Naon anu ngamimitian

Istilah ngamimitian ngarujuk ka perusahaan dina tahap mimiti operasi. Startup diadegkeun ku hiji atanapi langkung pangusaha anu hoyong ngembangkeun produk atanapi jasa anu aranjeunna percanten aya paménta. Perusahaan-perusahaan ieu biasana dimimitian ku biaya tinggi sareng pendapatan terbatas, naha aranjeunna milari modal tina sababaraha sumber sapertos kapitalis ventura.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.