Naon hukum perusahaan

Hukum perusahaan (ogé katelah hukum bisnis atanapi hukum perusahaan atanapi kadang hukum perusahaan) mangrupikeun badan hukum anu ngatur hak, hubungan, sareng tingkah laku jalma, perusahaan, organisasi sareng bisnis. Istilah ieu ngarujuk kana prakték hukum hukum anu aya hubunganana sareng perusahaan, atanapi kana téori perusahaan.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan hukum perusahaan? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More