Naon anu dilakukeun ku pengacara perusahaan

Peran pengacara perusahaan nyaéta pikeun mastikeun légal transaksi komérsial, mamatahan perusahaan ngeunaan hak sareng tugas hukumna, kalebet tugas sareng tanggung jawab perwira perusahaan. Kanggo ngalakukeun ieu, aranjeunna kedah ngagaduhan élmu ngeunaan aspék hukum kontrak, hukum pajak, akuntansi, hukum jaminan, kabangkrutan, hak cipta intelektual, lisénsi, hukum zonasi, sareng undang-undang khusus pikeun bisnis perusahaan anu aranjeunna damel.

Law & More B.V.