Naon jaminan

Bailment mangrupikeun perjanjian dimana hiji jalma satuju pikeun ngilikan harta banda jalma sanés pikeun dijagaan atanapi tujuan sanés, tapi henteu ngagaduhan kapamilikanana, kalayan paham éta bakal dipulangkeun dina waktos engké.

Law & More B.V.