Naon hukum kontrak

Hukum kontrak nyaéta hukum anu ngurus kontrak sareng perjanjian. Hukum kontrak ngeunaan pembentukan sareng ngarékam perjanjian.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan hukum kontrak? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum kontrak bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More