Naon bisnis étika

Bisnis etika mangrupikeun bisnis anu nganggap pangaruh tindakan, produk sareng jasa na kana lingkungan, jalma sareng sato. Ieu kalebet produk akhir atanapi jasa, asal usulna, sareng kumaha cara ngadamel sareng disebarkeun.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat bisnis étika? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum lingkungan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More