Maksud bangkrut

Kaayaan di mana perusahaan henteu tiasa mayar hutang deui sareng dipaksa ku pengadilan pikeun ngeureunkeun usahana.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan bangkrut? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu?

urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More