Naon anu ngamimitian

Istilah ngamimitian ngarujuk ka perusahaan dina tahap mimiti operasi. Startup diadegkeun ku hiji atanapi langkung pangusaha anu hoyong ngembangkeun produk atanapi jasa anu aranjeunna percanten aya paménta. Perusahaan-perusahaan ieu biasana dimimitian ku biaya tinggi sareng pendapatan terbatas, naha aranjeunna milari modal tina sababaraha sumber sapertos kapitalis ventura.

Law & More B.V.