Naon kontrak légal

Kontrak légal mangrupikeun perjanjian anu tiasa dilaksanakeun sacara sah antara dua pihak atanapi langkung. Éta tiasa lisan atanapi tulisan. Ilaharna, pésta janji bakal ngalakukeun naon-naon pikeun anu sanés salaku tukeran pikeun kauntungan. Kontrak légal kedah ngagaduhan tujuan anu sah, saling perjanjian, tinimbangan, pihak anu kompeten, sareng idin asli anu tiasa dilaksanakeun.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.