Naon pengacara perusahaan

Pengacara perusahaan mangrupikeun pengacara anu damel dina setting perusahaan, biasana ngagambarkeun usaha. Pengacara perusahaan tiasa janten pengacara transaksional, anu hartosna aranjeunna ngabantosan nyerat kontrak, nyingkahan litigasi sareng sanés ngalakukeun padamelan hukum di tukangeun layar. Litigator ogé tiasa janten pengacara perusahaan; pengacara ieu ngagambarkeun perusahaan di gugatan hukum, naha mawa gugatan ngalawan saha waé anu parantos ngalanggar perusahaan atanapi ngabela perusahaan upami dituntut.

Law & More B.V.