Naon hartosna b2b

B2B mangrupikeun istilah internasional pikeun bisnis-ka-bisnis. Éta ngarujuk kana perusahaan anu khusus ngalakukeun bisnis sareng perusahaan sanés. Conto kaasup perusahaan manufaktur, grosir, bank investasi sareng perusahaan hosting anu henteu beroperasi di pasar swasta.

ngabagikeun