Naon korporasi

Korporasi mangrupikeun éntitas bisnis hukum dimana pamilikna dijagaan tina tanggungan pikeun tindakan perusahaan sareng status kauangan. Papisah sareng anu gaduh atanapi anu nyekel saham, perusahaan tiasa nganggo seueur hak sareng tanggung jawab anu dipiboga ku masing-masing bisnis, anu hartosna perusahaan tiasa ngiringan kontrak, nginjeum artos, ngagugat sareng dituntut, aset sorangan, mayar pajeg, sareng nyewa pagawé.

Law & More B.V.