Naon korporasi

Korporasi mangrupikeun éntitas bisnis hukum dimana pamilikna dijagaan tina tanggungan pikeun tindakan perusahaan sareng status kauangan. Papisah sareng anu gaduh atanapi anu nyekel saham, perusahaan tiasa nganggo seueur hak sareng tanggung jawab anu dipiboga ku masing-masing bisnis, anu hartosna perusahaan tiasa ngiringan kontrak, nginjeum artos, ngagugat sareng dituntut, aset sorangan, mayar pajeg, sareng nyewa pagawé.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan korporasi? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More