Naon ari LLC

Perusahaan tanggung jawab terbatas (LLC) mangrupikeun bentuk khusus perusahaan terbatas swasta. LLC mangrupikeun jinis struktur bisnis anu ngawatosan anu gaduhna sapertos mitra tapi masihan aranjeunna pilihan pikeun dipajeg sapertos perusahaan. Bentuk bisnis ieu ngamungkinkeun fleksibilitas dina kapamilikan sareng manajemén. Sakali pamilik parantos mutuskeun kumaha aranjeunna hoyong dipajeg, dikelola, sareng diatur, aranjeunna bakal ngeja sadayana dina perjanjian operasi. LLC biasana dianggo di Amérika Serikat.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.