Naon hartosna b2b

B2B mangrupikeun istilah internasional pikeun bisnis-ka-bisnis. Éta ngarujuk kana perusahaan anu khusus ngalakukeun bisnis sareng perusahaan sanés. Conto kaasup perusahaan manufaktur, grosir, bank investasi sareng perusahaan hosting anu henteu beroperasi di pasar swasta.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan b2b? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More