Naon anu ngamimitian

Istilah ngamimitian ngarujuk ka perusahaan dina tahap mimiti operasi. Startup diadegkeun ku hiji atanapi langkung pangusaha anu hoyong ngembangkeun produk atanapi jasa anu aranjeunna percanten aya paménta. Perusahaan-perusahaan ieu biasana dimimitian ku biaya tinggi sareng pendapatan terbatas, naha aranjeunna milari modal tina sababaraha sumber sapertos kapitalis ventura.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan ngamimitian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More