Naon franchise

Waralaba mangrupikeun hiji bisnis dimana franchisee (anu ngagaduhan perusahaan mérek sareng induk) nawiskeun pangusaha kasempetan pikeun muka cabang bisnisna nyalira.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan waralaba? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More