Naon kontrak tersirat

Kontrak tersirat lumangsung nalika kadua pihak saling satuju kana perjanjian tanpa gaduh kontraktor tertulis perjanjian anu parantos dikedalkeun ku kecap.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan kontrak tersirat? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum kontrak bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More