Naon bisnis étika

Bisnis etika mangrupikeun bisnis anu nganggap pangaruh tindakan, produk sareng jasa na kana lingkungan, jalma sareng sato. Ieu kalebet produk akhir atanapi jasa, asal usulna, sareng kumaha cara ngadamel sareng disebarkeun.

Law & More B.V.