Naon ari LLC

Perusahaan tanggung jawab terbatas (LLC) mangrupikeun bentuk khusus perusahaan terbatas swasta. LLC mangrupikeun jinis struktur bisnis anu ngawatosan anu gaduhna sapertos mitra tapi masihan aranjeunna pilihan pikeun dipajeg sapertos perusahaan. Bentuk bisnis ieu ngamungkinkeun fleksibilitas dina kapamilikan sareng manajemén. Sakali pamilik parantos mutuskeun kumaha aranjeunna hoyong dipajeg, dikelola, sareng diatur, aranjeunna bakal ngeja sadayana dina perjanjian operasi. LLC biasana dianggo di Amérika Serikat.

Law & More B.V.