Naon ari usaha berkelanjutan

Bisnis sustainable, atanapi bisnis héjo, mangrupikeun perusahaan anu gaduh pangaruh négatip minimal atanapi berpotensi pangaruh positip kana lingkungan global atanapi lokal, komunitas, masarakat atanapi ékonomi.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat bisnis anu lestari? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum lingkungan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More