Naon korporasi

Korporasi mangrupikeun éntitas bisnis hukum dimana pamilikna dijagaan tina tanggungan pikeun tindakan perusahaan sareng status kauangan. Papisah sareng anu gaduh atanapi anu nyekel saham, perusahaan tiasa nganggo seueur hak sareng tanggung jawab anu dipiboga ku masing-masing bisnis, anu hartosna perusahaan tiasa ngiringan kontrak, nginjeum artos, ngagugat sareng dituntut, aset sorangan, mayar pajeg, sareng nyewa pagawé.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.