Naon ari LLC

Perusahaan tanggung jawab terbatas (LLC) mangrupikeun bentuk khusus perusahaan terbatas swasta. LLC mangrupikeun jinis struktur bisnis anu ngawatosan anu gaduhna sapertos mitra tapi masihan aranjeunna pilihan pikeun dipajeg sapertos perusahaan. Bentuk bisnis ieu ngamungkinkeun fleksibilitas dina kapamilikan sareng manajemén. Sakali pamilik parantos mutuskeun kumaha aranjeunna hoyong dipajeg, dikelola, sareng diatur, aranjeunna bakal ngeja sadayana dina perjanjian operasi. LLC biasana dianggo di Amérika Serikat.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan LLC? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More