Naon kontrak légal

Kontrak légal mangrupikeun perjanjian anu tiasa dilaksanakeun sacara sah antara dua pihak atanapi langkung. Éta tiasa lisan atanapi tulisan. Ilaharna, pésta janji bakal ngalakukeun naon-naon pikeun anu sanés salaku tukeran pikeun kauntungan. Kontrak légal kedah ngagaduhan tujuan anu sah, saling perjanjian, tinimbangan, pihak anu kompeten, sareng idin asli anu tiasa dilaksanakeun.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan kontrak hukum? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum kontrak bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More