Naon ari usaha berkelanjutan

Bisnis sustainable, atanapi bisnis héjo, mangrupikeun perusahaan anu gaduh pangaruh négatip minimal atanapi berpotensi pangaruh positip kana lingkungan global atanapi lokal, komunitas, masarakat atanapi ékonomi.

Law & More B.V.