Naon ari bisnis

Bisnis mangrupikeun kecap sanés kanggo perusahaan. Perusahaan ngalaksanakeun kagiatan komérsial anu ditujukeun pikeun ngasilkeun kauntungan ku ngajual sareng nyayogikeun barang atanapi jasa.

Law & More B.V.