Bagean AN KELUARGA ENTREPRENEURIAL?

DAFTAR LEGAL Dukung

Naséhat Kantor Kulawarga

Diantara para klien kami nyaéta kulawarga bisnis Walanda sareng internasional, anu parantos ngahontal kasuksésan anu lumayan dina industri masing-masing. Kulawarga sapertos kitu sering parantos nyiptakeun sareng ngadegkeun, atanapi ngarencanakeun kanggo ngalakukeunana, kantor Belanda tunggal atanapi kulawarga seueur kulawarga pikeun nyusun kagiatan sareng investasi dina cara anu jelas sareng teratur.

Law & More ngabantuan klien sareng kantor kulawarga nganggo jasa hukum anu cocog. Kami ngagabungkeun pangaweruh sareng pangalaman urang salaku pengacara klien swasta Walanda sareng penasihat pajak di daérah perumahan pajeg Walanda sareng perencanaan, patuh pajeg Walanda, urusan perumahan Walanda sareng kasuksesan bisnis. Bantuan sapertos disayogikeun ku gawé bareng sareng spesialis dina manajemén investasi, perencanaan keuangan sareng akuntansi anu sering ngabantosan kulawarga khusus. Pangalaman kami dibasajankeun hal-hal anu aya hubunganana sareng struktur kantor kulawarga, tata pamaréntahan, kasuksésan sareng resolusi sengketa di Walanda.

Kami gawé bareng sareng profesional dina widang kaahlian anu aya sareng urang ngagabungkeun usaha kami dina nyayogikeun pendekatan anu saling nyambung ka rupa-rupa masalah hukum sareng non-hukum, anu dipiharep ku kulawarga bisnis Walanda sareng internasional sareng kantorna.

Kami ngabantosan klien dina ngadamel kantor kulawarga di Walanda. Urang ogé teras damel sareng kantor kulawarga dumasar internasional di proyék-proyék panyusun ulang canggih di dunya pikeun perkebunan kulawarga sareng usaha. Pamustunganana urang marios operasi sareng struktur kantor kulawarga anu ngadegkeun, anu milari naséhat pikeun ngalegaan sareng ningkatkeun kisaran jasa anu disayogikeun.

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

"Kuring hoyong gaduh pengacara anu sok siapkeun kanggo kuring, bahkan dina sabtu minggu"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl