Naon kontrak légal

Kontrak légal mangrupikeun perjanjian anu tiasa dilaksanakeun sacara sah antara dua pihak atanapi langkung. Éta tiasa lisan atanapi tulisan. Ilaharna, pésta janji bakal ngalakukeun naon-naon pikeun anu sanés salaku tukeran pikeun kauntungan. Kontrak légal kedah ngagaduhan tujuan anu sah, saling perjanjian, tinimbangan, pihak anu kompeten, sareng idin asli anu tiasa dilaksanakeun.

Law & More B.V.