Naon pengacara perusahaan

Pengacara perusahaan mangrupikeun pengacara anu damel dina setting perusahaan, biasana ngagambarkeun usaha. Pengacara perusahaan tiasa janten pengacara transaksional, anu hartosna aranjeunna ngabantosan nyerat kontrak, nyingkahan litigasi sareng sanés ngalakukeun padamelan hukum di tukangeun layar. Litigator ogé tiasa janten pengacara perusahaan; pengacara ieu ngagambarkeun perusahaan di gugatan hukum, naha mawa gugatan ngalawan saha waé anu parantos ngalanggar perusahaan atanapi ngabela perusahaan upami dituntut.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.