Naon pamekaran bisnis

Pangwangunan bisnis tiasa diringkeskeun salaku ideu, inisiatif, sareng kagiatan anu ngabantosan ngajantenkeun bisnis langkung saé. Ieu kalebet ningkatkeun pendapatan, kamekaran dina hal ékspansi bisnis, ningkatkeun kamampuan ku ngawangun kemitraan strategis sareng nyandak kaputusan bisnis anu strategis.

Law & More B.V.