun langkung ageung pikeun ngaku anak. Tapi aya deui kaayaan. Anjeun peryogi ijin ti ibu. Kacuali anak langkung lami ti 16 taun. Nalika murangkalih 12 taun atanapi langkung ageung, anjeun ogé kedah nampi ijin tinulis ti murangkalih. Salaku tambahan, anjeun moal tiasa ngakuan anak upami anjeun henteu kéngingkeun kawin indung. Salaku conto, sabab anjeun mangrupikeun dulur getih tina indung. Salajengna, murangkalih anu badé diakui, moal parantos ngagaduhan dua kolot sah. Naha anjeun disimpen dina wali? Dina kasus éta, pangpayunna peryogi heula ijin ti pengadilan kecamatan.

Pangakuan anak nalika kakandungan

Ieu nujul kana pangakuan orok anu teu lahir. Anjeun tiasa ngaku yén anak di mana waé kotamadya di Walanda. Upami indung (anu ngaharepkeun) henteu sumping sareng anjeun, anjeunna kedah masihan idin tinulis pikeun pangakuan. Naha pasangan anjeun hamil ku kembar? Maka pangakuan ieu dilarapkeun pikeun dua murangkalih anu pasangan anjeun hamil dina waktos éta.

Ngahargaan anak nalika deklarasi kalahiran

Anjeun ogé tiasa ngaku anak anjeun upami anjeun ngalaporkeun kalahiran. Anjeun kedah ngalaporkeun kalahiran ka kotamadya dimana lahir anak. Upami indungna henteu sumping sareng anjeun, anjeunna kedah masihan ijin tinulis pikeun pangakuan.

kulawarga-pengacara-pangakuan-gambar (1)Ngahargaan anak dina tanggal saterusna

Éta ogé kadang kadang barudak henteu dicaritakeun dugi ka aranjeunna langkung kolot atanapi umurna. Pangakuanna sabisa mungkin di unggal kotamadya di Walanda. Ti yuswa 12 taun anjeun peryogi ijin tertulis ti murangkalih sareng pun biang. Upami anakna parantos umur 16 taun anjeun ngan ukur butuh izin ti murangkalih.

Milih nami nalika ngakuan anak

Aspék penting pikeun pangakuan anak anjeun, nyaéta pilihan ngaran. Upami anjeun badé milih nami kulawarga anjeun nalika pangakuan, anjeun sareng pasangan kedah angkat ka kotamadya babarengan. Upami murangkalih langkung umur 16 taun dina waktu pangakuan, murangkalih bakal milih anu ngaran kulawarga anu anjeunna hoyong.

Akibat tina pangakuan

Upami anjeun ngaku anak, anjeun janten indung sah ti anak. Anjeun teras bakal ngagaduhan sababaraha hak sareng kawajiban. Supados janten perwakilan hukum budak, anjeun ogé kedah nerapkeun otoritas parental. Pangakuan anak nyaéta hartosna kieu:

  • Hiji beungkeut légal dijieun antara jalma anu acknowledges anak jeung anak.
  • Anjeun gaduh kawajiban pangropéa pikeun murangkalih dugi ka umurna 21 taun.
  • Anjeun sareng murangkalih janten ahli waris sah masing-masing.
  • Anjeun milih ngaran kulawarga anak babarengan jeung indungna dina waktu pangakuan.
  • Anakna tiasa nampi kabangsaan anjeun. Ieu gumantung kana hukum nagara mana anjeun boga kabangsaan.

Naha anjeun resep ngaku anak anjeun sareng naha anjeun tetep gaduh patarosan ngeunaan prosedur pangakuan? Entong ngahubungan ahli hukum hukum kulawarga anu dialaman urang.

Panolakan nonoman

Nalika indung anak parantos nikah, salakina janten bapak ti anak. Ieu ogé dilarapkeun ka gawé babarengan anu kadaptar. Hal anu dimungkinkeun pikeun kufur ku kolotna. Salaku conto, sabab pasangan henteu biologis bapakna ka anak. A panolakan nonoman tiasa dipénta ku bapa, ibu atanapi anak na sorangan. Panolakan ngagaduhan akibat tina éta hukum henteu nganggap hukum anu légal janten bapak. Ieu manglaku retroactively. Hukumna nyamar yén bapa-bapa bapa hukum henteu kantos aya. Ieu mangrupikeun conto akibatna kanggo saha pewaris na.

Nanging, aya tilu kasus dimana panolakan indungna henteu (atanapi henteu deui) sabisa:

  • Lamun bapana légal oge bapa biologis anak;
  • Lamun bapana légal geus consented kana kalakuan nu pamajikanana jadi hamil;
  • Lamun bapa sah geus nyaho saméméh nikah yén calon pamajikanana hamil.
  • Pangecualian dilakukeun pikeun dua kasus anu terakhir nalika indungna henteu jujur ​​ngeunaan bapa biologis budakna.

Nolak ti kolotna tetep kaputusan penting. Ahli hukum kulawarga di Law & More siap mamatahan anjeun dina cara anu pangsaéna sateuacan anjeun nyandak kaputusan penting ieu.

kulawarga-pengacara-hak asuh-gambar (1)Ngajagaan

Anak henteu umur henteu kéngingkeun kaputusan sorangan. Éta sababna anak éta di handapeun kadali hiji atanapi kadua kolotna. Seringna, kolotna sacara otomatis nampi hak asuh barudakna, tapi kadang anjeun kedah nerapkeun hak asuh ngalangkungan prosedur pangadilan atanapi ngalangkungan bentuk aplikasi.

Upami anjeun gaduh hak asuh anak:

  • Anjeun tanggel waler pikeun ngurus jeung ngagedekeun anak.
  • Anjeun ampir sok ngagaduhan kawajiban pangropéa, anu hartosna anjeun kedah mayar biaya perawatan sareng pendidikan (dugi ka umur 18) sareng biaya hirup sareng diajar (ti umur 18 dugi ka 21).
  • Anjeun ngatur duit anak jeung barang;
  • Anjeun wakil légal nya.

Anu dijagaan anak tiasa diatur ku dua cara. Nalika hiji jalma gaduh hak asuh, urang nyarios hak asuh sirah, sareng nalika dua urang gaduh hak asuhan, éta masalah hak asuhan. Maksimum dua jalma tiasa gaduh hak asuhan. Ku sabab éta, anjeun moal tiasa nerapkeun otoritas parental upami dua urang parantos ngagaduhan hak asuh.

Iraha anjeun gaduh hak asuh anak?

Naha anjeun parantos nikah atanapi naha anjeun ngagaduhan pasangan anu didaptarkeun? Lajeng kadua kolotna bakal ngagaduhan hak asuh anak. Upami ieu sanés masalahna, ngan indung bakal otomatis dijaga hak asuh. Naha anjeun nikah salaku kolot saatos kalahiran anak anjeun? Atanapi anjeun lebetkeun kana mitra anu kadaptar? Dina kasus éta, anjeun ogé bakal nampi otoritas parental otomatis. Kaayaanana mangrupikeun anjeun parantos nyarioskeun murangkalih salaku bapa. Kanggo menangkeun otoritas parental, anjeun moal pati langkung ngora tibatan 18 taun, janten dina panjagaan atanapi gaduh gangguan jiwa. Ibu indung umur 16 atanapi 17 taun tiasa nerapkeun ka pengadilan pikeun deklarasi umur pikeun hak asuh budak. Upami teu aya kolotna ngagaduhan hak asuh, hakim nunjuk saurang wali.

Jagaan babarengan upami bisi cerai

Intisari dina cerai nyaéta kadua kolotna ngajaga hak asuh. Dina sababaraha kasus, pangadilan tiasa nyimpang tina aturan ieu upami éta pikeun kapentingan budak barayana.

