Diantara para klien kami nyaéta kulawarga bisnis Walanda sareng internasional, anu parantos ngahontal kasuksésan anu lumayan dina industri masing-masing. Kulawarga sapertos kitu sering parantos nyiptakeun sareng ngadegkeun, atanapi ngarencanakeun kanggo ngalakukeunana, kantor Belanda tunggal atanapi kulawarga seueur kulawarga pikeun nyusun kagiatan sareng investasi dina cara anu jelas sareng teratur.

Bagean AN KELUARGA ENTREPRENEURIAL?
DAFTAR LEGAL Dukung

Naséhat Kantor Kulawarga

Diantara para klien kami nyaéta kulawarga bisnis Walanda sareng internasional, anu parantos ngahontal kasuksésan anu lumayan dina industri masing-masing. Kulawarga sapertos kitu sering parantos nyiptakeun sareng ngadegkeun, atanapi ngarencanakeun kanggo ngalakukeunana, kantor Belanda tunggal atanapi kulawarga seueur kulawarga pikeun nyusun kagiatan sareng investasi dina cara anu jelas sareng teratur.

Law & More ngabantuan klien sareng kantor kulawarga nganggo jasa hukum anu cocog. Kami ngagabungkeun pangaweruh sareng pangalaman urang salaku pengacara klien swasta Walanda sareng penasihat pajak di daérah perumahan pajeg Walanda sareng perencanaan, patuh pajeg Walanda, urusan perumahan Walanda sareng kasuksesan bisnis. Bantuan sapertos disayogikeun ku gawé bareng sareng spesialis dina manajemén investasi, perencanaan keuangan sareng akuntansi anu sering ngabantosan kulawarga khusus. Pangalaman kami dibasajankeun hal-hal anu aya hubunganana sareng struktur kantor kulawarga, tata pamaréntahan, kasuksésan sareng resolusi sengketa di Walanda.

Kami gawé bareng sareng profesional dina widang kaahlian anu aya sareng urang ngagabungkeun usaha kami dina nyayogikeun pendekatan anu saling nyambung ka rupa-rupa masalah hukum sareng non-hukum, anu dipiharep ku kulawarga bisnis Walanda sareng internasional sareng kantorna.

Kami ngabantosan klien dina ngadamel kantor kulawarga di Walanda. Urang ogé teras damel sareng kantor kulawarga dumasar internasional di proyék-proyék panyusun ulang canggih di dunya pikeun perkebunan kulawarga sareng usaha. Pamustunganana urang marios operasi sareng struktur kantor kulawarga anu ngadegkeun, anu milari naséhat pikeun ngalegaan sareng ningkatkeun kisaran jasa anu disayogikeun.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Jasa tina Law & More

Hukum Perusahaan

hukum perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Béja ti standar

Pengacara interim

Peryogi pengacara samentawis? Nyayogkeun dukungan hukum anu cekap pikeun Law & More

nyarankeun

Hukum imigrasi

Urang nganyahokeun urusan-masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal, nundung sareng alien

Perjangjian pemegang saham

hukum bisnis

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl