Naon anu dilakukeun ku pengacara komérsial

Peran pengacara komérsial nyaéta mastikeun légalitas transaksi komérsial, mamatahan perusahaan ngeunaan hak-hak hukum sareng tugasna, kalebet tugas sareng tanggung jawab perwira perusahaan. Kanggo ngalakukeun ieu, aranjeunna kedah ngagaduhan élmu ngeunaan aspék hukum kontrak, hukum pajak, akuntansi, hukum jaminan, kabangkrutan, hak cipta intelektual, lisénsi, hukum zonasi, sareng undang-undang khusus pikeun bisnis perusahaan anu aranjeunna damel.

Law & More B.V.