Naha anjeun ngaharepkeun hak asuh pikeun murangkalih anjeun atanapi naha anjeun gaduh patarosan sanés ngeunaan otoritas parental? Teras ngahubungi salah saurang ahli keluarga kulawarga anu ngalaman. Kami resep mikir sareng anjeun sareng ngabantosan aplikasi pikeun otoritas parental!

kukut

Saha waé anu hoyong ngadopsi murangkalih ti Walanda atanapi ti luar negeri kedah nyumponan kaayaan anu tangtu. Salaku conto, anjeun kedah sahenteuna 18 taun langkung kolot tibatan anak anu anjeun hoyong angkat. Kaayaan ngadopsi murangkalih ti Walanda béda ti kaayaan pikeun angkat anak ti luar negeri. Upamana, hiji nyoko di Walanda ngabutuhkeun anu nyoko kana kapentingan anak. Salaku tambahan, anak kedah janten minor. Upami murangkalih anjeun badé angkat umur 12 taun atanapi langkung lami, idin nya diperyogikeun pikeun diadopsi. Salaku tambahan, kaayaan anu penting pikeun nyangkut murangkalih ti Walanda nyaéta nyaéta anu anjeun parantos ngurus sareng dibangkitkeun murangkalih sahenteuna sataun. Misalna salaku indung ngukut, wali atanapi indung unduh.

Pikeun nyoko anak ti luar negeri, penting yén anjeun tacan ngahontal umur 42. Bisi kaayaan khusus, tiasa dilakukeun. Salajengna, kaayaanana di handap ieu dilarapkeun kana angkat anak ti luar negeri:

  • Anjeun sareng pasangan anjeun kedah masihan idin pikeun mariksa Sistem Dokuméntasi Yudisial (JDS).
    Beda umur antara kolot angkat pangkolotna sareng murangkalih henteu langkung ti 40 taun. Dina kaayaan khusus, pengecualian ogé tiasa dilakukeun.
  • kaséhatan Anjeun bisa jadi teu jadi halangan pikeun nyoko. Anjeun kedah ngajalanan pamariksaan médis.
  • Anjeun kedah cicing di Walanda.
  • Ti waktu anak asing angkat ka Walanda, anjeun wajib nyadiakeun waragad perawatan sarta raising anak.

Nagara anu mana ti anak angkat angkat tiasa ogé nyababkeun kaayaan angkat. Contona, ngeunaan kaséhatan anjeun, umur atanapi panghasilan. Sacara prinsip, lalaki sareng awéwé ukur tiasa ngadamel anak ti luar negeri babarengan upami aranjeunna parantos nikah.

Naha anjeun ngarepkeun anak ti Walanda atanapi ti mancanagara? Upami kitu, kedah terang ngeunaan prosedur sareng kaayaan khusus anu berlaku pikeun kaayaan anjeun. Kulawarga hukum ahli hukum ngeunaan Law & More siap mamatahan sareng ngabantosan anjeun salami prosés ieu.

familierechtadvocaten-uithuisplaatsing-gambar (1)Panyabutan

Panyebaran mangrupikeun ukuran anu drastis. Éta tiasa dianggo nalika langkung saé pikeun ngajagaan anak anjeun cicing di tempat sanés bari sanés. Unplukasi salawasna disarengan ku pengawasan. Tujuan panyabutan nyaéta pikeun mastikeun yén anak anjeun bisa cicing di imah deui sanggeus kurun waktu anu tangtu.

Pamundut pikeun nempatkeun anak anjeun ka luar bumi tiasa dikintunkeun ka Hakim Barudak ku Kamanusaan Élmu Pemuda atanapi ku Badan Kamanusaan sarta Perawatan Anak. Aya sababaraha bentuk panyungsi. Salaku conto, anak anjeun tiasa ditempatkeun di kulawarga ngukut atanapi ngurus bumi. Éta ogé mungkin yén anak anjeun disimpen kalayan kulawarga.

Dina kaayaan sapertos kitu, hal anu penting yén anjeun tiasa nyéwa pengacara anu anjeun percanten. Di Law & More, kapentingan anjeun sareng kapentingan anak anjeun anu paling penting. Upami anjeun peryogi bantosan dina prosés ieu, contona pikeun nyegah budak anjeun ditempatkeun jauh ti bumi, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Ahli hukum urang tiasa ngabantosan anjeun sareng anak anjeun upami pamundut digentoskeun, atanapi tiasa dikintunkeun, ka Hakim Anak.

Kulawarga hukum ahli hukum ngeunaan Law & More tiasa nungtun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngatur sadaya aspék hukum kulawarga dina cara anu pangsaéna. Pengacara kami ngagaduhan kawéntar khusus dina widang hukum kulawarga. Naha anjeun panasaran naon anu bisa urang pigawé pikeun anjeun? Teras punten wartosan Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.