Naon anu dilakukeun ku pengacara komérsial

Peran pengacara komérsial nyaéta mastikeun légalitas transaksi komérsial, mamatahan perusahaan ngeunaan hak-hak hukum sareng tugasna, kalebet tugas sareng tanggung jawab perwira perusahaan. Kanggo ngalakukeun ieu, aranjeunna kedah ngagaduhan élmu ngeunaan aspék hukum kontrak, hukum pajak, akuntansi, hukum jaminan, kabangkrutan, hak cipta intelektual, lisénsi, hukum zonasi, sareng undang-undang khusus pikeun bisnis perusahaan anu aranjeunna damel.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan pengacara komérsial? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More