Naon franchise

Waralaba mangrupikeun hiji bisnis dimana franchisee (anu ngagaduhan perusahaan mérek sareng induk) nawiskeun pangusaha kasempetan pikeun muka cabang bisnisna nyalira.

Law & More B.V.